.
Затворена тема
Страница 104 от 140 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Демокрацията е протести?!
    Щом два пъти подред се избират едни и същи, какъв е смисълът да се затварят улици и т. н.? Да се намираме на работа?

Мега фен
    ми значи минаваш в нашия отбор, бърз трансфер

Мега фен
    знаете ли какво си мисля ? Ако бяхте толкова убедени, че вие и хора като вас са бъдещето на тази държава, вместо разни сидеровци и подобни нему подлоги, може би щяхте да сте малко по-оптимистично настроени.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    знаете ли какво си мисля ? Ако бяхте толкова убедени, че вие и хора като вас са бъдещето на тази държава, вместо разни сидеровци и подобни нему подлоги, може би щяхте да сте малко по-оптимистично настроени.
    ОГРОМЕН +

Руските танкове пътуват

Мега фен
    и как ще сме бъдещето, за какво бъдеще става въпрос в тая система, тва ли е бъдещето, ми мерси.

"Действителността обаче е много по-печална. Хората на Запад са напълно зависими от заемно – паричната система и всичко, което притежават – апартаменти, коли и къщни принадлежности, са собственост на банките. Тази експлоататорска система е преобразила американеца и го е превърнала в роб на банките.
    Американецът като човек в частния си живот е прекрасен, внимателен и много услужлив. В интелектуално отношение е много по-назад от нас – българите. Управлението им е напълно в плен на някакви тъмни и неизвестни сили, срещу които народът започва все повече и повече да роптае." Интервю с Никола Николов
    http://sturmbolg.blog.bg/technology/...nikolov.101827
    Последно редактирано от defender : 12-05-2014 на 21:24

ние сме хора на бъдещето, ама и вие с аетернал и тигара също

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ние сме хора на бъдещето, ама и вие с аетернал и тигара също
    Ами, да, нали се сещаш, че не е задължително твоите убеждения да са убежденията на всички?
    А ти, ако предлагаш наистина добра и обоснована идея, хората ще те последват.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ами, да, нали се сещаш, че не е задължително твоите убеждения да са убежденията на всички?
    А ти, ако предлагаш наистина добра и обоснована идея, хората ще те последват.
    то няма доволно за всички

то няма доволно за всички
    Тогава какъв е проблемът ти да си недоволния?

Тогава какъв е проблемът ти да си недоволния?
    що бе, ти доволен ли си?

Не съм, но не съм привърженик на идеята просто да си завъртим задниците от запад на изток и да си мислим, че ще цъфнем и ще вържем... Не ми харесва и идеята за гражданска война... Само на ненормалник може да му харесва...

то и на мен не ми харесва, ама на там отиват нещата, ако нищо не се прави..

гражданската война ще е като почнем да избираме.
    иначе сега трябва да разкараме правителството си... но няма кого да сложим. така че на там отиват нещата
    аз не предлага, аз казвам

Мега фен
    антраксе ами кажи ми тогава как малкия човек да защити гражданските си и човешки прави когато биват нарушавани, кажи ми.

Кво, да се надупи и да стиска очите ли. Така ли.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    антраксе ами кажи ми тогава как малкия човек да защити гражданските си и човешки прави когато биват нарушавани, кажи ми.

Кво, да се надупи и да стиска очите ли. Така ли.
    Я ми кажи кой и на кои хора им "потъпква правата"? И по какъв начин? Оставям настрана ситуацията с миньорите, които в известен смисъл също са си виновни, че не са единни.

aurisa няма православни корени

антраксе, мачкат средната класа и бедните хора от всяка страна

aurisa няма православни корени

антраксе, мачкат средната класа и бедните хора от всяка страна
    Православните корени отново нямат нищо общо...

Кажи ми как? И по-точно как управляващите го правят?
    Да, лъжат и крадат пари, но пак данъците ни са едни от най-ниските. Заплатите са ниски, но и животът е доста по-евтин, отколкото на запад...
    Щом сегашните ти потъпкват правата, то преди 89-та какво е било, та го хвалиш?

Православните корени отново нямат нищо общо...

Кажи ми как? И по-точно как управляващите го правят?
    Да, лъжат и крадат пари, но пак данъците ни са едни от най-ниските. Заплатите са ниски, но и животът е доста по-евтин, отколкото на запад...
    Щом сегашните ти потъпкват правата, то преди 89-та какво е било, та го хвалиш?
    Що да няма нищо общо? Контрола над масите..

Отделно, защо македонците мразят българите, а албанците ни обичат?
    Някои неща остават и се предават в поколенията генетично...

Що да няма нищо общо? Контрола над масите..

Отделно, защо македонците мразят българите, а албанците ни обичат?
    Някои неща остават и се предават в поколенията генетично...
    Какъв контрол над масите, бре, младеж?! Пак ли те подгониха масоните и илюминатите?
    Искаш да ни тъпче руски ботуш, вместо американски, щото на подметката на руския имало кръстче?
    И, изобщо, какво ще промени това за хората?

Мега фен
    https://www.youtube.com/watch?v=JTNB5RzlILI

^тук е хубаво да четете коментарите

Мега фен
    "По 10 000 евро за всяко второ и следващо дете: този стимул накара все повече рускини да раждат дори на късна възраст. Така страната преобърна демографската тенденция и сега се радва на едно неочаквано богатство.

Репортаж на Дойчландфунк предава атмосферата в родилен дом на руския град Ростов...

През 2013 г. раждаемостта в страната за пръв път от 1991 г. насам надхвърли нивото на смъртността. Президентът Путин още преди години заяви, че главна задача на руската политика е да спре демографския спад. Той постоянно подчертава ценността на майчинството и на семейството, особено на многодетните семейства. Създадени бяха и финансови стимули. От няколко години насам държавата отпуска премии от по около 10 000 евро за всяко второ и следващо дете в семейството.

Не достигат места в детските ясли

Особено в руските провинции това са много пари. Изплащането на еднократната парична помощ е обвързано с условието, че парите могат да бъдат използвани за подобряване на жилищните условия, за финансиране на образованието на детето или за повишаване на пенсионната осигуровка на майката."

http://www.monitor.bg/article?id=435257

Мега фен
    Мани го тоя дебил.

Англичани идват да учат медицина в същата тая България, по която плюе. В МУ Плевен доколкото знам има над 20 души само от Обединеното Кралство и ако прегледате форумите - изказват се положително. Критично за обстановката в града, но положително за университета и преподаването.

http://www.thestudentroom.co.uk/show....php?t=1774286

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си