.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: "Приятели"

Hybrid View

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ако искаш да продължаваш да бъдеш използвана, манипулирана и да страдаш само ти, продължавай в същия дух, продължавай да се виждаш с него. Ако обаче искаш да бъдеш щастлива и да намериш, човекът, когото няма да те изоставя, ще те подкрепя и обича, този, който ще те цени, тогава знаеш решението на проблема. Ти си тази, която би трябвало да знае какво иска и не ми казвай, че не можеш да спреш да му се обаждаш или да отговаряш на обажданията му - имаш ли воля и желание всичко се постига. Колкото до това, че сексът е единствения начин да го имаш - НЕ Е ВЯРНО (поне според мен) Ти не го имаш, нямаш нищо от него - нито споделена емоция, нито нежност, само едни механични и монотонни движения, ако ме разбираш правилно. Рядко давам крайни съвети като този, но в случая ти трябва точно такъв, за да се осъзнаеш.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Проблема ми е,че го осъзнавам отдавна,но това е може би единственото момче,което съм обичала и ме е страх,че ако приключа всичко ще съжелявам.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от niya_i Виж мнението
    Проблема ми е,че го осъзнавам отдавна,но това е може би единственото момче,което съм обичала и ме е страх,че ако приключа всичко ще съжелявам.
    Не мисля, че обичта те задържа до него, а точно този страх, че ще съжаляваш. Аз не мисля, че ще съжаляваш, казала съм го и в горния пост - можеш много повече и можеш да намериш много по-стойностен човек, трябва да имаш самочувствие, ако нямаш, ще си седиш вечно заробена при него и годините ти ще минат и ще си мислиш, че си щастлива....Всичко е и до Самооценката ти,помисли си
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си