.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

supergilr2001
    Guest

Страх от признаване на чувства към него..

Здравейте.От 1 година си харесвам едно момче.То е в другия клас.Бяхме заедно на зелено училище.Тогава играехме на шише и той ме целуна по бузата..От тогава почнах още повече да го харесвам.Дойде другата учебна година.Той почна постоянно да ме гледа когато се разминем.Не се поздравяваме или нещо подобно и не си и говорим. От време на време си чатим ама нищо особено. Вече ми писна да го крия.Но ме е страх да си призная чувствата към него.Не знам как ще реагира.Ако само се изложа после ще ме е срам да го виждам.Можете ли да ми дадете съвети?

Супер фен Аватара на Anonys
    Не можеш да твърдиш, че той изпитва същото. Карай го по-спокойно, бъди нахална и му покажи, че го харесваш.

момиче.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от supergilr2001 Виж мнението
    Той почна постоянно да ме гледа когато се разминем.
    Убедена ли си? Ако да,значи има причина за това. Не може да си сигурна,но все пак. Започни да му пишеш по-често,да го заговаряш и когато видиш реакцията му ще останеш с някакво впечатление най-малко за отношението му към теб.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Виж, ако инфото ти е вярно и наистина си на 14, ясно е, че е нелепо да ти кажа нещо от сорта на "дръж се зряло". От друга страна обаче, нищо не пречи да опиташ. Защо просто не спреш момчето или не го дръпнеш в страни, не му кажеш "така и така, смятам, че си много свестен, харесвам те от доста време и дори и нищо да не се получи, искам да го знаеш"... Просто една честност, от която може и да не спечелиш, но определено няма и да загубиш.
    Ако човека е свестен наистина, няма да тръгне да ти се подиграва или да разправя на всички от даскалото, че си еди-каква си или нещо такова. Няма нищо лошо в това човек да харесва някого и няма нищо лошо в това да му го каже. Дори и нещата да не се получат - да си има приятелка, да харесва друга или просто да не харесва теб - то поне си била открита и си постъпила нормално. Няма повод за страх, срам или притеснение тука...

Ако пък тръгне да се прави на интересен и да ти говори зад гърба или да се прави на мачо, защото си му признала, можеш да го смъкнеш на земята много лесно. ДрАсни 1 тема, ако вземе, че стане така 100% ще има поне 5-6 адекватни варианта, които съфорумниците ще предложат...

Успех!

Виж какво ако наистина си на 14 каквото и да става НЕ МУ ПРИЗНАВАЙ /личен опит/ ако е идиот ще започне да разправя на всички че го харесваш и всички ще ти си подиграват /пак казвам личен опит/... По-скоро се сближи с него и започнете да си пишете и да се опознавате, но не му признавай първа.... Като се опознаете зачекни темата с харесването и го попитай как върви любовта /нали така се питате вие на вашите години/ и започни да му правиш леки намеци

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Night Star Виж мнението
    Виж какво ако наистина си на 14 каквото и да става НЕ МУ ПРИЗНАВАЙ /личен опит/ ако е идиот ще започне да разправя на всички че го харесваш и всички ще ти си подиграват /пак казвам личен опит/... По-скоро се сближи с него и започнете да си пишете и да се опознавате, но не му признавай първа.... Като се опознаете зачекни темата с харесването и го попитай как върви любовта /нали така се питате вие на вашите години/ и започни да му правиш леки намеци
    +++

Мега фен Аватара на RapExotic
    Започни да общуваш повече с него. Като се сближите малко повече му покажи чрез действията си, че го харесваш. Не върви да кажеш на някой с , който дори не се поздравявате, че го харесваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си