.
Затворена тема
Страница 128 от 157 ПървиПърви ... 2878118124125126127128129130131132138 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 176 до 3 200 от общо 3909
    Kvo da cheta, ciganite se prashtat na sila v trudovi lageri i krai.
    Nqma znachenie za koi sum glasuval, zashtoto edinstveniq nachin za promqna kakto kazah e s prevrat, ne sus izbori.

Мега фен
    ей го и този - български предприемач, почтен човек изглежда, започнал собствен бизнес, наел хора от малцинставата и се оказва, че си вършат съвестно работата, ама нашия по трудови лагери ще ги праща.

ма колкото да се посмея - тоя твоя преврат ако стане действителност, ти нали се сещаш, че от нато ще ни засипят с бомби като почнеш да ги вкарваш по трудовите лагери ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Като не се учи само в политически аспект отвори някой учебник по история и ми покажи къде точно се коментират технически подробности около оборудването на войската/ама такива, за каквито ти ме питаш/. В най-добрия случай са дадени бройката на войската и техниката, с която разполага.
    Аз ти казах, де - отиди си задай въпросите и на някой юрист или дипломат. И те няма да могат да ти отговорят. Сигурно и те са неуки и им е от изключителна важност за мирогледа да са запознати с тия неща.
    И мен не ми се спори. Възползваш се от факта, че имаш няк'ви задълбочени познания в няк'ва област и само ме пързаляш по тангенса и се опитваш да ме изкараш прост 'щото виждаш ли не знам неща, които дори да знаех, нямаше да ми променят мнението.
    Доказателство е факта, че всъщност се съгласи с твърденията ми дотук. За трети път го повтарям, 'щото просто е смешно, че продължаваш да ми говориш за каски и лодки при условие, че черно на бяло ти го пиша вече 2 страници поред - ито ми влиза в интересите, нито имам претенции да имам познания в тази област.

Ако ще спориш с някое от твърденията ми, които явно имаш нужда да ти бъдат написани на възможно най-прост български - руската армия е губила безброй войни 'послените 1000 години' (нали оттук почнахме). Второто ми твърдение беше, че руснаците са изроди.
    И с двете се съгласи. За чий лаеш тогава ?
    ЩРАФБАТ вземи го виж това нещо и млъкни

сега да ти опростя малко задачата как се отразява на икономиката една война и каква икономика има една държава която се готви за война и как се отразява това на населението

в периота 2СВ Русия е ориентирана икономически с цел построяването на повече фабрики тяхната политика е била да се разият икономически чрез производство за населението

доказателство за това е липсата на производство на оръжие

оръжията които имат са остарели или не достатъчно оптимизирани говоря за танкове дето имат само предна броня или самолети от дърво

германия вдига производството произвежда много качествени оръжия и машини драстични спрямодругите държави

имат много добри офицери и машини отлично подготвени тактически

демек руснаците бият враг който ги превъзхожда по техника оръжие и боеспособност и дефакто шанса е бил на германците

ама едните се оказват по-добри войници

пак ти повтарям че говоря за войните където Русия е била нападната там нямат такава загубена скоро време

сега виж пак за щрафбата щото не си го проверил и прати твоите твърдения подяволите

и виж и учебника по история за 11 клас да речем да видиш че има технически данни

и ако дипломата е историк или поне толкова запален колкото мен ще ми отговори щото дипломата може и да е лекар не го забравяй

сега за трети път ти казвам виж що е то щрафбат и прати твърденията си подяволите ама най много да намериш за филма като те знам каква си вейка

и като нямаш познания не ти е ли дошло на ум че аз ако имам може да знам нещо повече от теб по случая?
    Последно редактирано от haritov : 12-24-2014 на 08:16
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ей го и този - български предприемач, почтен човек изглежда, започнал собствен бизнес, наел хора от малцинставата и се оказва, че си вършат съвестно работата, ама нашия по трудови лагери ще ги праща.

ма колкото да се посмея - тоя твоя преврат ако стане действителност, ти нали се сещаш, че от нато ще ни засипят с бомби като почнеш да ги вкарваш по трудовите лагери ?
    tochno za tova pisah predi nqkolko stranici, che shte se prisuedinim kum evraziiskiq suiz i rusiq shte ni zashtiti.

A ciganite, molq te, ne budi smeshen, ima nqkoi koito rabotqt, no masovo razchitat na socialnite ot kupishata narodenu deca , ot prostituciqta, krajbi i sa praveni mnogo eksperimenti, kak hora im predlagat zemi i pari, za da gi razvivat a te otkazvat.

Мега фен
    и като нямаш познания не ти е ли дошло на ум че аз ако имам може да знам нещо повече от теб по случая?
    още чакам да опровергаеш твърдението, че руснаците не са изроди.
    Явно реши да биеш по тъча, ама шведите баш се захващат с русия при петър и на два пъти ги въргалят. После и турците ги въргалят.
    Или то да се 'захванеш' с русия означава да маршируваш из пустошта ? Извинявам се - издай си едно тълковно речниче, че с кристалната топка се оказва трудно да гадая какво се опитваш да кажеш.

И стига ми повтаря едно и също - не знам как и през ум не ти мина, че след като пуснах линк още на предната страница за указ227, все пак нещо съм погледнал. Ама ти толкова си и погледал линка, нали ? По-важно е, че съм нарекъл климатика келеш, а ти да решиш, че е по твой адрес. Не е лесна твоята.

Умишлено избягвам да ти играя по свирката и да влизам в спор, който нито има общо с твърденията ми, нито ми влиза в компетенциите, нито пък ми дреме честно казано.
    Държиш се като 15-годишен и вместо да коментираш това, което съм казал, ми обясняваш колко съм тъп, 'щото не разбирам от ръждясали пушки. К'ва им е била икономиката на Русия преди, по време и след ВСВ изобщо не съм коментирал - коментирах как са спечелили войната и то е било с колосални жертви. Мен толкова ме интересува - представяш ли си ?

Видно е, че ти е голям зор да блеснеш с познания, ама някой като коментира краставици, не му обяснявай как се прави тиквеник. Иначе си страшен готвач. Евала.

Град
    системата дегоба
    още чакам да опровергаеш твърдението, че руснаците не са изроди.
    Явно реши да биеш по тъча, ама шведите баш се захващат с русия при петър и на два пъти ги въргалят. После и турците ги въргалят.
    Или то да се 'захванеш' с русия означава да маршируваш из пустошта ? Извинявам се - издай си едно тълковно речниче, че с кристалната топка се оказва трудно да гадая какво се опитваш да кажеш.

И стига ми повтаря едно и също - не знам как и през ум не ти мина, че след като пуснах линк още на предната страница за указ227, все пак нещо съм погледнал. Ама ти толкова си и погледал линка, нали ? По-важно е, че съм нарекъл климатика келеш, а ти да решиш, че е по твой адрес. Не е лесна твоята.

Умишлено избягвам да ти играя по свирката и да влизам в спор, който нито има общо с твърденията ми, нито ми влиза в компетенциите, нито пък ми дреме честно казано.
    Държиш се като 15-годишен и вместо да коментираш това, което съм казал, ми обясняваш колко съм тъп, 'щото не разбирам от ръждясали пушки. К'ва им е била икономиката на Русия преди, по време и след ВСВ изобщо не съм коментирал - коментирах как са спечелили войната и то е било с колосални жертви. Мен толкова ме интересува - представяш ли си ?

Видно е, че ти е голям зор да блеснеш с познания, ама някой като коментира краставици, не му обяснявай как се прави тиквеник. Иначе си страшен готвач. Евала.
    чрез щрафбата и неговите идеи и тактики аз опровергавам твоето твърдение

весели празници
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    нищо не опровергаваш, 'щото да пращаш интелигентни хора /да се чете политически престъпници/ с по една граната в ръката срещу танковете си е баш изродщина
    или то по трудовите лагери само убийци е имало

като си толкова запален по история, сигурно си чел и на суворов книгите

весели и на теб

Aurise, po dobre da prashta samoubiicki sreshtu tankovete, otkolkoto da ostavi hitler, da gi prevzeme i da gi napravi na sapun, tui kakto nemcite po putq si izbivat vsqko edno semeistvo v pogranichnite im sela.

Град
    системата дегоба
    нищо не опровергаваш, 'щото да пращаш интелигентни хора /да се чете политически престъпници/ с по една граната в ръката срещу танковете си е баш изродщина
    или то по трудовите лагери само убийци е имало

като си толкова запален по история, сигурно си чел и на суворов книгите

весели и на теб
    далече си от истината като не знаеш нещо не говори за него

Мега фен
    Е разкажи ми, де. Казваш, че съм неук - ако смяташ, че имам значителни пропуски в знанията, поправи тази несправедливост. Не стой безразличен към хорското невежество.

Не помня вече къде съм го чел, отдавна е било, но картинката на войник от вермахта, драйфащ, стържейки кости и месо от веригите на танка си, ми е останала в главата.
    Кажи все пак за червената икономика и политически аспирации на русия около всв, де. Хвърлих ти кукичка с книгите на суворов, ама не захапа Директно да те питам тогава - какво мислиш за автора и теориите му ?

Град
    системата дегоба
    Е разкажи ми, де. Казваш, че съм неук - ако смяташ, че имам значителни пропуски в знанията, поправи тази несправедливост. Не стой безразличен към хорското невежество.

Не помня вече къде съм го чел, отдавна е било, но картинката на войник от вермахта, драйфащ, стържейки кости и месо от веригите на танка си, ми е останала в главата.
    Кажи все пак за червената икономика и политически аспирации на русия около всв, де. Хвърлих ти кукичка с книгите на суворов, ама не захапа Директно да те питам тогава - какво мислиш за автора и теориите му ?
    на тези въпроси вече ти отговорих

твоето не е невежство а глупост и простащина

Мега фен
    простащина ? ти си този, който не спря да ме обижда ?

виж за глупост не знам - така и не разбрах кое му е редното да пращаш невъоръжени хора срещу танкове. Виж климатика поне е откровен в тъпотата си - 'война е , т'ва е положението'.

Я кажи според теб защо изобщо им е на германците да нападат русия или още по-добре - кажи според теб откъде тръгва тоя антикомунизъм в нацистка германия ?
    Сигурно 'щото в Русия са си гледали мирно прасенцата и са отглеждали захарна тръстика. Поляците така са ми разказвали.

Ако може без да ми развиваш теории за лодки, пушки, танкове и разбити пътища. В политически контекст ми говори. Благодаря.

Град
    системата дегоба
    простащина ? ти си този, който не спря да ме обижда ?

виж за глупост не знам - така и не разбрах кое му е редното да пращаш невъоръжени хора срещу танкове. Виж климатика поне е откровен в тъпотата си - 'война е , т'ва е положението'.

Я кажи според теб защо изобщо им е на германците да нападат русия или още по-добре - кажи според теб откъде тръгва тоя антикомунизъм в нацистка германия ?
    Сигурно 'щото в Русия са си гледали мирно прасенцата и са отглеждали захарна тръстика. Поляците така са ми разказвали.

Ако може без да ми развиваш теории за лодки, пушки, танкове и разбити пътища. В политически контекст ми говори. Благодаря.
    простак е човек който се държи невъзпитано и вулгарно в случая се държиш точно така с обидите към мен или към някой друг

останалите въпроси си имат отговор написан в тази тема от мен

приятно четене

Мега фен
    ама ти нищо не написа в тази тема, т'ва е проблемът. Само за пушки и лодки ми говориш, а сега подви опашка и гледаш да се изнижеш. Да потретя /горките ти професори/ - на суворов книгите чел ли си; какво ти е мнението ?

// моето поведение ако е просташко, то твоето чупи тъпомера - съзнаваш го това, нали ?

Град
    системата дегоба
    ама ти нищо не написа в тази тема, т'ва е проблемът. Само за пушки и лодки ми говориш, а сега подви опашка и гледаш да се изнижеш. Да потретя /горките ти професори/ - на суворов книгите чел ли си; какво ти е мнението ?

// моето поведение ако е просташко, то твоето чупи тъпомера - съзнаваш го това, нали ?
    просто ми писна да пиша едно и също

даже ти обясних какво общо имат пушките ама нейсе пак ти казвам че е назад в темата от теб се иска да направиш едно мозъчно усилие

препоръчай ми книга на Суворов

Мега фен
    да го приемам това като 'не, не съм чел' ?
    http://www.jrbooksonline.com/pdf_books/icebreaker.pdf е интересната. Но имаше 2, които бях теглил и бяха в твоята 'област' - танкове там, самолети, дивизиии и тинтири-минтири.
    Освободителите ако не греша беше за живота в армията, та намери си я да си я дръпнеш (имаше ги в пайрът бея преди всиките, ама .. ;/) и ела пак да ми обясняваш, че не са изроди.

Izrodi bili rusnacite, a nemcite dushi zlatni.

Град
    системата дегоба
    да го приемам това като 'не, не съм чел' ?
    http://www.jrbooksonline.com/pdf_books/icebreaker.pdf е интересната. Но имаше 2, които бях теглил и бяха в твоята 'област' - танкове там, самолети, дивизиии и тинтири-минтири.
    Освободителите ако не греша беше за живота в армията, та намери си я да си я дръпнеш (имаше ги в пайрът бея преди всиките, ама .. ;/) и ела пак да ми обясняваш, че не са изроди.

човек участвал съм във военно исторически възстановки на тема всв в Русия и Украйна

виждал съм с очите си местата където са се били разговарял съм с ветерани и роднини на такива

мението което имам е от първа ръка

Nov sluchai na prebit lekar, v ciganska mahala , chestito.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Izrodi bili rusnacite, a nemcite dushi zlatni.
    ауриса каза че са ги посрещнали като освободители

но като бях в Брест където ги посрещат за първи път все още миришеше на мършка и обгорено където за изгорени живи жените и децата
    даже видях и мястото къде са разтреляни цивилни

немците стържели кости и черволяци от танковете щото прегазили труповете с тях за да могат да минат понеже нямали багер

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Поздрави на майка ти от комплексарския ми кур!
    сега пък се опитваш да разсееш съмненията, като говориш за хора от противоположния пол
    http://www.bgiok.org.uk/ ще ти бъде от полза

Град
    системата дегоба
    едит

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хич не ми е за тая селска кочина, която доста наши "патриоти" тачат повече от собствената си родина
    Welcome to the Jungle...

Shtoto ste tupi promiti demokrati na zapada, prodali se na zapada, po negovo narejdane, veseli praznici

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Shtoto ste tupi promiti demokrati na zapada, prodali se na zapada, po negovo narejdane, veseli praznici
    Всеки, който не ще да подкрепя държавата, съсипала нашата, е продажник.
    Бахти червея :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си