- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
^ да, а кой има над 900 военни бази по света.
ако искаш да ти обградя с военни бази апартамента и с ракетни щитове, да не може да излизаш от вас и ти като си отвориш вратата на апартамента и да ти кажа, че искаш да си разшириш влиянието.
Дефенди, Русия детронира САЩ като най-голям износител на оръжия през изминалата година.
Май от арабската пролет спечелиха най-много братушките. Това как те кара да се чувстваш? Нали си религиозен, как е да подкрепяш държавата най-голям производител на оръжие.
И сега отговора ти ще е как аз подкрепям щатите, да те изпреваря - не ги подкрепям. имам си съвест и не мога да подкрепям убийци на бебета. Но ти как го правиш?
Вие пак сте във вашите си филми, оръжия, войни, освобождения. Тук не става дума кой, какви, какво продава, а какви икономически ползи може да предложи на страната ни. Това са икономически съюзи, не военни. Военен съюз е НАТО. Не виждам проблема да си продават оръжията, щом има на кого, както САЩ, така и Русия.
n00bs
абе защо искате да ме накарате да живея вашия живот ве, даеЙба.
вие сте меката полиция на статуквото....а, ахаааа, а
ще видим сега как ще се развиват държавите в Евразийския и след няколко години ще имам сигурни отговори.
Ще сравним стандарта.
Просто сега Евразийския съюз и неговото производство ще стане конкурент на световните пазари на САЩ, нещо като един нов Китай, но тук вече конкуренцията ще е и газова и петролна.Сега Китай конкураира САЩ и го измества в печалбите, а какво остава ако се появи и още едни Китай т.е. Евразийски съюз. Просто САЩ няма начин да не фалира, демек май война.
Защото ако комунистическия строй фалира без война, то при този строй май няма да е така, все пак това е ФАЩ.
Последно редактирано от defender : 01-16-2015 на 13:30
Как да водим сериозен разговор с тея аргументи?
Скоро време поглеждал ли си цената на петрола?
твърдо нье
само чух че много шистаци в сащ фалирали заради това с петрола.
ко стаа пичовИ, ко стаа.![]()
ей, пичовИ, мноо ма кИефите.
Виждам, че отново си в твоя въображаем свят, но света на икономиката е друг.
Това е сайта на РЦБ сам може да провериш колко $ са налели за тая година от резерва им.
http://www.cbr.ru/Eng/hd_base/?PrtId=valint_day
Тъй като ме съмнява да видиш - 2 млрд. за 15 дни, като се има предвид, че има и почивни, тъй като те на 7-ми януари празнуваха коледа (вярвам, че го знаеш, както и вярвам, че и ти я празнуваш тогава).
Руския бюджет се прави на база на цената на петрола. Той бе направен при много по-висока от сегашната му цена и в момента трябва да правят съкращения. Венецуела, която също прави бюджета си на база на петрола, в момента е на границата на фалита Мадуро (новия Чавес, странно име за нашия край) обикаля държавите с надеждата да ги убеди да намалят износа си, за да се вдигне цената (всъщност иска по-голям пазарен дял). Но нито държавите от ОПЕК, нито САЩ, нито Русия намалят добива си в момента, дори го увеличават. Петрола от шисти може спокойно да спре и да започне когато цената на петрола се повиши тъй като находищата вече са ясни и няма да има разходи за повторното им намиране, а обикновено те са по-големи от самия добив. САЩ няма да фалира ако ще петрола и 30$ да стане, тъй като техния бюджет не е вързан за петрола, а освен най-големия производител, са и най-големия потребител, та един отрасъл губи, но много други печелят. Провери в нета колко пъти Русия са успявали да изплатят 30 годишни облигации, тъй като те мързи, аз ще ти кажа - нула (това е цифра, може да я познаваш и като математическо "О"). Винаги са стигали до дефолт.
n00bs
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
както и социална революция в Европа, и индустриално връщане в миналата ера.
Баш, баш. В момент, когато на пазара търсенето е паднало, точно някой иска да врътне кранчето, както написах горе, всеки продължава да си увеличава добива. СА (Саудитска Арабия) преди години бяха решили да си намалят добива и останалите им взеха пазарния дял и арабите тогава го ядоха немит. Не мисля, че някой би рискувал да врътва нещо. Щяла да врътне кранчето![]()
n00bs
мда ;д
Добре че е руския газ, иначе за къде е европа ;д
Полският премиер: "Зависимостта на Германия от руския газ застрашава суверенитета на Европа"
само, че не спряха Северен поток, що
Правилно ли разбирам? Тези твои приятели са избегали да живеят другаде по-лесно?
А знаеш ли, че като влизаме в ЕС съвсем разбиват с тяхните изисквания и етикети целия ни пазар?
Остави това.
Всеки трезвен може да прецени, че в днешния глобализъм изчезваме като нация до 10 години, ако не се вдигнем всички българи.
Всеки може да прецени, че до сега държавата не се е развила в нищо, освен в приватизация на разни мутри в частния сектор в тази система.
Какво трябва да се направи, за да дойдат проментие?
На първо място - преврат. Слагане на партия, която ще се изправи срещу всички и ще се жертва.
Но после какво мислите, че ще стане?
Ще бъде обвинена в терористична организация от самото НАТО и Западо, след като откаже да бъдем слуги.
Тъй като сега сме си слуги.
И като ни хвърлят патката, изолират ни и кажат на медиите кво да дърдорят - ще изпаднем в гражданска война.
Как ли, ами като ни провокират леви и десни.
И ние понеже не знаем какво е компромис, тъй като все за някои важни решения трябва да се заеме страна - отново ще се прецакаме.
аз съм песимист..
http://en.wikipedia.org/wiki/Russia_..._energy_sector
май само ние ще го духаме ако 'спрат кранчето', а ?
или ти тва искаш ?