- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Aurisa sq pishti che kitai predlaga ikonomicheska pomosht na moskva. Te ako ne se podkrepqha , usa da gi bqha po vsqko vreme destabilizirali i razbili, kakto sa komunizum. I za tva rusiq i kitai si imat upora.
на кои въпроси, другарю ? изяснихме вече, че познанията по танкове, лодки и военни тактики не ми влизат в биографията. Не е и необходимо предвид твърденията ми.
Освен т'ва се и съгласи, че руснаците давят противниците си в собствената си кръв. Аз това имах да кажа.
твърдеше че си някой запознат с историята защото ''много си чел''(трябва ли аз да ти казвам какво си казал?)
и че си нямам хал хабер от някои неща
но стигам до извода че не знаеш какво говориш
честно казано ще ме умориш от глупост
направи ми услуга мисли преди да пишеш моля те мисли
Последно редактирано от haritov : 12-23-2014 на 20:27
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ми аз одобрявам жените, защото такива ги е създала природата, но не одобрявам, че е нормално мъж да става жена. Ако смятах, че е нормално мъж да стане като жена, тогава въпросът ти щеше да е уместен.
Също освен жените, одобрявам и мъжете, така че няма защо да ставам жена. А ако не одобрявах мъжете, а само жените тогава също въпроса ти щеше да е уместен.
Последно редактирано от defender : 12-23-2014 на 20:50
гони те шизофренията тебетвърдеше че си някой запознат с историята защото ''много си чел
и да не си на климатика профил, поне колкото него тъп си
с разликата, че си прочел някоя книга за каски и лодки
успех
// сега те обидих ... нали ... да уточня, 'щото четенето с разбиране не ти е сила
Едва ли не излиза, че главичката ти е стигнала до заключението, че аз пък не одобрявам хетеросексуалността :Д правилно ли разбирам :Д:Д:Д ??Също освен жените, одобрявам и мъжете, така че няма защо да ставам жена. А ако не одобрявах мъжете, а само жените тогава също въпроса ти щеше да е уместен.
znachi greshkite v prirodata trqbva da se eliminirat, te taka ili inache ne ocelqvat, ne produljavat vida.
Taka che trqbva da si suglasen i s estestveniq podbor na kapitalizma, kudeto slabite umirat. Nezavisimo kolko dobri, nacheteni i prochie bili, prirodata slaga nad tqh alchnite mutri.
No malko ot vas razbirat, che vsichki hora sa nujni za jivota na sistemata, kudeto dori edin negramoten ciganin, trqbva da poluchava normalno vuznagrajdenie za truda si, za chernata rabota, koqto edin biznesmen nqma da vurshi.
иди в Брест и го кажи там са ги посрещнали за първи път
от тука ми иде шизофренията
каза че ако се заям няма да е нищо конкретно аз ти зададох едни въпроси дето са конкретни но понеже не знаеш отговорите няма как да знаеш
извода е не че съм тъп а че не можеш да разбереш какво ти казвам щото къди си ехеее къде съм аз
та сега ми кажи защо са лоши пътищата в Русия да видиш че и за това си има причина даже
и да го кажа така като разбереш какво ти казвам ще ти стане ясно че не руснаците биват напердашени
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Aurisa zatuna v loshite putisha naput da prevzeme rusnacite, s negoviq nemski mercedes.![]()
не, а че ти одобряваш всичко и го смяташ за нормално, стига да ти се прииска (но ако сложиш на нещо красива лъскава опаковка и яка реклама, на всеки ще му се прииска да опита), нямаш граници, те са се разплули, изгубил си гравитация.
ПП: т.е. както има земна гравитация за тялото, която го държи на земята и да не изхвърчи извън орбита и небитието, така и правилата са гравитацията за ума, а ти кво искаш да ми разбиеш гравитацията и да ме направиш пълна шматка ли ве.
Последно редактирано от defender : 12-23-2014 на 21:37
твърдеше че си някой запознат с историята защото ''много си челепа прочетох кво съм писал - не видях да съм казал, че 'много съм чел'от тука ми иде шизофренията
а и да бях - познанията ти не са по история. Не и тази, която аз съм чел. История се учи в политическите й измерения, а не за да си наясно на червената армия кой им е произвеждал манерките за водка, примерно.
Все още чакам да ми обясниш какво е общото между каските и танковете и лодките с политиката на русия по отношение на собствения й народ.
Пак ти напомням, че се съгласи с мен няколко поста назад. Дори ми пусна цитат в подкрепа на твърденията ми.
В момента не знам к'во се опитваш да докажеш :Д Че не знам 'що са им на руснаците скапани пътищата ? Ем ;/ не ми и дреме. Знам обаче, че 2-30млн минават през трудови лагери и към 10 се смята, че са измрели. -> скив ? т'ва е идеята на историята.
Ако си въобразяваш, че познания по история е равносилно на човъркане в технически детайли ... ами ще те разочаровам. Излез задай на някой юрист същите въпроси - и той/тя няма да може да ти отговори. Сигурно и юристите са тъпи.
Та радвай, де. Ако целта ти е да ме разобличиш като незаинтересован от военни глупости с мераци да си е прочел учебника по история и някоя и друга статия - постигна го !
И въпреки това се съгласи се мен![]()
аз и против инцеста нямам нищо, стига да не раждат деца ... по твоята логика нищо не ме спира да мина там майка си, а ?не, а че ти одобряваш всичко и го смяташ за нормално, стига да ти се прииска (но ако сложиш на нещо красива лъскава опаковка и яка реклама, на всеки ще му се прииска да опита), нямаш граници, те са се разплули, изгубил си гравитация
Lageri, ta lageri ti v glavata, ama q kaji mi nashite cigani tepurva s kakvi sredstva shte gi priobshtavame, shtom dori francuzite ni gi vrushtat, puk lagerite bili nedemokratichni?
Istinata e, che taka kakto go karate, shte produljite da izbirate vse edni i sushti laina, koito da vi upravlqvat, a na vsichkoto ot gore da ni vkarat v samoubiistvena voina, puk moje i bez neq da si izcheznam , kato holokosta.
^имам спомен, че ти гласува за тия 'лайна', не аз, та не ми се обяснявай
циганите грам не ми пречат. белите мангали като тебе са тумор
http://www.capital.bg/light/tema/201...p=1#storystart
чети
Дефенди, пак те питам, що не станеш убиец, бе?
Подкрепяш убийци.
В библията убийства колкото щеш.
с тоя коментар показа колко си неук с неук човек не се спори
от 4г съм исторически реконструктор и историята не се учи само в политически аспект
като не можеш да направиш връзката не съм ти виновен аз
имаш огромно самочувствие и никакво покритите и по твоята логика Шипка е маловажно събитие
и като искаш толкова много да разбереш каква е връзката помисли над действията на Фердинат
как всичко се отразява на България
подсказвам запасявал се е с каски пушки лодки самолети и друго исторически маловажни шашми
въпросите са ми същите само че са насочени към България и пак накрая се отразява и на хората
относно тия дето са били обсипвани със снаряди и куршуми
прочети малко за Щрафбата и ще видиш че те са били наясно с това което им се случва и са го искали
Като не се учи само в политически аспект отвори някой учебник по история и ми покажи къде точно се коментират технически подробности около оборудването на войската/ама такива, за каквито ти ме питаш/. В най-добрия случай са дадени бройката на войската и техниката, с която разполага.
Аз ти казах, де - отиди си задай въпросите и на някой юрист или дипломат. И те няма да могат да ти отговорят. Сигурно и те са неуки и им е от изключителна важност за мирогледа да са запознати с тия неща.
И мен не ми се спори. Възползваш се от факта, че имаш няк'ви задълбочени познания в няк'ва област и само ме пързаляш по тангенса и се опитваш да ме изкараш прост 'щото виждаш ли не знам неща, които дори да знаех, нямаше да ми променят мнението.
Доказателство е факта, че всъщност се съгласи с твърденията ми дотук. За трети път го повтарям, 'щото просто е смешно, че продължаваш да ми говориш за каски и лодки при условие, че черно на бяло ти го пиша вече 2 страници поред - ито ми влиза в интересите, нито имам претенции да имам познания в тази област.
Ако ще спориш с някое от твърденията ми, които явно имаш нужда да ти бъдат написани на възможно най-прост български - руската армия е губила безброй войни 'послените 1000 години' (нали оттук почнахме). Второто ми твърдение беше, че руснаците са изроди.
И с двете се съгласи. За чий лаеш тогава ?