- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
На Бъдни вечер всички постват снимки на постни ястия във фейса, Хасан поства снимка на печено агне, защото той празнува Курбан байрям.
искаш да кажеш че руснаците са ни виновни че сме на това положение така ли?
аз мислех че сами си го направихме ама нали сме българи все някой друг ни ака в гащите
сори пич ама сегашната България не я харесвам няма армия няма закони няма култура (доказтелството че няма култура сте вие) народа затъпява няма работа няма болници няма индустрия няма земеделие няма животновъдство
живеем със същите пари като преди на 11 пъти по-високи цени
извинявай ама тези промени и този западен идеал не ми харесват
любимия ни запад ни смята за хора втора ръка
а тези дето ни бяха братски народ и ни обичаха (не говоря за политици говоря като хора ) сега ни мразят и с право
Последно редактирано от haritov : 12-28-2014 на 17:49
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А ти замислял ли си се, защо 'братския' народ го мразят всички народи около него?
И случая с друг ни сра в гащите е уместен, защото без червената армия никога нямаше да има тоталитарно управление в България. Дори комунистите си го признават. Георги Димитров идва със съветска охрана и е засрамен от този факт.
И иска от Трайчо Костов и Антон Югов да бъде "по-добре замаскирана и да не стане публично известна".
И това за заплатите не е точно така. Но това не е и толкова важно.
мразят го по същата причина по която ние мразим турците(те ни пазят в момента по западен идеал) или французите германците мога и още примери да дам ако искаш
за Димитров е само твърдение не насочвай разговора в друга посока няма да се получи
иначе за заплатите си прав напоследък някои даже и не взимат
а останалите неща как ще коментираш?
Последно редактирано от haritov : 12-28-2014 на 18:34
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Твърдения ли са? Или е го има черно на бяло в писмо?
Темата не е изместена, факт е, че е СССР налага властта си със сила в България. Убиват многопартийния модел и пращат инакомислещите в лагерите.
Не знам дали видя линка, който постнах, но ако за теб това е върха на човешката цивилизация, значи нямаме за какво да си говорим.
Пак казвам, сравнението не е между тогава и сега, защото и двете са плод на едни и същи хора, на една и съща сбъркана клика.
Сравнението е между това което е и това което е можело да бъде.
и сега кво ? по-добре ли сме? по-добре ли ще ставаме?
ако ще ставаме по-добре защо мислиш така?
нещата които казах за тогава и сега лъжа ли са? маловажни ли са? ако са лъжа каква е истината?
искаш да знаеш какво казва Буров за парламента? ще видиш че доста си приличат нещата с наши дни
знаеш ли защо французите пробиват при Добро поле?
не изпадаме ли два пъти в положение на национална катастрофа преди да ни превземат гадните руснаци
какво правят политиците ни преди да дойдат гадните руснаци
Последно редактирано от haritov : 12-28-2014 на 18:59
Genetichno povredeni ste, nqma budeshte v tazi durjava, puk i idva nova voina...
Харитов, човек, едно изречение не можеш да напишеш без да обидиш някого. Не ти отива за култура да говориш.
Не съм ти чел останалите глупости, но СССР никой не го кани в Б-я, дори напротив - терористи се водят комунягите в Б-я преди 45г. Та тъй. Ако не е окупаторът за винене, не знам кой.
едит; и впрочем да - сега видях на итърнала поста - как ще коментираш действията на руската дипломация по отношение не Батенберг.
оф едит 2; не ми се пишеше, ама на интересуващите се - Балканизация. Термин в политиката е.
Тия национални катастрофи са следствие от малоумна политика. Запада може да не е бил напълно в правото си да ни се пречка на националните интереси в Македония, но ако се поинтересуваш повече от разпределението на населението из Балканския п-в в предиода след освобождението ще ти направи впечатление, че ни хранят с лъжи в училище. Доста неприятно изненадан останах като попаднах на една дискусия в един чужд форум - ако ми остане време тези дни ще се опитам да я потърся. И ние си имаме петна от близкото минало и то не малко - като се почне от насилствено изселване на турци (а в нашите учебници пише, че доброволно са се изселили и сме ги компенсирали ЛОЛ), та чак до претенции над територии, в които българското население е било малцинство - визирам северна добруджа.
Та тъй. Не е запада виновен - те милите и те са се чудили как да се оправят с кочината на балканите.
Последно редактирано от Auriss : 12-29-2014 на 21:12
след като Батенбер пак се връща на власт той стига до извода че единственото добро бъдеще за България е с Русия и трябва да се оттегли и го прави а за това сам си е виновен (знаеш ли кой е Радко Димитриев?)
ако мислиш че като казах че се държите просташки е обида лъжеш се
това е определение на вашата култура
моята култура далеч не е на високо ниво но това не е пречка да ви напомня какво правите
относно кой кого кани не забравяй чий съюзник сме били(знаеш ли кой е писал моторните песни?) като идват мисля че е било нормално да ни потропат на границата и не виждам кой знае каква окупация след като войските ни се съюзяват с трети украински фронт и дори участват в освобождението на Киев примерно (ако искаш ще ти пратя видео от възтановката)иначе така наречените терористи от преди 1945г са били партизаните
Явно Вапцаров за теб е терорист
Иначе ти препоръчвам да се поинтересуваш от политиката на Цар Борис трети
не ти ли е интересно защо отказва на Хитлер до последно?
сега очаквам вие господа да отговорите на моите въпроси така както аз отговарям на всички ваши
но и още един въпрос
каква е била целта на тихия ''преврат'' срещу Тодор Живков?
подсказвам някой е искал да се възползва от нещо ама от какво?
Последно редактирано от haritov : 12-29-2014 на 21:35
Абе да не сме учили различна история в училище?
По-голямата част от 'запада' е съюзник на СССР. САЩ е съюзник на СССР.
Нямаме активни военни действия срещу съветската армия. След като СССР ни обявяват война, ние обявяваме война на Германия и сме единствената страна във военно положение срещу двата лагера.
не са ти неудобни въпросите, малоумни са.
Стига до извода, защото Русия е против, съответно и Германия, понеже разменят интереси.
И да, Вапцаров е терорист. Осъден от български съд за престъпленията си. Което е поредният тестамент за тъпотата на комунистите, щом са жертвали Вапцаров като редови бомбаджия.
И като сме на темата, комунистическите промивки да бъдат така добри да напишат името на една (1) държава, в която тоталитаризма не идва с убийства и не завършва с мизерия.
Последно редактирано от Aeternal : 12-30-2014 на 06:43
Последно редактирано от haritov : 12-30-2014 на 06:52
Последно редактирано от haritov : 12-30-2014 на 06:53
Последно редактирано от Aeternal : 12-30-2014 на 07:00