.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ..

Помощ..

Здравейте! Надявам се, че няма да отнеса много обиди, защото наистина вече се притеснявам...С приятеля ми правихме секс преди няколко дена (беше ми за първи път). Всичко мина нормално, с презерватив го правихме, но цикъла ми закъснява, а до сега винаги си е бил редовен...Трябваше да ми дойде на 21-ви, а днес е вече 24 и уж няма защо, но вече започвам да се панирам. От два дена насам имам страшно голям апетит и гърдите ме болят, което ме поуспокои, но все още не ми идва. Не знам какво да правя вече, дори не знам защо пиша тук, просто не мога да стоя и да чакам да ми дойде... Въпросът ми е дали може да се дължи на това, че ми е било за пръв път и затова да ми закъснява или пък от стреса?..Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да, може. Нормално е да не е точен Няма филм.

Цитирай Първоначално написано от xnoname Виж мнението
    Въпросът ми е дали може да се дължи на това, че ми е било за пръв път и затова да ми закъснява или пък от стреса?..Благодаря предварително!
    Да, напълно възможно е

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално като ти е било за първи път и да ти закъснее не се притеснявай че и от притеснени може още да ти закъснее

Не се притеснявай и на моята приятелка така и беше и 2мата бяхме в ебати филма, но сега съм свикал и ми дреме вече.

Да, след първия път може да закъснее или подрани. Не се панирай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако си се притеснила много може да си предизвикала забавяне на разпукването на яйцеклетката това 1 а 2 да си бременна

Благодаря много на всичкиии, днес ми дойде whew ^____^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си