.
Затворена тема
Страница 144 от 157 ПървиПърви ... 4494134140141142143144145146147148154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 576 до 3 600 от общо 3909
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кой се мъкне след тебе бе, путьо? Къде пак си слагаш гъза в очакване някой да ти го напълни?
    Welcome to the Jungle...

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...B8_447690.html

истински герой на нашето време
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...B8_447690.html

истински герой на нашето време
    много дребнаво почна да го караш, айде да не започвам с инцидентите в американски училища и престрелки.

А ти си толкова заслепен от русофилията си, че тълкуваш разнообразните им издънки така, както дяволът тълкува Евангелието.

Християнско ли е да застреляш цяло семейство и то в собствения им дом, и то в чужда държава?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ми не е християнско, ама какво искаш да кажеш с тази статия като я публикуваш в тема къде спорим за Русия и САЩ? Кво искаш да ни кажеш, че всички руснаци са такива ли? Е тва ме издразни.

Руснаците са послушна биомаса, управлявана от феодален сатрап (както е било винаги).

http://www.dw.de/%D1%80%D1%83%D1%81%...%B0/a-18192743
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ами престъпността при американците май не им отстъпва да ти кажа.

Кво искаш да кажеш, че някой му е казал на тоя руснак да отиде да ги убие ли?

Говориш ми за престъпност? В Русия престъпниците и убийците са част от властта от време оно. Някои от най-големите руски поети и писатели (като Пушкин и Солженицин) са били отявлени критици и борци срещу тази гнила върхушка, така че не ми се обяснявай колко голяма работа са тези в Кремъл. Винаги са били боклуци, имащи нужда от своите подлоги (а в България има доста такива).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Не знам братле, ама като те гледам как лепваш общи етикети на руснаците за некачествен ген например или пък как от действията на един войник психопат изкарваш всички руснаци лоши, направо си мисля, че ти си една вече програмирана бомба със закъснител само чакаш сигнал - дето викаш послушна биомаса.

то това си е направо един вид политически джихадизъм, а ти си употребения.
    Последно редактирано от defender : 01-16-2015 на 11:51

Путин успя да превърне руснаците в послушна биомаса, но един ден те ще му потърсят сметка за това, че вкара страната им в тежка изолация.
    Четиринайсетте години управление на Путин обаче разрушиха всичко, включително и репутацията на Русия. Путин искаше да създаде нещо като машина на времето, с която да върне съветското минало.
    Страхът, който беше всяван през целия 20 век, превърна руснаците в послушна биомаса. Хората носят този страх дълбоко в себе си, а Путин и неговите хора се възползват от това състояние.
    Отделно от това държавната телевизия превръща руснаците в зомбита - такава подла и цинична пропаганда не е имало дори по времето на Брежнев. Телевизията "стреля" като оръдие и облъчва масите като реактор, изпускащ радиоактивност.
    Голямата грешка се състоеше в това, че никой не погреба съветското минало - така, както германците скъсаха с нацисткото си минало. Ние оставихме трупа в ъгъла и чакахме той да се саморазложи. Вместо това обаче съветското минало възкръсна като едно зомби и тръгна да плаши целия свят.
    Системата на властта не се е променила от Сталин насам, дори от Средновековието насам - до върха се домогва някакъв случаен човек, чието психическо състояние и чиито комплекси се превръщат в държавна политика. Русия ще си плати за това.
    Тези думи излизат от устата на руснак, не от някой случаен "западен пропагандатор". И показват колко измъчена и несвободна е вашата любима Русия. И всичко това заради собствените си властимащи.

В Кремъл не могат да оправят собствения си "двор" и тероризират собствените си граждани. В публичното пространство властва цензурата и пропагандата. Инакомислещите и опозиционните лидери са арестувани и пращани по затворите, защото са дръзнали да изразят мнението си публично. Редовно са убивани журналисти. Абсолютен тоталитаризъм, който вече е и с тежки икономически последствия за обикновените хора.

И ти твърдиш, че ние трябва да прегърнем този гнил модел и да се присъединим към Евразийския съюз?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ся и аз ако почна ти цитирам думи от устата на българи и европейци срещу ес, къде ше му излезе края.

Ами ако е наистина така в Евразийския съюз, то не искам.

Отговори ми - според теб нещата, които аз ти цитирах, верни ли са, или не са верни?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Ми то евразийския съюз почна да функционира на практика преди 20 дена. Ще се види.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми то евразийския съюз почна да функционира на практика преди 20 дена. Ще се види.
    Не е въпросът в Евразийския съюз. Въпросът е, че той е доминиран от политици като Путин, които рано или късно, чрез икономически или политически средства, ще поискат да наложат модела на управление на собствената си държава в другите такива. Там е драмата.

Според мен знаеш ли какъв е основният проблем - вие русофилите имате една идеализирана представа за Русия и гледате само положителното, което е направила за нас и за света. Да, то е факт. Но Путинова Русия не е Царска Русия с нейния блясък и аристократизъм, а за жалост повече прилича на Съветска такава. Използват се същите пропагандни похвати и се налагат същите ограничения, както по времето на Съветите. Хората страдат по същия начин. Но вече сме XXI век и подобни тоталитаризми са неактуални и обречени на провал. Казано с думи прости - тоя филм вече сме го гледАли и знаем как свършва.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Не е въпросът в Евразийския съюз. Въпросът е, че той е доминиран от политици като Путин, които рано или късно, чрез икономически или политически средства, ще поискат да наложат модела на управление на собствената си държава в другите такива. Там е драмата.
    ами ако хората го искат, глас народен, глас Божи дето се вика, отиваме при тях. То нали това важното, самите хора да го искат, в България сме много разделени, не знам кво ще стане.

Но поне сега хората имат избор, имат алтернатива на ес, което е готино, могат да сравняват и избират иначе си беше все едно ес е партията майка и тва е.
    Последно редактирано от defender : 01-16-2015 на 12:19

Съгласен съм с Vox populi, vox Dei. Но все още не съм прочел нито едно представително социологическо проучване, което да докаже, че преобладаващата част от българите желаят да се присъединим към Евразийския съюз. Нито пък сме наясно какво представлява това обединение, защото както сам каза, съществува от твърде скоро.

За Европейския мога да ти кажа веднага. Едно време доста мои познати и приятели ме питаха "какъв е смисълът да ставаме член на ЕС?". В момента повечето от тях (или роднините им) учат/работят някъде в ЕС и са доволни. Така че мнението на хората се мени според актуалните им нужди и потребности.

Ако и Евразийският даде добри алтернативи, няма лошо някои българи да се възползват от тях.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-16-2015 на 12:26
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ами ако хората го искат, глас народен, глас Божи дето се вика, отиваме при тях. То нали това важното, самите хора да го искат, в България сме много разделени, не знам кво ще стане.

Но поне сега хората имат избор, имат алтернатива на ес, което е готино, могат да сравняват и избират иначе си беше все едно ес е партията майка и тва е.
    Да ама говорим за същите хора, на които им е удобно да живеят в най-голямата кочина в ЕС. И кво, като сменим съюза ще дойдат нови хора отнякъде ли ?

Още повече дефенди, ти като платен кадър, можеш да изредиш какво ще спечелим от тоя нов съюз. Сериозно, какво има за нас там?

Мега фен
    казах, че ако мнозинството от хората го поискат, то тогава най-правилното е да отидем при тях, а иначе вие кво искате заради 10% от хората, 90% да живеят в лицемерие.

Мега фен
    казах, че ако мнозинството от хората го поискат, то тогава най-правилното е да отидем при тях, а иначе вие кво искате заради 10% от хората, 90% да живеят в лицемерие.
    Кво ще спечелим ми кажи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Кво ще спечелим ми кажи
    да бъдем себе си

Мега фен
    да бъдем себе си
    Ще бъдем себе си. най-бедните и смачкани хора в тая част на планетата. Добър отговор.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз в Евразийския съюз алтернатива не виждам. Нито една от държавите няма стабилна икономика и самите те имат различния между тях.
    Няколко примера: В Украйна има режим на тока на места, защото мините за въглища са в конфликтни райони и Путин искаше да накара Украйна да купува въглища от тези райони, един вид да спонсорира хората срещу които воюват, само че Казахстан видя удобен пазар и реши да им предложи въглища.
    Друг пример - Беларус пожела да им се заплащат млечните продукти в долари, а не в рубли.
    Целия им съюз се върти около Русия, а тя няма как да издържа другите при положение, че и те в момента имат икономически проблеми.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Ще бъдем себе си. най-бедните и смачкани хора в тая част на планетата. Добър отговор.
    чакай бе, ти ванга ли си, а и като че ли сега не сме.

Мега фен
    То и няма алтернатива, просто опит на Русия да си разшири влиянието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си