.
Затворена тема
Страница 146 от 157 ПървиПърви ... 4696136142143144145146147148149150156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 626 до 3 650 от общо 3909
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    http://en.wikipedia.org/wiki/Russia_..._energy_sector

май само ние ще го духаме ако 'спрат кранчето', а ?
    или ти тва искаш ?
    Всъщност инфото тук не е много вярно вече. Латвия вече внася втечнен газ от Норвегия и не е 100% зависима от Русия.
    n00bs

Мега фен
    http://en.wikipedia.org/wiki/Russia_..._energy_sector

май само ние ще го духаме ако 'спрат кранчето', а ?
    или ти тва искаш ?

не само ние:

"И докато според прогноза на Международната агенция по енергетика (МАЕ) производството на Русия може да се увеличи значително до 2030 г., запасите в Северно море бавно, но сигурно изтичат: според МАЕ ЕС ще може да добие едва 99 млрд. куб. м през 2030 г.

Според статистиката на агенцията в ЕС има само две държави, които сами задоволяват нуждите си от природен газ – Холандия, която добива 174% от собствените си нужди, и Дания със 164% от нуждите си. Великобритания може да набави 53 процента от потреблението си от собствени източници. В много страни степента на енергийна самодостатъчност е нулева или малко над нулата – на практика те трябва да купуват всичко. Сред тях според МАЕ спадат Португалия, Испания, малкият Люксембург, а също и Франция, която е достигнала ниво на самозадоволяване от един процент. За Германия делът е 14%, а за Полша - 34 на сто."

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ia-gaz-168536/

Мега фен
    климатика си го скрийншотнах

Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.

Мега фен
    Дифендър, затова ще превърнем Русия в 5-та колона Путин просто помага, пък като се спомине - рай !

ДОБРЕ, ИСКАШ ДА КАЖЕШ, ЧЕ СИ СЪГЛАСЕН ГЕРБ. БСП И ДПС ДА УПРАВЛЯВАТ ?

ДОБРЕ, ИСКАШ ДА КАЖЕШ, ЧЕ СИ СЪГЛАСЕН ГЕРБ. БСП И ДПС ДА УПРАВЛЯВАТ ?

БАСИ ФАШИЗМА. - ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ ЕДНО И СЪЩО

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Напиши 5-та колона на Русия в гугъл и виж какво излиза ^

15 години са много време, допреди 15 години интернета беше достъпен за една шепа хора, компютри повечето не бяха виждали, камо ли ползвали. Та хората викаха компютър на монитора. ДНК-то тъкмо е започнало да се ползва в криминалистиката. 15 години за технологично развитие е много голям период.
    n00bs

Мега фен
    Дифендър, затова ще превърнем Русия в 5-та колона Путин просто помага, пък като се спомине - рай !
    какво означава, че ще я превърнете в 5-та колона,
    и с кое помага Путин, обясни, че ме заинтригува, пък сам не мога зацепя,

'''Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.'''

баси концлагера сме. де3ба вашта мама дейба цивилизована.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Тамън се зарадвах, че повече няма да ми обръщаш внимание. Разбитите ми илюзии.

Ако врътне кранчето, ще последва финансов колапс на икономиката ѝ.
    в случая ти ми обръщаш внимание

това че съм по-умен и остъпих веднъж е нормално да ти вдигне самочувствието
    а какво ще стане с нас? колко ще изкараме?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ами щом ше е така, и вие само на приказки ще си го карате, никога няма да има добър живот тук генетично закодирано е тва.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    споко корабе, "антидемократична идеология" е някакво разтегливо понятие, просто си намери добър адвокат
    и мама да плаща после

Мега фен
    да, така е, пари на вятъра, то затова обикновените хора ше ги гърчат, та те дори нямат пари да се защитят - ама нали демокрация.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да, така е, пари на вятъра, то затова обикновените хора ше ги гърчат, та те дори нямат пари да се защитят - ама нали демокрация.
    не бе, човек.
    Ти представяш ли си за някакви подбуди те вкарват в затвора изрудите?

И да не мислите, че затвора опростява греховете на хората, напротив. Дори ги прави по-големи животни, гледал съм по натионал джиографик. Вместо да се възпитават и интегрират затворниците, те ги озлобяват повече.

Мега фен
    Аурисе, обясни кво е тва закодирано изказване ве. Чувствам, че в него се съдържа невероятна информационна енергия.

ПП: щом мълчиш, приемам, че е някаква абсолютна глупост и сега те е срам да се покажеш .
    Както и да го мисля, не мога го измисля какво искаш да кажеш.
    Последно редактирано от defender : 01-16-2015 на 20:29

Мега фен
    ми какво ти трябва, че една държава да играе против интересите на народа - тъпо население, което да не държи сметка на властта.
    check.
    'елит', който да се интересува единствено от печалбата и да изнася финансите си навън
    check.
    безполезни медии
    check

Като си отиде Путака ще дойде някой от обкръжението му, които слабо ги ебе за 'велика русия'. Тъй де - някой като нашите гъзолизци.

// yakuza_ , чепкам ефенди просто, направо ми подминавай коментарите ;д

Мега фен
    а, ти отговори, аз не го видях и мислех, че няма да ми отговориш и затова горе допълних към поста си някаква абсолютна глупост, хихи

Мега фен
    смятай брат в 21;26 съм си пуснал поста, а той си редактирал неговия в 21;29 -- най-малко 3 минути е седят и го е умувал тоя послепис дето се състои от 1 изречение

ахаххаха

Мега фен
    ахахаха,ама ти ако мислиш, че аз само седя пред компютър на едно място докато пиша, на котлона ми се правят три манджи.

ми какво ти трябва, че една държава да играе против интересите на народа - тъпо население, което да не държи сметка на властта.
    check.
    'елит', който да се интересува единствено от печалбата и да изнася финансите си навън
    check.
    безполезни медии
    check

Като си отиде Путака ще дойде някой от обкръжението му, които слабо ги ебе за 'велика русия'. Тъй де - някой като нашите гъзолизци.

// yakuza_ , чепкам ефенди просто, направо ми подминавай коментарите ;д
    а американците са по умни и там не ги въртят в заблуда?

кажи ми аурисе. Кой ще въведе демократични избори у нас и как?

Мега фен
    "Екхард Кордес. "Русия винаги е била изключително надежден доставчик на газ и петрол, дори и във времената на студената война доставките не са прекъсвали. Според мен нямаме поводи да се опасяваме, че Русия ще използва суровините си като оръжие за постигането на политически цели."

Мега фен
    а така ! ще си пращат газ и ще си траят, мишки с мишки

Мега фен
    а така ! ще си пращат газ и ще си траят, мишки с мишки
    това брой ли се за "антидемократична" идеология?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си