- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Протестите променят нещо... Да... Личи си... Жив прогрес последните 2 години...![]()
ами за съжаление с мирни протести не става
Ако се хванете за палците, Русия може да ви прати танкове.![]()
Демокрацията е протести?!
Щом два пъти подред се избират едни и същи, какъв е смисълът да се затварят улици и т. н.? Да се намираме на работа?
ми значи минаваш в нашия отбор, бърз трансфер
знаете ли какво си мисля ? Ако бяхте толкова убедени, че вие и хора като вас са бъдещето на тази държава, вместо разни сидеровци и подобни нему подлоги, може би щяхте да сте малко по-оптимистично настроени.
и как ще сме бъдещето, за какво бъдеще става въпрос в тая система, тва ли е бъдещето, ми мерси.
"Действителността обаче е много по-печална. Хората на Запад са напълно зависими от заемно – паричната система и всичко, което притежават – апартаменти, коли и къщни принадлежности, са собственост на банките. Тази експлоататорска система е преобразила американеца и го е превърнала в роб на банките.
Американецът като човек в частния си живот е прекрасен, внимателен и много услужлив. В интелектуално отношение е много по-назад от нас – българите. Управлението им е напълно в плен на някакви тъмни и неизвестни сили, срещу които народът започва все повече и повече да роптае." Интервю с Никола Николов
http://sturmbolg.blog.bg/technology/...nikolov.101827
Последно редактирано от defender : 12-05-2014 на 21:24
ние сме хора на бъдещето, ама и вие с аетернал и тигара също
Руските танкове пътуват
Не съм, но не съм привърженик на идеята просто да си завъртим задниците от запад на изток и да си мислим, че ще цъфнем и ще вържем... Не ми харесва и идеята за гражданска война... Само на ненормалник може да му харесва...
то и на мен не ми харесва, ама на там отиват нещата, ако нищо не се прави..
Значи предлагаш да си спретнем гражданска война заради това под чии контрол да сме - на САЩ или на Русия, за да избегнем евентуална гражданска война?![]()
гражданската война ще е като почнем да избираме.
иначе сега трябва да разкараме правителството си... но няма кого да сложим. така че на там отиват нещата
аз не предлага, аз казвам
антраксе ами кажи ми тогава как малкия човек да защити гражданските си и човешки прави когато биват нарушавани, кажи ми.
Кво, да се надупи и да стиска очите ли. Така ли.
aurisa няма православни корени
антраксе, мачкат средната класа и бедните хора от всяка страна