- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
не само ние:
"И докато според прогноза на Международната агенция по енергетика (МАЕ) производството на Русия може да се увеличи значително до 2030 г., запасите в Северно море бавно, но сигурно изтичат: според МАЕ ЕС ще може да добие едва 99 млрд. куб. м през 2030 г.
Според статистиката на агенцията в ЕС има само две държави, които сами задоволяват нуждите си от природен газ – Холандия, която добива 174% от собствените си нужди, и Дания със 164% от нуждите си. Великобритания може да набави 53 процента от потреблението си от собствени източници. В много страни степента на енергийна самодостатъчност е нулева или малко над нулата – на практика те трябва да купуват всичко. Сред тях според МАЕ спадат Португалия, Испания, малкият Люксембург, а също и Франция, която е достигнала ниво на самозадоволяване от един процент. За Германия делът е 14%, а за Полша - 34 на сто."
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ia-gaz-168536/
климатика си го скрийншотнах
Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.
Дифендър, затова ще превърнем Русия в 5-та колонаПутин просто помага, пък като се спомине - рай !
![]()
Напиши 5-та колона на Русия в гугъл и виж какво излиза ^
15 години са много време, допреди 15 години интернета беше достъпен за една шепа хора, компютри повечето не бяха виждали, камо ли ползвали. Та хората викаха компютър на монитора. ДНК-то тъкмо е започнало да се ползва в криминалистиката. 15 години за технологично развитие е много голям период.
n00bs
'''Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.'''
баси концлагера сме. де3ба вашта мама дейба цивилизована.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ами щом ше е така, и вие само на приказки ще си го карате, никога няма да има добър живот тук генетично закодирано е тва.
да, така е, пари на вятъра, то затова обикновените хора ше ги гърчат, та те дори нямат пари да се защитят - ама нали демокрация.
не бе, човек.
Ти представяш ли си за някакви подбуди те вкарват в затвора изрудите?
И да не мислите, че затвора опростява греховете на хората, напротив. Дори ги прави по-големи животни, гледал съм по натионал джиографик. Вместо да се възпитават и интегрират затворниците, те ги озлобяват повече.
Последно редактирано от defender : 01-16-2015 на 20:29
ми какво ти трябва, че една държава да играе против интересите на народа - тъпо население, което да не държи сметка на властта.
check.
'елит', който да се интересува единствено от печалбата и да изнася финансите си навън
check.
безполезни медии
check
Като си отиде Путака ще дойде някой от обкръжението му, които слабо ги ебе за 'велика русия'. Тъй де - някой като нашите гъзолизци.
// yakuza_ , чепкам ефенди просто, направо ми подминавай коментарите ;д
а, ти отговори, аз не го видях и мислех, че няма да ми отговориш и затова горе допълних към поста си някаква абсолютна глупост, хихи
смятай брат в 21;26 съм си пуснал поста, а той си редактирал неговия в 21;29 -- най-малко 3 минути е седят и го е умувал тоя послепис дето се състои от 1 изречение
ахаххаха
ахахаха,ама ти ако мислиш, че аз само седя пред компютър на едно място докато пиша, на котлона ми се правят три манджи.
кажи ми аурисе. Кой ще въведе демократични избори у нас и как?
"Екхард Кордес. "Русия винаги е била изключително надежден доставчик на газ и петрол, дори и във времената на студената война доставките не са прекъсвали. Според мен нямаме поводи да се опасяваме, че Русия ще използва суровините си като оръжие за постигането на политически цели."
а така ! ще си пращат газ и ще си траят, мишки с мишки