.
Затворена тема
Страница 156 от 157 ПървиПърви ... 56106146152153154155156157 ПоследнаПърви
Резултати от 3 876 до 3 900 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    смешник, София е малко по-добре единствено, защото е 2 милиона и всички фирми там са завряха, а и е СТОЛИЦА ве бунак.
    София е село с 19к жители при освобождението. И тук пак ироничното е, че на твойте любими социалисти(от комунистическата партия) можеш да благодариш.
    Те създават разединението между столица и провинция, като правят стандарта на живот по-добър в София и налагат гражданството.

Мега фен
    смешник, София е малко по-добре единствено, защото е 2 милиона и всички фирми там са завряха, а и е СТОЛИЦА ве бунак.

в останалите градове търси си работа
    т'ва мен какво ме бърка ? Като е зле в някой друг - имат си кметове и администрация - да търсят финансиране. Близко е до ума.
    Ама никоя фирма няма да се завре в някое забутано циганско село с шепа корумпирани комунистически мумии на власт

(пример - Варна)

Айдее

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    пускаш ми снимки и ти пускам и аз

в София средната заплата е 1000+ лева ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ (да не кажеш пак, че си вадя от гъза статистиките) - айде ела ми кажи, че с 1000 лева много зле се живее, тъпанар.
    тъпанар, тогава не се оплаквай, че всички цигани от вътрешността ще се заселят в Софията ти ще станете бунище, като държавата не мисли и за другите населени места. дееба и гербаристите

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    София е село с 19к жители при освобождението. И тук пак ироничното е, че на твойте любими социалисти(от комунистическата партия) можеш да благодариш.
    Те създават разединението между столица и провинция, като правят стандарта на живот по-добър в София и налагат гражданството.
    аха, а твоите демократи от Западна европа не си правят столици и големи градове?

Мега фен
    тогава не се оплаквай, че всички цигани от вътрешността ще се заселят в Софията ти ще станете бунище,
    той Ауриса сигурно бачка в някоя американска фирма,
    Последно редактирано от defender : 01-20-2015 на 21:08

т'ва мен какво ме бърка ? Като е зле в някой друг - имат си кметове и администрация - да търсят финансиране. Близко е до ума.
    Ама никоя фирма няма да се завре в някое забутано циганско село с шепа корумпирани комунистически мумии на власт

(пример - Варна)

Айдее
    хахах, в София нямало мафия в управлението ви> при вас са най-големите измамници и кражби и далавери

Мега фен
    аха, а твоите демократи от Западна европа не си правят столици и големи градове?
    Питаш що е такова положението, отговарям ти.

Мега фен
    тъпанар, тогава не се оплаквай, че всички цигани от вътрешността ще се заселят в Софията ти ще станете бунище, като държавата не мисли и за другите населени места. дееба и гербаристите
    с апартаменти почващи от 40к евра зорлем ще им се получи

нашият квартален ги гони с партулки като се вяснат с конете и каруците да ровят по кофите

преди 10 години бяха редовна гледка - последните години ги изритаха и на мястото на съборетините им дигнаха 2 нови квартала, мол и няколко хипермаркета.

айдеее

Мега фен
    хахах, в София нямало мафия в управлението ви> при вас са най-големите измамници и кражби и далавери
    кметицата е бивша директорка на даскалото ми -- соз ама е свястна жена, макар и покрай нея да почнаха да валят лайна.
    То се и вижда, че гледа поне да свърши нещо, ама айде ... не ми се спори и на тая тема.

с апартаменти почващи от 40к евра зорлем ще им се получи

нашият квартален ги гони с партулки като се вяснат с конете и каруците да ровят по кофите

преди 10 години бяха редовна гледка - последните години ги изритаха и на мястото на съборетините им дигнаха 2 нови квартала, мол и няколко хипермаркета.

айдеее
    достатъчно голямо село сте си и без тях. най-грозната столица :3 :3

Мега фен
    тропна с краченце и отсече ;д !

сълзички текнаха ли ти или с грешно впечатление оставам ?

от смях ми текнаха да ;Д

но да плачеш ли да се смееш ли, аз се радвам, че не съм от СФ и квартала на жълтите павета дето скоро киевчаните ще го завладеят .. ;(

Мега фен
    и аз се радвам, че не си от София !!! :3

Мега фен
    абе а някой от твойта рода да са го водили на протест с автобусче в Софията от БСП така ? Питам 'щото явно имаш няк'ви впечатления от града и се чудя откъде ;д ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    в София нормалните хора ги взеха извънземните
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    и аз се радвам, че не си от София !!! :3
    корабе, кажи му, че си от щатите, да видиш коренна промяна, даже може и да поиска да те цуне по челцето преди сън.
    хихи

Град
    системата дегоба
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...cb&oe=55675189

тук е показано как се влиза в ЕС
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

aurise , I'm from New York , american boy and i love you so much

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Украйна е изкуствено сглобена държава от съветската власт през 20-те години, на която съветски лидери произволно даряваха руски земи и руски човешки потенциал. Хората от Югоизточна Украйна и Западна Украйна имат различна история, култура, в едната част са православни в другата – мнозинството са католици. И ценностите им са различни, и начинът на мислене, и формите на всекидневно съществуване. "
    http://www.zora-news.com/index.php?o...014&Itemid=126
    "изкуствено сглобена", а сега искат да е "изкуствено разделена"? брех тея руснаци, колко са великодушни в решаването на съдбите на други държави и народи. нали се пишат (по-скоро им се иска да бъдат) Трети Рим, та прилагат стария принцип "Разделяй и владей". хвала на такива цивилизовани люде.

първата снимка е макет
    макет викаш, а? ХАХАХАХА, колко си ограничен.

никоя фирма няма да се завре в някое забутано циганско село с шепа корумпирани комунистически мумии на власт(пример - Варна)
    Варна е едно циганско село, отломка на соца, дето за никакъв хуй не става. Даже вече не е и "морска столица", щото Бургас е къде-къде по-напред.

В колко други столици си ходил и имаш преки впечатления от красотата им?

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...cb&oe=55675189

тук е показано как се влиза в ЕС
    да заповядат, ама после да не реват от тоталния си фалит и разгром като ги зачешат всички членове на НАТО.
    Welcome to the Jungle...

daktempar dont be idiot
    Варна беше най-красивия голям град България. Сега го презастроиха и се разби, но пак много хора го харесват.

Да, наистина София е Виена, или Будабеща, Прага много си ходил. ЛОЛ

Мега фен
    daktempar dont be idiot
    Варна беше най-красивия голям град България. Сега го презастроиха и се разби, но пак много хора го харесват.

Да, наистина София е Виена, или Будабеща, Прага много си ходил. ЛОЛ
    Пак като не каза Масква.

Мега фен
    кораба му изби яко интелект, почна да ви засенчва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    кораба му изби яко интелект, почна да ви засенчва.

хуморист. :Д

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    "изкуствено сглобена", а сега искат да е "изкуствено разделена"? брех тея руснаци, колко са великодушни в решаването на съдбите на други държави и народи. нали се пишат (по-скоро им се иска да бъдат) Трети Рим, та прилагат стария принцип "Разделяй и владей". хвала на такива цивилизовани люде.

макет викаш, а? ХАХАХАХА, колко си ограничен.

Варна е едно циганско село, отломка на соца, дето за никакъв хуй не става. Даже вече не е и "морска столица", щото Бургас е къде-къде по-напред.

В колко други столици си ходил и имаш преки впечатления от красотата им?

да заповядат, ама после да не реват от тоталния си фалит и разгром като ги зачешат всички членове на НАТО.
    http://scontent-a.cdninstagram.com/h...26054530_a.jpg

http://image1.thematicnews.com/uploa.../18/ca4508.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си