- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
сега пък се опитваш да разсееш съмненията, като говориш за хора от противоположния пол
http://www.bgiok.org.uk/ ще ти бъде от полза
тъп тъп тъп тъп тъп тъп тъп
ами............................................ ......................... дааа,
ПП: но не с лоши намерения...
а и отдавна не съм си говорил с тебе
Последно редактирано от defender : 12-22-2014 на 22:32
Ама ми е много интересно как едните седят и разправят, че Русия е фалирала, на другите Русия им е виновна за нашата армия, трети разпадат НАТО... Не вдявате ли, че в момента в световен мащаб всичко се крепи на баланса между изтока и запада ? Няма ситуация в която САЩ "побеждава" Русия, няма и обратната ситуация. Докато има баланс между двете държави ще има и мир, в момента в който тоя баланс се наруши ще страда цялото човечество.
То май излиза, че който одобрява гейството си е един вид скрит, потенциален хомосексуалист, въпреки, че външно може да не е, но вътрешно само си чака нещо да му отключи желанието и що да не пробва.
Това е все едно в хранителния магазин като влезнеш има много готини на външен вид неща, които преди да ги опиташ не можеш да разбереш дали ще ми харесват на вкус и дали са за мене, освен ако някой не ми каже че тази храна е отрова, тогава може и без да я опитвам да разбера, че не става, но при Ауриса примерно храната е одобрена за качествена, следователно остава само опита, не виждам какво го задържа, дори като се позамисля почти съм уверен, че вече е опитвал..
Последно редактирано от defender : 12-23-2014 на 08:21
Ми аз одобрявам жените, защото такива ги е създала природата, но не одобрявам, че е нормално мъж да става жена. Ако смятах, че е нормално мъж да стане като жена, тогава въпросът ти щеше да е уместен.
Също освен жените, одобрявам и мъжете, така че няма защо да ставам жена. А ако не одобрявах мъжете, а само жените тогава също въпроса ти щеше да е уместен.
Последно редактирано от defender : 12-23-2014 на 20:50
znachi greshkite v prirodata trqbva da se eliminirat, te taka ili inache ne ocelqvat, ne produljavat vida.
Taka che trqbva da si suglasen i s estestveniq podbor na kapitalizma, kudeto slabite umirat. Nezavisimo kolko dobri, nacheteni i prochie bili, prirodata slaga nad tqh alchnite mutri.
ако правилно съм те разбрал сравняваш хомосексуалността с отрова
иначе никакъв проблем нямаш с различните хора и не им мислиш лошото нали ;д
я кажи за православния хомосексуализъм какво ти е мнението -- да не излезе накрая, че и педали да са, ако са северноазиатски, няма проблем
и аз като се позамисля сигурно нищо не те спира да смучеш топла сперма от на путин чучура
хора добре че не управлявате някоя друга държава
вече да сте ни затрили
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ne, zashtoto ostavqme da ni pupravlqvat evrei kato solomon pasi i dr pedali, koito vie gi izbirate, che ne vijdam kva e razlikata.
Po vreme na rashanite e bilo po dobre.![]()
като се замисля в последните има няма 1000г който е пипнал Русия е ял един дебел напукан дълъг *****
сега пак я барат да видим
чак пък кур
я си припомни бързо бързо през първата световна какво става
а втората да не я печелят сами ? германия хем на 3 фронта воюва, хем щатите им спускат оръжия на пияните братушки
не е баш като да са велики войници или нещо. покриват се мишоците и чакат да дойде зимата лмао
Последно редактирано от haritov : 12-23-2014 на 18:16
Vtorata svetovna rusiq kakto e razhlabena germancite na dva puti ne mogat da zavladeqt rusiq, zashtoto v reshitelnite bitki rusnacite bukvalno se jertvat s hilqdi ubiti i vsichki duhom v imeto na rusiq. Neshto, koeto sme pravili nqkoga i bulgarite, koito dnes samo che otdavna sme se promenili.
Fakt e, che s, ili bez podkrepa, rusiq pomita vsichko do germaniq...
африка гб и русия имах предвид ; ако ще спориш си помисли хубаво, 'щото ми е ясно, че можеш да се заядеш, ама няма да е нито продуктивно, нито коректно
докато чета за всв, възползвай се и ти да почетеш за руско-турските войни ; 10-15 бяха на брой ако не греша
и шведите са ги пердашили, и германците, и французите, и австрийците. че даже и поляците. финландците няма и да ги коментирам - знаеш какво се случва през всв предполагам.
та тъй. руският войник == арктически щраус
друго си е да си печелиш войните в море от кръвта на собствения ти народ лмао
велики
даже тая от 1878 щяха да загубят ако не бяха нашите опълченци (и колкото и невероятно да звучи, не е просто пропаганда)
нали ... 'щото каза, че който се е захванал с русия си е патил, ама не стоят баш така нещата
duhom da http://en.wikipedia.org/wiki/Order_No._227ashtoto v reshitelnite bitki rusnacite bukvalno se jertvat s hilqdi ubiti i vsichki duhom v imeto na rusiq.
to4no duhom e 6e znae6, kele6
да си заливаш собствената армия със снаряди ако отстъпва; ей т'ва е. Хитлер е като малко момиченце пред тая шепа ненормалници. И до ден днешен са си същите. Виж ги как си отглеждат фашисти колкото да не пуснат властта
Последно редактирано от Auriss : 12-23-2014 на 18:31