.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Търся помощник за музикален блог

Здравейте,
    от няколко дни обмислям идеята да направя блогче, което да е свързано с Hip-Hop музика. Ще се качват различни снимки, видеота, връзки и т.н.
    Тъй като имам нужните умения и средства да създам такъв блог и не ме бива в писането на новини, търся си човек, който да "удари едно рамо" и да си помогнем взаимно в създаването на нещо ново и интересно.
    Повече информация на лично.
    Надявам се темата да е в правилния раздел.
    Благодаря!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Доста е добра идеята ти, но при мен не се получи. Направих същото преди няколко години, пак беше за черно, имаше и помощници, издържа известно време, но всеки търси новото. Идеята ти е добра, лесно ще се намери някой помощник.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Благодаря ти, обаче нещо няма никой.
    Относно идеята, намислил съм го и имам намерение да го направя, а пък времето ще покаже какво ще стане.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    С един приятел обмисляме радио да направим. За друга музика, де. Успех иначе!

Мега фен Аватара на RapExotic
    За какъв тип Хип-Хоп ще бъде блогът? БГ или световен? И ако е БГ нали няма да е като другите, в които само се копират статийки от разни сайтове за избрани изпълнители като Криско, 100кила, Шамара и подобни?

Идеята ми харесва Но според мен ще бъде трудно да се намира интересна информация за бг- звездите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си