- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Ne sankciite ami petrola udari rusiq i ne za dulgo zashtoto skoro polovin evropapak shre ussr
Абе колко от вас са били в Русия та разправяте живеели в мизерия?
Хора поне лъжете като хората
като обсъждате Русия обсъждате половината свят колкото и да мислите че е слаба и не знам си какво тя си остава фактор с който ще се съобразява цял свят и колкото и да им се иска на някои хора не могат да направят нищо по въпроса
Последно редактирано от haritov : 12-17-2014 на 05:43
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вие реално не давате никакви обоснования и защита на тезата си. Дори не виждам смисъл да споря с някои, които нямат дори минимални познания как работи икономиката.
Ако тоя "запад", толкова искаше да затрие Русия, може да го направи с един единствен ход - изкл. ги от SWIFT и всичко приключва. Ама вие и това не знаете какво е.
Последно редактирано от yakuza_ : 12-17-2014 на 06:17
n00bs
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от haritov : 12-17-2014 на 10:08
иначе да сме точни руснаците нямат много инжинери или поне нещо видимо към 80г една пушка не могат да измислят като хората
разчитали са на шеспо крнка добре че после се появило онова канадче дето им продало бердан ама късно хенри мартини вече имали магазинни да не говорим че уини е имало през войната 1877-78г на служба при турците пък наще руснаци въоражават 300 000 армия със 100 000 бердан след като пада Плевен
та правят си конкурс класират се две пушки на мосин и на наган избират мосин ама запазват и системата на наган и ги комбинарат и така се появила мосин наганат (до 1990г отказват да го признаят) после правят разни ТТ и шпагин който засича на третия патрон и е безполезен
добре че се появил калашников лека му пръст
та и със самолетите е същото първия им стратегически бомбардировач е копиран от американците след ''инцидента'' край аляска където някакви месершмити (войната е свършила) повреждат американски бомбардировач и го принуждават или каца в океана а там е студено или на руска земя където от предния ден чака екип да прибере пилотите
ако поне малко разбирате от оръжие ще разберете че в миналото Русия изостава технологично
Последно редактирано от haritov : 12-17-2014 на 10:24
ех да беше грамотен и да знаеше къде се слагат препинателни знаци...
Технологии не винаги означава технологии за военната индустрия (нищо, че повечето тръгват оттам). Русия живее в миналия век - въоръжава се, окопава се и се изолира от всички. В Москва им убягва значението на понятието глобализация - всичко вече е свързано и всеки е зависим от другия, особено в икономически план (а икономиката е водещото в сегашната система). Заради недалновидността и наглостта на управляващите си, сега обикновените руснаци ще търпят лишения и много от тях (особено тези, живеещи в дълбоката провинция) ще оцеляват на ръба. Така както украинците и селячеството измираха от глад по времето на Ленин и Сталин.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-17-2014 на 11:52
Welcome to the Jungle...
знам къде се слагат знаци но като дам причина да ми се намери косура продължавам темата защото иначе ще водя монолог
и мисля че визията ти е прекалено тясна
явно глобализацията е засегнала и ислямска държава които имат последните американски противотанкови ракети също с други американски дрънкулки и много добър петролен бизнес което ме кара да се питам защо удрят Русия точно в петролния бизнес и защо сащ решиха да изтеглят войските си
вярно има някоя друга атака от въздуха но и най простия юнкер знае че трябва да има пехота която липсва
да се върнем години назад когато Садам и Кадафчо бяха на власт ислямистите бяха под техен контрол а самите контролиращи бяха кученцата на Русия които имаха доста добри връзки с нея
сега ми е чудно защо хамериканците решиха да премахнат забраната за петрола от преди 30 40г
за жалост съм олисан повече в алхимията и не ми е до политика
що се отнася до господата от запорожето да се бяха подчинили на Екатерина щяха да си останат казаци
Последно редактирано от haritov : 12-17-2014 на 12:11
Последно редактирано от haritov : 12-17-2014 на 12:31
То и ние сме част от Европейския съюз, но не казваме, че произведеното тук е произведено в Германия...
Едит: В момента тези самолети/мисля че вече не е един само/ са собственост на Украинска компания.
Последно редактирано от an7raks : 12-17-2014 на 12:42
Мен, пък, не ми дреме кой го е карал...
Какво е станало на тази дата, с нищо не я свързвам?
Аз в случая не спорих...Кораба ме отказа да споря с политически сектанти...
Просто изтъкнах факти относно самолета, защото е наистина едно страхотно техническо постижение.![]()
Самолета е украйнски, а калашников, защо не се е изказал по:
http://www.extremecentrepoint.com/archives/5312
и ето как резерва им се стопява, само за декември над 10млрд$
http://www.cbr.ru/Eng/hd_base/Defaul...tId=valint_day
n00bs