- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
На бате ти Бойко му се получи доста добре първите избори... Нямаше как да се знае, че веднага след изборите ще започне да се оправдава с кризата... Имам предвид, не беше давал някакви неизпълними обещания от сорта на "Ще разработваме златните си залежи и ще открием 1 000 000 нови работни места!".
Тогава още бях непълнолетен, но щях да гласувам за него. Добре, че това не стана, та да ме е яд после...![]()
маскари са и ти им вярваш![]()
Воленчо към избирателите си след предишното правителство:
![]()
^ https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQs
Мисля че това ти е присърце на тебе. Не пускай български песни, подметко.
Сидеров отказа пост в НС и поиска референдум за ЕС и НАТО
"Волен Сидеров заяви, че е крайно време да бъде поставен въпросът за членството ни в НАТО и ЕС в допитване до народа. Той излезе с декларация по повод обявеното намерение на Русия да спре проекта "Южен поток".
По думите му това е удар по достойнството и националния интерес на България, страната ни се лишава от гарантирани годишни приходи, нови работни места и възможността да бъде европейски енергиен център.
"Днес Вашингтон води икономическа война срещу Русия. Защото Русия застана в основата на икономически и валутен съюз, който застраши господството на САЩ. "
http://dnes.dir.bg/news/volen-sidero...i2013-17965170
Тоя как си мисли да разваля разни договори, които дори не е чел?
Няма значение дали ги е чел, ако се направи референдум ще напуснем и никой не може да ни спре.
Ще напуснеш дедовия... Колкото построиха АЕЦ "Белене"...
ако се направи референдум, май ще сме 50 на 50 за или против и въпроса ще стои на косъм
оф, преди да влезем в ЕС по-различно ли беше? Ако не беше ЕС, щеше ли да върнат парите от КТБ? Като излезем, по независими от САЩ или който и да е ще станем?
Путин вече се сгоди с Ердоган. Това означава, че ще се кланим на Турците.
и квото те решат, туйй ще става
^ запознай се с думичката популизъм
те във Великобритания наричат и мангалите българи, пък за капак имат и проблем като с цяло с източноевропейците - нищо че последните се оказват полезни за британската икономика за разлика от знам ли ... разните арабюги, които живеят от социални помощи и, ще спестя цифрата, тъй като не съм си правил труда да я помня, но беше милиарди за последното десетилетие.
Отделно че емиграцията им е по 200к на година. Да им беше ЕС проблемът, ама не е, а феминацитата са ги хванали за топките явно.
Както и да е, отперих далеч от темата. Просто си джафкат, не ги гледай тях