- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Ти кога си роден, и на колко години си, че да правиш тези изводи? Я, попитай хората живели по живково време, колко им е било зле! След най-умния ни политик Атанас Буров, най-хитрия и полезен за държавата е Тодор Живков. Няколко пъти е излъгал дори и руснаците, като е обещавал но не е изпълнявал някои неща. Може да не е блестял с градска интелигентност, но е притежавал интелект и хитро е постъпвал в много случаи. Да, вярно е, че и тогава хората на БКП са били търтеи и лешояди, но в процентно изражение са десетки пъти по-малко били от сега, и е оставало и за останалите. Живков е трябвало да се адаптира към времето тогава и да лавира по начин, като се прави на неразбрал. С обикновена заплата от 170 лв. тогава хората са ходели на почивки поне веднъж годишно, хранели са се здравословно, и са живеели щастливо. И, както казва кораба, тогава циганите са работели за да получават средства, с които да живеят, а сега произвеждат деца, от които с помощите които им се предоставят пак си живеят, а нормалните хора са принудени да ровят в кофите за боклук, за да оцелеят, а доста от тях вече не оцеляват. Целият свят отдавна е разбрал, че най-голямото зло на света, това е САЩ. Не напразно ги наричат "Империя на злото". Още не са достигнали апогея си, но вече се самозабравиха. Положението в Украйна е живото доказателство. Все някога на хората по света ще им писне от тях, ще се обединят и ще ги ликвидират, защото това е тумор, и ако го разберат (открият) на време и го изрежат, светът ще заживее щастливо, без налагане на световен ред и създаване на световно правителство.
Последно редактирано от herkules : 01-06-2015 на 07:24
Значи САЩ е 'тумор' задето цакат околните, а Живков е 'хитър и полезен за държавата', защото неколкократно е излъгал дори руснаците като е давал празни обещания, правилно ли те разбирам ?
Съзнаваш ли колко гнусно прост човек си ?![]()
блеее
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
блеее
точна така правят овцете от стадото продължавай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
блее блядь
блее
както се държиш с хората така и те ще ти отвърнат
a, първо сипва наред и се прави на 3 лева, а после мрънка, че го уважават колкото червей
блее ватник блядь
Aurise shte ti durpame ushite
Ти си не само ГНУСНО, но и рядко прост, за да ме разбереш правилно. Разбира се, че е излъгал и руснаците! Направил го е за доброто на всички, като е рискувал себе си. Нямало е как да направи повече, защото и той е зависел от системата. А, американските гадове по него време плашеха с натовски бомби, ама не им стискеше, защото щяха да ядат хурката, ако студената война, беше станала гореща. Сега такива като теб искат да се махнат паметниците на тези които са умирали за освобождението ни, а да се изграждат паметници, на тези дето са ни бомбардирали. Защото били американци и англичани, загинали от наши изтребители, щото ако не им играем по свирката, може пак да ни бомбардират. Вече успяха да унищожат армията ни, и феминизираха остатъка от нея, за да са по сигурни в небоеспособността и. А, за паметника на сюлейман паша, просто нямам думи. Сигурно, защото е бил евреин, а и в България въобще е нямало турско робство, само тук-там турско присъствие, за това сега е било редно да ни потурчат без огън и меч. И, без друго доста земя от България, вече е закупена от тях. А, ти глупако прочети историята!! До сега, който е нападал Русия, все насран се е връщал, ако успее да се върне.
Последно редактирано от herkules : 01-07-2015 на 07:24
Много удобно всички 'русофили' бъркате руската и червената армия.
Аз съм за това да има паметници на руската амия освободителка във всяко населено място, но паметниците на червената армия имат място в българия, колкото и оня измислен паметник на американските летци.