- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Kvo da gledam bulgariq, gleda da gushne nqkoi lev. Za da moje da prudne.
Bulgariq e izpadnala na takova polojenie, che sama ne moje da si kupi toaletna hartiq i sere na cherveniq bulevard v nqkoq dupka.
Kazvam go tva zashtoto ne se ochakva skoro da si izberem normalno pravitelstvo, koeto da moje da prokara neshto, bez da bude sankcionirano ot demokraciqta. Dori da namerim hora, da napravim prevrat, to sled tova, ni ochakvat samo laina.
Shte napravim trudov lager za ciganite i op , zabraneno bilo.
Vuobshte sega partiite ni se upravlqvat ot vunshni sili, absoliutno kato koloniq.
Ami ne sme nie za tazi sistema.
Vsqko novo upravlenie samo chisti sled sebesi.
Prez voinata navremeto sme izgubili hilqda choveka inteligenciq, a dnes za dvaiset godini - polovin bulgariq!
Za chetvurt vek se stigna do tam, che ne vsichki zavodi i nauchni instituti gradeni prez cccr, sega gi nqma.
Kak moje surbiq sled tolkova voini. Da e po dobre ot nas dnes? Nito sa v es, nito nikude.
Trqbva ni zashtita, za da mojem da se spravim sus zapadnite sankcii, ako zapochnem nie da nalagame nashite pravvila, a ne da lijem guza na merkel.
No, ne, nie shte pravim fashkii, sled nas shte ni gi chistqt drugi, koito da zamestvat s novi fekalii i te taka.
Ideq li.
Nqmam ideq, ama vijdam nakude vurvim!!!
Ideq e moje bi da oserim polovin milion drisliovci , sus strogi pravila i novi funckionalni akita, kato napravim NEdemokratichni promeni.
Ili da ostavim chastniq sektor da upravlqva durjavata.
Peevski
peevski
peevski ura
Сърбия не е по-добре, на същия хуй са. Имам приятели сърби. В Белград се живее, извън него не толкова. Както България и София.
Викаш преврат, а? Да дадем властта на един, а като той изперка, кво правим?
Хората се сбъркват като се видят с власт, ако ти трябва пример, можеш да видиш даже и от тоя форум. Анархи ли беше, дето обясняваше, че е бог, защото е един от хилядите обикновени партийни представители.
Някаква супер мижава позиция и то за един ден беше достатъчна, да му замае главата, представи си, ако имаше неограничена власт.
E, ne sum kazval neogranichena vlast, kvato dori jivkov e nqmal, ami se e suglasuvala ot suvet i ako se pravi gluposti, se smenq choveka, ama ideqta e da vurvim v edna posoka, a ne da sme razcheknati kat ciganka s golqm guz. Ne trqbva da se ostavqme nqkvi nacapani iz otzad francuzi da ni kazvat kvo da pravim, za da sme v evropeiskiq suiz i da ni sankcionirat zaradi tva che nashiq kenef e mrusen, ne sme puskali vodata sled bejancite.
Вървенето в една посока е изцяло наша, национална отговорност, за която не са ни виновни французи, американци и т.н. Виновен е продажният ни робски манталитет и фактът, че за да успееш в България трябва да си максимално нагъл и да имаш максимално нисък морал. Примери бол и все овластени.
Welcome to the Jungle...
I tova moje da se promeni kato se namerqt tochnite hora, koito da zabranqt nqkoi neshta
Именно. Значи трябва да намерим точните хора, а не да роптаем против другите държави, народи и т.н.
Welcome to the Jungle...
kogato se slojat tochnite hora shte trqbva da se eliminira opoziciqta, da nalojim nashite iskaniq, koito nqma da sa ot polza na es, i togava shte se oburnat kum nas.
Promenite trqbva da se sluchat vednaga i da sa mashtabni, a ne pod formata naobeshtaniq za budeshteto.
Iskam kato kliuchatelevizora da vidq kak nedovolnite cigani i mutri se nasochvat kum belene![]()
Не знам дали съществува термин "радикален мечтател", но ако има, ти ще си неговото олицетворение.![]()
Welcome to the Jungle...
Purvo se buta armiqta s mnogo podkupi i postaveni naemnici, posle se prevzemat policeiskite otdeleniq, organizira se ogromna stachka, nahluva se v parlamenta i vsichki ot dps nai veche se arestuvat. Pravqt se nqkolkoatentati.
Vednaga sled tova se obrushtame sus referendum kum naroda, ili oshte predi tva za es i nato i se ovedumqva rusiq za zakrila ot zapadnaagresiq.
Male ako me chete nqkoi policai shte me arestuvatdobre che e teenproblem i tuk ne se vzimame na seriozno
svoboda na slovoto
Pri polojenie, che arestuvat tam nqkakvi djihadisti, nishto chudno da sledqt iz neta vsichko.
ne, ne sam nikakuv, ti sushto, peshki...
Az da ne sym antraks
Shto, ti da ne se hvashtash![]()
Edno neshto ne kaza
Аз казах, каквото имам да казвам... Ти си идиот и не четеш, а си пляскаш несвързаните си глупости... Аз заради това се чудя и на останалите защо се занимават...
Brei, kakvo samochuvstvie vadish
Napravo genii