.
Затворена тема
Страница 17 от 157 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 3909
    ...... Устойчиво? Всичко е петрол... какво е такова устойчиво, щом до сега нищо не е наравено? Нали за икономическо развитие ни трябват ресурси и модернизирано прозиводство, такова каквото е на Запад. Нищо не се е прави по план. Не можем да им стигнем качеството и продукитите, за това изгаряме. Край..

Украйна също беше цивилизована, повече от нас.
    Тя и Римската империя е била цивилизована...
    Миналата година като ескалира положеието видя какво стана? След някоя друга година не си и го представяй.

Аз също не знам. Със сигурност ще продължим още достатъчно време да си блъскаме главите.
    Имам лошо предчувствие за новите избори. Ако Герб спечели и продължи по същия начин. - то тогава съм сигурен, че хората ще излязат на улицата агейн ..
    Най-вероятно ще се наредят БСП, ДПС и Барекофф./ абв/ или Кунева..
    Не вижам никакъв цивилизован начин.. чесно,. изчадията няма да допуснат нито кунева, нито някой друг, ще подменят бюлетините, ако трябва, после ще организират бедните селяни и цигани в контра протест както вече правиха

Мега фен Аватара на an7raks
    Истината е, че нищо няма да се промени, защото просто сме си такива... Гледаме да си уредим децата и близките и не ни е еня за "общото". И извънземните да дойдат да ни управляват, пак ще намерим 1000 начина да кръшнем и да заобиколим правилата.
    Приказката, че всеки народ заслужава управниците си, е напълно вярна. Ето ти и "арабската пролет"... След всичкото клане, пак са на същото дередже, а страните, които преди са си били добре и сега са така...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Идеята на капитализма действително е различна, а и ЕС не разполага с ресурсите на тогавашния СССР, та да ги раздава даром на държавите-членки. Всяка от тях сама експлоатира ресурсите си. Самата идея на ЕС не е да раздава ресурси, а да изработва и дава икономически и политически инструменти, с помощта на които държавите да постигнат определени цели. Главната цел на Съюза е устойчиво икономическо развитие, което после да храни социалната сфера, образователната и е предпоставка за възходящото обществено-политическо развитие.

Не вярвам, защото цивилизованите общества не си решават проблемите с варварски методи като преврати и убийства. Има си други методи. Конкретно в нашия случай не знам как ще стане, но съм убеден, че превратите и публичните екзекуции не са начинът.
    Стига с тая утопия ЕС, създаден е изкуствено и има за цел да контролира.
    Повечето страни в него са с акъла на Щатите, които уж са развити, но населението им се ражда с кредит и умира завещавайки кредити на наследниците си. Руснаците може да живеят по-зле от американците, но поне икономиката им е реална, не е като при американците, които могат да си загубят държавата, ако Китай реши, че им я иска.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland

Като цяло нищо неочаквано, макар че според мен ГЕРБ и БСП ще са с разменени места (не че ще има такова значение), но кои са тия 100к, които ще гласуват за АБВ и Триперо ?!
    n00bs

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Стига с тая утопия ЕС, създаден е изкуствено и има за цел да контролира.
    Повечето страни в него са с акъла на Щатите, които уж са развити, но населението им се ражда с кредит и умира завещавайки кредити на наследниците си. Руснаците може да живеят по-зле от американците, но поне икономиката им е реална, не е като при американците, които могат да си загубят държавата, ако Китай реши, че им я иска.
    Дай някой смислен аргумент, различен от обичайните нападки, с които боравиш и може да си поговорим по-сериозно за ЕС.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Американската жестокост към "малоценните индивиди"

"От 1907 до 1981 година Америка принудително е стерилизирала над 60 000 свои граждани, защото били малоценни индивиди, които са недостойни да се размножават. Твърди се, че тази програма е послужила за пример на нацистите."

http://www.dw.de/%D0%B0%D0%BC%D0%B5%...%B8/a-15648505

ПП: и тия аболигени в същото време са тръгнали да учат света на толерантност.

Град
    Niggaland
    "аболигени"

почти
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    "аболигени"

почти
    добре, правописна грешка, абоРигени

(сега бъди милостив и толерантен, към тази моя грешка хамериканизиран капиталистически биоробот)

Град
    Niggaland
    Как реши, че съм клоня към Америка? Света не е Русия и САЩ.
    n00bs

Как реши, че съм клоня към Америка? Света не е Русия и САЩ.
    Не всявай смут в съзнанията на хората, които са свикнали да разсъждават в черно и бяло.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Как реши, че съм клоня към Америка?
    ми веднага почна да ми се подиграваш за грешката и беше готов да ме обявиш за непълноценен и да ме изолираш от обществото като негоден за живот, за да могат умните и красивите да живеят без да ги притесняват такива непълноценни говедца като мен от които нямат печалба и кинти.............. за това.

ПП: Извинявай тогава.
    Последно редактирано от defender : 05-22-2014 на 11:51

Мега фен
    Мафия в Германия?
    Тя е навсякъде - в строителството, в банковото дело, в хазарта. В Германия почти няма сфера, в която мафията да не е активна. Германците обаче не вземат проблема насериозно и все още твърдят, че в страната им мафия няма.

http://www.dw.de/%D0%BC%D0%B0%D1%84%...%8F/a-17558160

Калифорния - магнит за престъпници
    Калифорния е станала център на гигантска престъпност. Бандите често са по-добре въоръжени от местните власти. Особено край границата с Мексико процъфтяват търговията с оръжия и наркотици, прането на пари и контрабандата.

http://www.dw.de/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%...%B8/a-17651056

ПП: прекрасните "развити" държави
    Последно редактирано от defender : 05-22-2014 на 12:02

Не се сещам за демократична държава, където да не съществува престъпност и криминални структури.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми веднага почна да ми се подиграваш за грешката и беше готов да ме обявиш за непълноценен и да ме изолираш от обществото като негоден за живот, за да могат умните и красивите да живеят без да ги притесняват такива непълноценни говедца като мен от които нямат печалба и кинти.............. за това.

ПП: Извинявай тогава.
    написах една единствена дума, "гузен негонен бяга" стана работата

а мафията в Германия, според тая статия е от Италия, а самата дума "мафия" е много размита като понятие
    и в любимата ти Русия има мафия, има я и в Китай, има я на още много места, но не навсякъде мафията действа както е действала през 60-80-те години
    n00bs

Мега фен
    Не се сещам за демократична държава, където да не съществува престъпност и криминални структури.
    преди 1989 година не е било баш така - хората някак са били по-щастливи бе братче, обикновените хора. Имало е някак си повече човещина, когато някой погледне към тебе не вижда в тебе само пари и печалба, хората бяха по-сърдечни.

Нямаше такъв монетарен фашизъм.
    Последно редактирано от defender : 05-22-2014 на 12:27

Та кое викаш й е хубавото на демокрацията в този й вид?
    Дефендъре, на колко години си, че имаш толкова ясни спомени от преди "промените"?

Мега фен
    познати и близки са ми разказвали, а и аз сам мога да си направя преценка има достатъчно информация.

Не може там където частни корпорации са поставени над държавата да има щастие за обикновения човек, защото точно държавата е органът, който трябва да пази обикновените хора от алчните и жестоки частни корпорации ........... просто логика.

Ако беззащитен човек попадне между вълци (частни фирми) в гората (световния пазар), ако няма някои дресьор (държавен регулатор) да те предпази или опитоми вълците, те ще те разкъсат.

В момента за жалост държавата е просто инструмент на корпорациите.
    Последно редактирано от defender : 05-22-2014 на 12:48

Град
    Niggaland
    познати и близки са ми разказвали
    достатъчно за мен
    n00bs

Мега фен
    познати и близки са ми разказвали, а и аз сам мога да си направя преценка има достатъчно информация.

Не може там където частни корпорации са поставени над държавата да има щастие за обикновения човек, защото точно държавата е органът, който трябва да пази обикновените хора от алчните и жестоки частни корпорации ........... просто логика.

Ако беззащитен човек попадне между вълци (частни фирми) в гората (световния пазар), ако няма някои дресьор (държавен регулатор) да те предпази или опитоми вълците, те ще те разкъсат.

В момента за жалост държавата е просто инструмент на корпорациите.
    Да се чудиш в скандинавските държави кой ги пази от вълците?

Мега фен
    достатъчно за мен

Той явно освен религията е наследил и политическите си възгледи.
    Монахиня с червило - комунист християнин. Пълна карикатура.

Мега фен
    Скандинавски модел

"Държавата на всеобщото благоденствие или държавата на всеобщото благосъстояние или благополучие, наричана още Скандинавски или Шведски модел, е теория и практика за икономическо устройство на държавата, послужила като социален (полезен) модел, съграден на базата на социалната държава на Ото фон Бисмарк.

В държавата на всеобщото благоденствие водещи в икономическо и индустриално отношение са корпорациите - в случая големи обединения от търговски компании. Високо развитото социално общество при този модел е лишено от пороците на капитализма поради водещата роля на държавата - планираща и регулираща при запазване на частната собственост"

Мега фен Аватара на anonymous908491
    достатъчно за мен
    Същото и аз казвам, когато всички залупеняци тук пишат, колко зле било преди 89-та, но явно така ви изнася, защо ви е да гледате и себе си.

Дай някой смислен аргумент, различен от обичайните нападки, с които боравиш и може да си поговорим по-сериозно за ЕС.
    Дай ти, например тая глупост за свободното пътуване, поне да докажеш, че си нямаш елементарна представа от законите и че без да сме в ЕС пак сме свободни да пътуваме.

Мега фен
    написах една единствена дума, "гузен негонен бяга" стана работата
    това имах предвид, а не точно тебе, (казах го в преносен смисъл, а ти веднага си го лепна за личен етикет):

Допуснеш ли грешка, няма пари

"За един час трябва да пришия 120 яки. Контрольорите ме ругаят дори да допусна и най-малката грешка. А ако закъснея с една минута, ми отнемат надницата за деня."

http://www.dw.de/%D0%BD%D0%B0-%D0%BD...1%82/a-6255146

достатъчно за мен
    аха, в крайна сметка да си дойдем на думата.............. абе ти мене уважаваш ли ме уе?
    Последно редактирано от defender : 05-22-2014 на 15:12

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Същото и аз казвам, когато всички залупеняци тук пишат, колко зле било преди 89-та, но явно така ви изнася, защо ви е да гледате и себе си.
    Като е било много хубаво, я ми кажи ти, защо със идването на комунизма започва отрицателния прираст на нацията. Защо във време на "небивал прогрес и материална задоволеност" българите не искат да имат деца?
    Още в средата на 60-те години започват да се взимат мерки срещу нежеланието на хората да имат деца.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Като е било много хубаво, я ми кажи ти, защо със идването на комунизма започва отрицателния прираст на нацията. Защо във време на "небивал прогрес и материална задоволеност" българите не искат да имат деца?
    Още в средата на 60-те години започват да се взимат мерки срещу нежеланието на хората да имат деца.
    Ахахахахах... А сега, като е толкова хубаво, защо има демографски срив, не просто отрицателен прираст? Мангалите не ги броя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си