.
Затворена тема
Страница 118 от 157 ПървиПърви ... 1868108114115116117118119120121122128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 926 до 2 950 от общо 3909
    Мега фен
    Руската клика да не придоби още един застинал на ниво ембрионално развитие?
    Since Russia has a resource based economy, it depends most of all on the fluctuations of oil and gas demand and prices.
    Последно редактирано от Aeternal : 12-16-2014 на 17:23

Мега фен
    http://news.softpedia.com/news/Micro...s-467521.shtml

И от ИТ сферата биха отбой.

До 20г., като се спомине Путин, очакваме или гражданска война, или благотворителни ДМС нахрани руско чаве

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    С въображаеми кредити и технологии ли ги добиват всичките тия изкопаеми?
    С Хасан водите битка за най-малоумен коментар, не знам кой ще спечели.
    Кредити на Русия не и трябват, руснаците цяла година могат без проблем да преживеят само на картофи, за разлика от западняците или американците, които са на прага на самоубийство, ако им свърши тоалетната хартия.
    Технологии ли нямали, техните 5 годишни деца са по-интелигентни от теб. Преди няколко дни в конгреса на щатите водиха спорове за налагане на санкции за руските стоки, една от тях беше космическите ракети ностите, без които америка ще види космос само през телескоп. Руснаците в момента разработват космическа защита, докато америка се хвали с някви лазери, които можеш да ги отразиш и с обикновено алуминиево фолио, защото технологиите им са плод на сценаристите от някой долнокачествен филм.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Преди две седмици: Путин: Русия трябва да намали зависимостта си от чуждестранни технологии

Не и трябвали кредити За това ли март месец имат падеж за 1-2 млрд$ ? От къде ще ги вземат?
    Днес акциите на РайфайзенБанк паднаха със 7% защото са отпускали кредити на руски фирми, а те няма как да ги върнат в момента. Стига си се излагал, ти си най-голям смешник в тоя раздел.
    Как ще теглят кредити като им вдигат основния лихвен процент? Дори не знаеш какво значи нали?
    http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/04...ia_krediti_za/
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1369862
    Стига са нямали кредити, калух.
    Последно редактирано от yakuza_ : 12-16-2014 на 18:32
    n00bs

Мега фен
    техните 5 годишни деца са по-интелигентни от теб
    https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater

e genialni sa kak

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    [
    До 20г., като се спомине Путин,
    Май по-вероятно е САЩ да фалира преди той да се спомине. Най-много им давам до 2020г.

Може и да греша, то знае ли човек със сигурност.
    Последно редактирано от defender : 12-16-2014 на 19:36

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    само да спомена че на два пъти бяхме с германците против Русия и ни стана тъпо

сега пак сме с германците против Русия и май пак ще ни стане тъпо ;/

така ли не се намери някой българофил ами все идват някви дето се чудят на кой да си дават задника
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Преди две седмици: Путин: Русия трябва да намали зависимостта си от чуждестранни технологии

Не и трябвали кредити За това ли март месец имат падеж за 1-2 млрд$ ? От къде ще ги вземат?
    Днес акциите на РайфайзенБанк паднаха със 7% защото са отпускали кредити на руски фирми, а те няма как да ги върнат в момента. Стига си се излагал, ти си най-голям смешник в тоя раздел.
    Как ще теглят кредити като им вдигат основния лихвен процент? Дори не знаеш какво значи нали?
    http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/04...ia_krediti_za/
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1369862
    Стига са нямали кредити, калух.
    hahahahahaha, забавен си, а дори не ти се налага да правиш връзка с главния мозък.
    Путин много неща казва, той не случайно е бил агент, човека не е няква тъпа маймуна като останалите лидери и знае как да ги разиграва.
    В момента щатите санкционират всеки, който има взаимотношения с руски фирми, но все по-малко държави им обръщат внимание.
    По коя логика тия чужди банки си искат отпуснатите кредити на руски фирми, когато същите тия банки под натиск на щатите запорират пари на руски фирми ?
    кво са 200 милиарда, бюджета им за отбрана е по-голям, а и руските частни фирми нямат нищо общо с държавнита. Там да не са някви продаващи се путки като в България и при липса на пари в частна фирма да товарят държавата, както направиха тук с КТБ.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Руснаците ще си реанимират икономиката с картофи и с революционните идеи на папагала.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Руснаците ще си реанимират икономиката с картофи и с революционните идеи на папагала.
    При положение, че ти си по-беден от 90% от руснаците, май е време да ти трансплантират мозък.
    Путин от години се мъчи да оправи лайната на Горбачов и Елцин, тия две същества се опитаха да съсипят Русия, но не им излезнаха сметките.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Путин от години се мъчи да оправи лайната на Горбачов и Елцин, тия две същества се опитаха да съсипят Русия, но не им излезнаха сметките.
    Голямото оправяне - да предизвикаш крах на отношенията с основните ти доставчици на пари (кредити), провизии и технологии. Гениално!
    Welcome to the Jungle...

Пари или зелени тапети, няма никакво значение, и двете имат една и съща стойност.
    Най-голямата икономика е Китай, също така и разполага с всички възможни технологии, отношенията им са си все така добри.
    Кви провизии, тия наблъскани с хормони, или ГМО, които Русия забрани да се внасят или западна европа си ги наби с тия санкции и които сега се използват за храна на прасета.

Мега фен
    Пари или зелени тапети, няма никакво значение, и двете имат една и съща стойност.
    Най-голямата икономика е Китай, също така и разполага с всички възможни технологии, отношенията им са си все така добри.
    Кви провизии, тия наблъскани с хормони, или ГМО, които Русия забрани да се внасят или западна европа си ги наби с тия санкции и които сега се използват за храна на прасета.
    хахахаххаахагагаг еничаре
    папагала е кисел щото по негово време не е имало тоалетна хартия
    и сега всеки който има тоалетна хартия е враг
    ходи се подмий и се успокой бе чекиджия

По мое време тоалетна хартия имаше, също така работа се даваше според знанията и възможностите.
    На теб например, щяха да ти зачислят чук и да те пратят в някоя каменоломна да разбиваш камъни, щеше да си много добър, за такава работа акъл не е нужен, само постоянство и инат, каквито ти имаш в излишък.

Мега фен
    По мое време тоалетна хартия имаше, също така работа се даваше според знанията и възможностите.
    На теб например, щяха да ти зачислят чук и да те пратят в някоя каменоломна да разбиваш камъни, щеше да си много добър, за такава работа акъл не е нужен, само постоянство и инат, каквито ти имаш в излишък.
    Личи си, че си я работил дълго време. Все пак иди се подмий.

Ако с картофи се просперираше, Самоков и Смолян щяха да са като Лондон и Ню Йорк, a Косьо Самоковеца щеше още да е жив и да е по-богат от Бил Гейтс. :>
    Welcome to the Jungle...

Град
    системата дегоба
    не че някой ще обърне внимание на този коментар но дали знаете какъв е бил Путин преди да стане президент

мисля че ако си отговорите на този въпрос ще разберете защо точно този човек управлява кой стои зад него

и защо има такава свобода на действие

после си помислете какво реално може да се очаква от човек като него
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    От едно тъпо ченге какво можеш да очакваш? Каквото можеш да очакваш и от боко тиквата

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    От едно тъпо ченге какво можеш да очакваш? Каквото можеш да очакваш и от боко тиквата
    също така командир на ядрена подводница пилот на изтребител агент в кгб също така човека подкарал най-големия самолет в света черен колан по каквото искаш да не говорим че и висш офицер

за полицията е едно на ръка той е човек който има подкрепата на всичко изброено

мога да ти разкажа за случая в който охраната му от 12 човека се оказва прекалено много за 400 добре обучени охранители на олигарх или поне беше такъв човека

някак си решил да си прехвърли цялото състояние на държавата барабар с петролните платформи

Мега фен
    Хахахаххахахаха

китайците се изгавриха с путин и мераците му да търгува в рубли, вместо долари

не знам на коя планета живееш ;/

Аз ви го обяснявах това още миналата година, ама айде отново - Китай нямат ник'ъв интерес да са в близки отношения с Русия освен да я ползват за политически лост. Сиреч - да им го бутат отзад.

Вие и на санкциите се смяхте преди няколко месеца, ама ей го на - къде що има цивилизация вече се изнася от Русия.
    А Путин като си замине ще дойде нов Елцин - ама тоя път по 'нашенски' - и западна европа ще си напазарува предприятия на безценица

Иначе е голям стратег путака, нема що

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

някак си решил да си прехвърли цялото състояние на държавата барабар с петролните платформи
    just gonna let that sink in...

Мега фен
    Отписвате Русия, но стават и чудеса...

ПП: Ако Русия не може да се измъкне от долара, то това потвърждава, че света си е чиста колония.

Мега фен
    Нищо няма да им стане, те са си свикнали да живеят в мизерията. Проблема е, че научиха и нас.

Мега фен
    Русия в тази ситуация е нещо като един съвременен Спартак.

робът срещу империята. (само, че погледнато от света на финансите)

ПП: и вие с Ауриса сте нещо подобно на едни тоталитарни имперски агенти на режима.
    Последно редактирано от defender : 12-16-2014 на 23:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си