.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    mtb24
    Guest

Angry какво да тренирам за да заякна достатъчно за лостове

Искам да вляза във форма и се мъча да тренирам в нас. Имам лост, но не мога да се набера.. Какво да тренирам за да заякна достатъчно за лостове? Обикновено нямам време за да ходя на фитнес и се мъча в нас с дъмбели,лицеви и т.н.

Супер фен Аватара на Anonys
    Не знам, дали си достатъчно умен, за да си направиш уред самоделка вкъщи. Плувай или се мъчи да се набираш. Един ден ще успееш. Или си сложи едно столче отдолу и си помагай с него, за да се набереш. Един ден ще махнеш столчето.

Мега фен
    прави рак чинс примерно и се мъчи по колкото и да правиш,3-4-5 набирания увеличи обемът само на тренировката постепенно,тренирай и останалото. Ако имаш някъде лостове около Вас върви там и тренирай.
    И все пак си е друго като отидеш на фитнес и има с кого да кажеш две приказки да ти обясни като си начинаещ,иначе можеш да си останеш и 10 години да тренираш на едно и също ниво.

mtb24
    Guest
    Въпроса е там, че дори не мога да се набера веднъж. Имах една малка травма и оттогава изгубих форма. Преди да почна да тренирам (преди 2 седмици) едвам правих 5 лицеви....

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Как така имаш време да тренираш във вас, а нямаш такова да ходиш на фитнес ?

mtb24
    Guest
    Няма фитнес наблизо, а и покрай училище и курсове не ми остава много време да ходя. В нас ми е най-удобно, но когато имам време ходя и на фитнес. Въпроса е, че ходех 3 пъти в седмицата за около 2 месеца. Храня се правилно и пак нямам никакви резултати. :/

Мега фен
    Значи или не тренираш както трябва или не се храниш както трябва,а най-вероятно и двете.Е тогава опиши си тренировките и храната и ще се разбере куца ли нещо не куца ли.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Опитвай се просто. Първо се опитвай с лек отскок. За пример давам себе си: Преди време не можех да се набирам изобщо, просто ръцете и гърба ми бяха твърде слаби за туловището. С приятели всяка вечер минавахме покрай един лост и се опитвах да се набера, като не можех се опитвах с лек отскок, така с всяка вечер опити след около 2 седмици успявах да скалъпя 2 жалки подобия на набиране. Просто опитвай и ще стане

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от mtb24 Виж мнението
    Няма фитнес наблизо, а и покрай училище и курсове не ми остава много време да ходя. В нас ми е най-удобно
    И аз бях на същото мнение преди 4-5 месеца, но тренировката вкъщи не може да се сравнява с тази във фитнеса.
    И да, както ти казаха, опиши си храненето и тренировките.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Да не тренираш крака.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Или лоста ти е твърде тънък, или твърде дебел или не е разположен правилно. Пробвай на някой от лостовете навън. Тези, които са за тупане на килими. Направи една серийка от 8. След два дни направи 2 серийки и така по малко увеличавай натоварването. Първо започни с тесен захват (двете ти ръце плътно една до друга на лоста), а като напреднеш започни и с широкия, който развива и гръб. И не забравяй преди тренировката - въглехидрати, след нея протеин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си