.
Затворена тема
Страница 2 от 157 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 3909
    Голям фен Аватара на G3GaSa
    Всичките изпедерастяват, като насеТ... Тъй ще е без казарма, изнежени мамини суполанковци, които на 18г. не могат да се справят сами в живота.

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Съжалявам но, ще ви разкрия тайната!

В България всяко 3-ТО семейство, е гладно като ВъЖкА, "Дори НЕ може да си плати тока"
    Това е причината, за мизерното образование, "НО какво образование" вече стана тъй че, ние учим наравно с ромите "ДО 8-клас и айде/изучихме се"
    Как? това дете ще ходи на училище, когато нямаш 1-лев, за баничка, за дрехи, учебници-тетрадки, и още една КАМАРА работи.

Всичко е ТАКА! Хората трябва да са винаги в това положение, никога няма да се оправи тая държава.
    А другите държави, ни нямат за "държава" Изобщо не ни зачитат за хора "Няма да обяснявам защо"
    В един лаптоп на Apple, Няма Български език, оттук, вие си направете изводите защо го няма. "ШОТ не сме хора"

Просто в Държавичката ще стане следното, ще се смесим /роми/турци/албанци/пакистанци/румънци/сърби/чернилки от всякъде и ще живеем по същия начин, без да има развитие.
    Или другото което е, ще си останем така както сме си, но пак без развитие. Поколенията ще си минават ли минават, и всичко ще е същото както едно време, "както сега говорим, така и след 40г ще говорят" Дано някой го прочете след 40г, и да каже, деа тоя е бил прав."

Ние просто нямаме думата "за каквото и да било", каква подкрепа? С какво ще ги подкрепим? С голите си ръце?
    Които нищо не правят.
    Смешна сцена, но тая тема е като бездънна яма, колкото и да говорим няма да и видим края!

Съгласен съм с @haritov: Момчето не влиза в Филми и мисли така, точно както стоят нещата, ако турците нападнат от единия край на БГ, ние няма да можем да ги спрем, не мислите ли, преди години когато имаше казарма беше друго, а сега е друго, ще си влезнат като у тях си, и ще ни смажат като мухи... Защото в никой край на БГ няма това, което имаше едно време.
    А щя ли сме, да подкрепяме С голите си пищови "по които останахме" ще подкрепяме...

С здраве.
    Мерси за проникновенната реч, но тези неща сме ги обсъждали, обсъждали и обсъждали. И е много ясно на всеки един КОИ е виновен за това.
    А и дакато има токова мислене като твоето/робско/ никога няма да просперираме и в 1001 съюза да влезем. Ама какво да ти обяснявам като то това мислене е още от турско че да не е и от по рано. И тогава и имало гъзолизци и сега още има.

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    Мерси за проникновенната реч, но тези неща сме ги обсъждали, обсъждали и обсъждали. И е много ясно на всеки един КОИ е виновен за това.
    А и дакато има токова мислене като твоето/робско/ никога няма да просперираме и в 1001 съюза да влезем. Ама какво да ти обяснявам като то това мислене е още от турско че да не е и от по рано. И тогава и имало гъзолизци и сега още има.
    Недей гледа мен и в моята купичка, и не обсъждай.
    Нито ме познаваш, нито някога ще имаш тази чест.

Никъде не съм казала че омразата им не е оправдана . Всеки си има различна гледна точка за нещата .За мен самата съм по склонна да оправдавам американските военни. За klimatronik да оправдава действията на тези групировки всичко си е въпрос на лично мнение. И само да вметна така както американците избивали хораат и семействата им .Така и доста от терористите избиват американци които също имат семейства .

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Недей гледа мен и в моята купичка, и не обсъждай.
    Нито ме познаваш, нито някога ще имаш тази чест.
    Охх боже още един повярвал си индивид че е нещо повече от другите. Нямам никакво желание да те познавам. Такива като теб се подминават като пътен знак и толкова.
    Айде лек ден!

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Никъде не съм казала че омразата им не е оправдана . Всеки си има различна гледна точка за нещата .За мен самата съм по склонна да оправдавам американските военни. За klimatronik да оправдава действията на тези групировки всичко си е въпрос на лично мнение. И само да вметна така както американците избивали хораат и семействата им .Така и доста от терористите избиват американци които също имат семейства .
    Истината не е въпрос на гледна точка. Има една истина въпроса кой кога ще вникне в нея.

Напратив е .Макарче като гледам освен мен никой друг не оправдава американците ама както и да е .

Мега фен
    Хахаха Близкият Изток далеч не е толкова нормално място . Там от малки на децата им се насажда омраза към американците и ги учат как да ги избиват . Да не мислиш че на една терористична групировка като взриви метро или небостъргаци им пука колко хиляди жертви има. Представи си че жена ти и детето ти се връщат от пътуване със самолет и научиш че същият самолет е отвлечен или взривен от терористична групировка тогава ще ги оправдаваш ли ?
    В момента изкарваш теростите и всичките им действия едва ли не геройзъм .
    И от кога според теб започва това учение и обучения на децата към терор? Още от преди Америка да се намеси ли? Тук не изключвам, че и Русия не е същата, но всичко си има начало и отговори.
    И за тази представа, знаеш ли кой ще обвиня? Ами Америка Не, да ходя да избивам и да се боря с и без това отречените от живота терористи. Те не могат да бъдат победени, ами само увеличени с допълнителните военни действия върху тях и народът им. Не можеш да заличиш нещо така наивно създадено от теб.
    Близкия изток си е място, което не търпи чуждо налагане. Защо пък нашите представи да са нормалните, а техните ? Ето пак започваш с насилственото налагане на демокрация, което е невъзможно, НЕ само защото хората там си имат свои идеали, но и защото сам по себе си този строй е създаден да обслужва само една част от обществото на Земята, което няма никакви намерения да дава път и конкуренция на по-неразвитите. И е факт, че живота във всяка една държава, след намесата на НАТО, не само че не се е променил към по-добър, но е и пропаднал до краен предел.
    Няма никакъв смисъл да ,,освобождаваш'' народа от някой владетел, който е вид цар за тях, и после да не можеш да успееш да им запазиш в нормално общество и държава, независимо в какъв строй ще да е.
    Същото е все едно Русия както на времето ни освобождава, но не успява да ни предпази от натиска на другите велики сили и бяхме разпокъсани, което е още по-голяма трагедия.
    И като толкова проповядват мир и мир мир,...чекай да повърна.... мир, със оръжие в ръка. Така и Белград бонбандираха с хиляди жертви, уж за да спасят някои малцинства ли? Ти сериозно ли? Просто на никой не му е изгодно да има на Балканите силна страна.
    Ако Русия не беше, сега освен Сирия ,щяха и в Украйна да влязат.
    Обаче нищо не вечно.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Още ли се делим на:
    Русия и Америка
    БСП и ГЕРБ
    Червени и нечервени
    метъли и чалгари
    цска и левски

Тая държава няма ли национални интереси?!
    Каква война? Оборота на Русия за газ към Европа дневно е 100млн.$, това са 36,5млрд.$ на година.
    Оставам с впечатление, че всички си мислят, че Русия едва ли не цъфти. Защо най-богатата на ресурси държава в света, не е в топ10 по БВП на глава от населението?
    n00bs

климатроник.
    Американците поне правят нещо за да престанат терористичните актове по цял свят . Имаш ли представа колко американски военин са загинали в Афганистан Ирак и т.н. Бройката им е голяма . Понякога се налага и оръжие в ръка за да се постигне мир нали знаеш ?Хайде стига обвинявали американците и армията им за всичко . Ами ако никой не се бори срещу ограничените от живота терористи нали си представяш какво ще стане по света .

Мега фен
    аз не оправдавам никой, ами казвам. че няма нищо случайно в тези групировки. Те са неизбежно следствие на гладуващия им народ , заради унищожените и приватизираните им държави.
    много скоро в България съм сигурен че положението ще ескалира, има няма 10 години в такива мащаби, че 5-те запалили се човека ще са нищо.. Тогава Америка и нас ще опита да приватизира с военни действия, ама по-скоро този път Русия няма да позволи и ще се случи някаква промяна.. дали нов строй, дали нещо друго, но така не може дълго да продължава..

Мега фен
    климатроник.
    Американците поне правят нещо за да престанат терористичните актове по цял свят . Имаш ли представа колко американски военин са загинали в Афганистан Ирак и т.н. Бройката им е голяма . Понякога се налага и оръжие в ръка за да се постигне мир нали знаеш ?Хайде стига обвинявали американците и армията им за всичко . Ами ако никой не се бори срещу ограничените от живота терористи нали си представяш какво ще стане по света .
    хахаххаха правила БОЖЕЕ! спир :дд
    Да, горките 18 годишни американчета, които са дали живота си, а много други, осъзнали цялата истина са били преследвани и жертва на системата им!
    Да, на кой ли от управниците им е пукало за тези хора! Но не, народът трябва да вярва, че това е правилното!
    Доста ги съжалявам тези наивни американци отиващи да се беят..
    хайде със здраве..
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UGQLfIeDIzs

Град
    Niggaland
    климатроник.
    За същия Ирак ли говорим, след който главния секретар на оон (мисля, че той беше), който дава разрешение за атаката след години каза, че това е една от най-големите грешки в живота му? Макар че Саддам заслужаваше да умре, заради геноцида над кюрдите (въпреки, че според общото мнение камиларите не са хора). И сериозно ли вярваш, че някакъв човек от пещера, ще реши да напада Америка, вместо да си помпи кадъните и да друса като студент в Плаза?
    n00bs

А теб не те ли е срам да говориш така за хора който са загинали и най-вероятон имат семейства . Да не говорим че голяма част от тях са на твоята възраст.

Мега фен
    отиваш с оръжие в къщата на някой иракчаниен, който мисли,че го нападаш, и за да защити семейството ти стреля по и убива американски войни, в отговор на което е обстрелван от хиляди коршуми и цялото му семейство умира.
    оцелява малкото му братче което става свидетел на всичко това но успява да се измъкне
    ето ти един бъдещ терорист. него най-вероятно ще го хванат след като убият по пътя му още 10 невинни. после им обеснявай на всички останали люде че това е в името на доброто..

Мега фен
    А теб не те ли е срам да говориш така за хора който са загинали и най-вероятон имат семейства . Да не говорим че голяма част от тях са на твоята възраст.
    как говоря? жал ми е за тях, жал ми е семействата им . жал ми е за политиката на държавата им!

Град
    Niggaland
    Цитат: "Близо половин милион са цивилните жертви на войната в Ирак"
    Като убитите военни от др държави и САЩ са около 5000. Но като цяло войните и болестите са необходими в Азия, тъй като се бъкат като зайци.
    n00bs

По думите ти не изглежда че ти е жал а че едва ли не тези момчета са си търсили смъртта. А нима терористите не убиват невинин защо за теб само американците убиват а не другите си защитават родина .В името на добро или в името на каквото и да е там мен ен можеш да ме убедиш че терористите си търсят правата и това което правят е редно .

Колкото до горният коментар .Досат от тези цивилни жертви са следствие на камикаджета не твърдя че няма и намеса на американци естественно .5000 хич не е малка бройка като се има предвит че ранените са много повече .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-25-2014 на 15:28

anonymous895156
    Guest
    Както обикновено конспиративните теории за лошия еврейски Запад, който иска да ни направи педерасти и да ни задуши с кемтрейлс, са налице.
    Това, че нещо според вас и Путин е морално, не означава, че то е правилно, в този случай - и законно. Окупацията на Крим от Русия и последвалото анексиране на полуострова са факт (да, окупация е, нищо, че не се стигна до война с водородни бомби). Набързо скалъпеният незаконен референдум - също. Защо е такъв, четете тук http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/03/...eferendumut_v/ (цялата статия, ако обичате). Ако желаещите да се присъединят към Русия украински граждани в Крим наистина бяха 97%, защо беше нужно да се изпращат въоръжени сили, които да "следят" за мирното протичане на референдума, да се слагат за международни наблюдатели компроментирани партньори на руската власт, да се потъпква конституцията на Украйна (чл. 73: "Изключително с общоукраински референдум се решават въпроси за промяна на територията на Украйна") и т.н.? Къде отидоха 14-те процента кримски татари, които са против присъединяване на региона към Русия? Може би са забравили да гласуват.
    Нелепо е да подкрепяте личните интереси на държава, нанесла толкова вреди на България и българския народ, колкото ционизираният нормален свят трудно може да постигне (справка - поглед в историята).

Град
    Niggaland
    За какви терористи говорим?! Защо да ми е жал, че някой сам си е избрал това което е искал да прави и съответно е станал захранка за червеи.
    http://antipropaganda.comxa.com/Woenni.html

Защо терористи не нападнаха Швейцария, като забраниха строежа на джамии? Каква им е целта на тия терористи? А САЩ като удариха с ракета къща в София, през 90 и някоя година? (94-96-та не се сещам точно)
    n00bs

Мега фен
    По думите ти не изглежда че ти е жал а че едва ли не тези момчета са си търсили смъртта. А нима терористите не убиват невинин защо за теб само американците убиват а не другите си защитават родина .В името на добро или в името на каквото и да е там мен ен можеш да ме убедиш че терористите си търсят правата и това което правят е редно .
    оф ти явно не разбираш български .
    НЕ казвам, че е вредно, ами че не можеш да ги спреш и да ги научиш на друго в така или иначе унищожената им родина от АМЕРИКАНЦИТЕ. Те са продължението, за това след като завладяват например Багдад с хиляди невинни жертви от ракети томахоук и модерни стелт изтребители, до този момент в държавата им е царяло спокойствие, има живот хората въпреки военните им действия срещу някои етноси. но петрола от къде ли идва.....
    kamikadjeta kamikadje
    Последно редактирано от klimatronik : 03-25-2014 на 15:43

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    аз съм 14 годишно кристално дете, не ме четете, не ми отговаряйте, аз съм гении .
    ок

Ох горките избиват ги охх чак да ти се дореве хайде стига глупости .

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ок
    чувството да нямаш какво да кажеш

Мега фен
    направо съм онемял :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си