.
Затворена тема
Страница 145 от 157 ПървиПърви ... 4595135141142143144145146147148149155 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 601 до 3 625 от общо 3909
    Мега фен
    ^ да, а кой има над 900 военни бази по света.

ако искаш да ти обградя с военни бази апартамента и с ракетни щитове, да не може да излизаш от вас и ти като си отвориш вратата на апартамента и да ти кажа, че искаш да си разшириш влиянието.

Мега фен
    Дефенди, Русия детронира САЩ като най-голям износител на оръжия през изминалата година.
    Май от арабската пролет спечелиха най-много братушките. Това как те кара да се чувстваш? Нали си религиозен, как е да подкрепяш държавата най-голям производител на оръжие.
    И сега отговора ти ще е как аз подкрепям щатите, да те изпреваря - не ги подкрепям. имам си съвест и не мога да подкрепям убийци на бебета. Но ти как го правиш?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Вие пак сте във вашите си филми, оръжия, войни, освобождения. Тук не става дума кой, какви, какво продава, а какви икономически ползи може да предложи на страната ни. Това са икономически съюзи, не военни. Военен съюз е НАТО. Не виждам проблема да си продават оръжията, щом има на кого, както САЩ, така и Русия.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Вие пак сте във вашите си филми, оръжия, войни, освобождения. Тук не става дума кой, какви, какво продава, а какви икономически ползи може да предложи на страната ни. Това са икономически съюзи, не военни. Военен съюз е НАТО. Не виждам проблема да си продават оръжията, щом има на кого, както САЩ, така и Русия.
    Тва ясно, но той пак го обърна на любимата му тема 'праведната война срещу запада', като това му е единствения аргумент, не е важно ние какво ще спечелим явно.

Мега фен
    абе защо искате да ме накарате да живея вашия живот ве, даеЙба.

Мега фен
    вие сте меката полиция на статуквото....а, ахаааа, а

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    абе защо искате да ме накарате да живея вашия живот ве, даеЙба.
    Живей както си искаш, кой ти пречи? Каква е тая наглост, да се мъчиш да се изкараш жертвата в случая? Казваш, че трябва да влезем в евразийския съюз, като те питаме какво ще спечелим - мълчание.

Мега фен
    ще видим сега как ще се развиват държавите в Евразийския и след няколко години ще имам сигурни отговори.

Ще сравним стандарта.

Мега фен
    Просто сега Евразийския съюз и неговото производство ще стане конкурент на световните пазари на САЩ, нещо като един нов Китай, но тук вече конкуренцията ще е и газова и петролна.Сега Китай конкураира САЩ и го измества в печалбите, а какво остава ако се появи и още едни Китай т.е. Евразийски съюз. Просто САЩ няма начин да не фалира, демек май война.
    Защото ако комунистическия строй фалира без война, то при този строй май няма да е така, все пак това е ФАЩ.
    Последно редактирано от defender : 01-16-2015 на 13:30

Мега фен
    Просто сега Евразийския съюз и неговото производство ще стане конкурент на световните пазари на САЩ, нещо като един нов Китай, но тук вече конкуренцията ще е и газова и петролна. Просто САЩ няма начин да не фалира, демек май война.

Мега фен
    Как да водим сериозен разговор с тея аргументи?

Мега фен
    Скоро време поглеждал ли си цената на петрола?

Мега фен
    твърдо нье
    само чух че много шистаци в сащ фалирали заради това с петрола.

Мега фен
    ко стаа пичовИ, ко стаа.

Мега фен
    ей, пичовИ, мноо ма кИефите.

Град
    Niggaland
    Виждам, че отново си в твоя въображаем свят, но света на икономиката е друг.
    Това е сайта на РЦБ сам може да провериш колко $ са налели за тая година от резерва им.
    http://www.cbr.ru/Eng/hd_base/?PrtId=valint_day

Тъй като ме съмнява да видиш - 2 млрд. за 15 дни, като се има предвид, че има и почивни, тъй като те на 7-ми януари празнуваха коледа (вярвам, че го знаеш, както и вярвам, че и ти я празнуваш тогава).
    Руския бюджет се прави на база на цената на петрола. Той бе направен при много по-висока от сегашната му цена и в момента трябва да правят съкращения. Венецуела, която също прави бюджета си на база на петрола, в момента е на границата на фалита Мадуро (новия Чавес, странно име за нашия край) обикаля държавите с надеждата да ги убеди да намалят износа си, за да се вдигне цената (всъщност иска по-голям пазарен дял). Но нито държавите от ОПЕК, нито САЩ, нито Русия намалят добива си в момента, дори го увеличават. Петрола от шисти може спокойно да спре и да започне когато цената на петрола се повиши тъй като находищата вече са ясни и няма да има разходи за повторното им намиране, а обикновено те са по-големи от самия добив. САЩ няма да фалира ако ще петрола и 30$ да стане, тъй като техния бюджет не е вързан за петрола, а освен най-големия производител, са и най-големия потребител, та един отрасъл губи, но много други печелят. Провери в нета колко пъти Русия са успявали да изплатят 30 годишни облигации, тъй като те мързи, аз ще ти кажа - нула (това е цифра, може да я познаваш и като математическо "О"). Винаги са стигали до дефолт.
    n00bs

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Скоро време поглеждал ли си цената на петрола?
    ако Русия врътне кранчето?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ако Русия врътне кранчето?
    Тамън се зарадвах, че повече няма да ми обръщаш внимание. Разбитите ми илюзии.

Ако врътне кранчето, ще последва финансов колапс на икономиката ѝ.

Мега фен
    както и социална революция в Европа, и индустриално връщане в миналата ера.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Тамън се зарадвах, че повече няма да ми обръщаш внимание. Разбитите ми илюзии.

Ако врътне кранчето, ще последва финансов колапс на икономиката ѝ.
    Баш, баш. В момент, когато на пазара търсенето е паднало, точно някой иска да врътне кранчето, както написах горе, всеки продължава да си увеличава добива. СА (Саудитска Арабия) преди години бяха решили да си намалят добива и останалите им взеха пазарния дял и арабите тогава го ядоха немит. Не мисля, че някой би рискувал да врътва нещо. Щяла да врътне кранчето
    n00bs

Мега фен
    мда ;д

Добре че е руския газ, иначе за къде е европа ;д

Мега фен
    както и социална революция в Европа, и индустриално връщане в миналата ера.
    А да, щото в целия свят газ и петрол има само в Русия.

Иначе ще има щети и върху ЕС, но икономиката на Русия е твърде тясно обвързана с износа за да успее да издържи такъв удар.

Мега фен
    Полският премиер: "Зависимостта на Германия от руския газ застрашава суверенитета на Европа"

само, че не спряха Северен поток, що

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

За Европейския мога да ти кажа веднага. Едно време доста мои познати и приятели ме питаха "какъв е смисълът да ставаме член на ЕС?". В момента повечето от тях (или роднините им) учат/работят някъде в ЕС и са доволни. Така че мнението на хората се мени според актуалните им нужди и потребности.

А
    Правилно ли разбирам? Тези твои приятели са избегали да живеят другаде по-лесно?

А знаеш ли, че като влизаме в ЕС съвсем разбиват с тяхните изисквания и етикети целия ни пазар?

Остави това.

Всеки трезвен може да прецени, че в днешния глобализъм изчезваме като нация до 10 години, ако не се вдигнем всички българи.

Всеки може да прецени, че до сега държавата не се е развила в нищо, освен в приватизация на разни мутри в частния сектор в тази система.

Какво трябва да се направи, за да дойдат проментие?

На първо място - преврат. Слагане на партия, която ще се изправи срещу всички и ще се жертва.
    Но после какво мислите, че ще стане?
    Ще бъде обвинена в терористична организация от самото НАТО и Западо, след като откаже да бъдем слуги.
    Тъй като сега сме си слуги.

И като ни хвърлят патката, изолират ни и кажат на медиите кво да дърдорят - ще изпаднем в гражданска война.
    Как ли, ами като ни провокират леви и десни.
    И ние понеже не знаем какво е компромис, тъй като все за някои важни решения трябва да се заеме страна - отново ще се прецакаме.
    аз съм песимист..

Мега фен
    http://en.wikipedia.org/wiki/Russia_..._energy_sector

май само ние ще го духаме ако 'спрат кранчето', а ?
    или ти тва искаш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си