- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
сигурно и ти някъде от чужбина пишеш
Производство колкото щеш и ред.
Най-вече ред.
Заради таква овце като тебе ще изчезнем.
Защото ти не мислиш. Повтаряш едни и същи глупости вече 50 страници. Имало било държава и ред. Ама се оказва, че нито държавата е била държава, нито редът ред.
И сега същите тея хора, които през 1989-та година превръщат политическата си власт в икономическа, продължават да доят и лъжат народа, ти продължаваш да блееш в посоката в която те ти показват.
Блей по запада, блей по демокрацията, блей по еврогейския съюз, само и само да не вземеш да се замислиш кой е истинският отговорник за текущото състояние. Кой изпразни банките през 1997-ма, кой остави българските хора без малкото им спестявания.
Давай, блей. Обвинявай ме мен, обвинявай демокрацията, обвинявай еврейте или който там народ е виновен.
Твойте господари това искат. Те ще ти дават малко храна, колкото да не умреш от глад, ще те стрижат докато има какво да вземат и после като вече нямам нищо за взимане ще те оставят да умреш.
Заедно с целия ти народ.
Но ти блей, радвай им се. Гордей се с тях.
вари лижи задниците на Меркел и Обама щом мислиш, че техните правителства с политици са с нещо по-различни от нашите, бастун.
А ти чел ли си за американската мафия, която днес се е преобразила в политиците и управляващите им?
Ама са империя, имат колонии, като нашата, на които потдържат изкуствено разни подчинени корумпирани полици като нашите. Мисли си ти, че ние сме избирали хората. Народа гъза си сам не може избърше и ти си живото доказателство.
Идеално създадена система, да сме напълно зависими и който и да е да може да сваля и вдига определени партии управлявани от вън.
виж Украйна по кои стъпки върви и как се опитват и Русия да дестабилизират.. да, ние сме най-големите
като сложим качествени управници, веднгага твоите другарки ще ги смажат, обвинени в антидемокрация
Блее, блее, климатроник.
САЩ и запада. Блее
Говори за дългове те и гърците имат дреме им сякаш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хахахахаххахахахахахаха
това даже го чувах докато го четях хахахахахахахахахахаххаха хахахаха
Интересно климатика обаче как ти обяснява, че някви статийки по някви сайтове никва стойност нямали, а 2 поста по-късно те пита виждаш ли дали си чел как мафията в щатите се преобразила била в държава.
Залагам 5 лева, че го е чел в някоя статийка в нета ;д
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Vashta informaciq ot guza si q izkarvate.
Ima knigi i jivi razkazi na vseki chovek, koito dokazvat moqta.
Az sushto sym uchastnik v subitiqta.![]()
"Друг мит, който живковистите успяха да прокарат, е за голямата печалба чрез суровините от бившия Съветски съюз. Нещо в тази посока се прокрадва и в коментирания филм. Суровините обаче не придават икономическа мощ - историята го показва. Ако се огледаме, по света ще намерим редица потвърждения. И основното е, че ако те придаваха такава сила, съветската империя не би рухнала никога. Икономическата мощ е пряко свързана с човешкия фактор и със интелектуалния потенциал на нацията. В тази посока комунистическата доктрина, чиято сърцевина е отнемане на човешките и гражданските свободи, на правото на личността на инициатива, сама предопредели края на тези режими."
Стадно животно, коментирай това?
лъжи, лъжи и измислици,
За този филм става въпрос
http://vbox7.com/play:a76f92108f
Вашия Живков ни гласял за ЕС още през средата на 80-те
точно днес, твоята система е преврънала хората в алчни говеда, живеещи само за парите, мерищи всичко по парите, задоволяващи изцяло само собствените им егоистични нужди, без да гледат съвкупоността, без да имат определен идеал!
Живков е усещал какво ще стане и се е опитвал да помогне на България с каквото може.