- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
лично аз не съм расист, краен националист или хомофоб, ..................... просто патриот.
не съм комунист, но и не мога да отрека, че тогава в много аспекти народа живееше по-добре, имаше и средна класа.
Съвременния либераст много обича да подхвърля думите "свобода" и "любов" на спекулации и популизъм.
Спекулацията му с думата „свобода” му е нужна за да разбива обществените структури и нравствените норми.
А либералната му интерпретация на думата „любов” му е нужна за оправдание за всякакви извращения.
ПП: ама иначе либераста го срам от нас, когато проявим патриотизъм и ни обижда като гамен.
Последно редактирано от defender : 05-30-2014 на 20:36
Което е означавало да можеш да си купиш хляб, сирене, ракия и долнопробен хотел. Повтарям се вече.имаше и средна класа.
Ти не можеш ли да си позволиш хляб, сирене, ракия и екскурзийка ?
http://www.visit.bg/oferti-pochivki/...s-albena-21060
Сега ако ми кажеш, че не можеш да заделиш 300 лева в годината ;/ Нз нз
И ти ще се окажеш талибанин макло май ;3
ами аз не съдя за положението на народа по себе си, а като цяло.
а семейството?
А геноцида?
да не се повтаряме.
на човек какво друго му трябва?
Но днес живеем в олигархичен свят, в какъвто големите мачкат малките.
Да не се повтаряме.. Системите в тази държава са само в полза на богатите.
Днес няма хубав хляб, сирене, ракия.
Защо сме с най-разбитата спортна система?
Преди от всяко училище са търсили деца треньори за всичко.
Какво за семейството ? 700 лева за 2ма възрастни и 2 деца. Мен ми се вижда съвсем окей.
К'ъв геноцид ?
И к'во против имаш олигарсите ? Питаш ме к'во друго му трябва на човек, а после пискаш против богатите. Като не ти трябват пари окей. К'ъв е проблемът, че някой пък за тях живее ?
С най-разбитата спортна система сме, защото няма кой да спортува. Ненужно занимание е, чиста загуба на време, а и явно лапетата предпочитат да висят пред компютъра. Шанс. Аз съм минал през 4 различни спорта, в 3 от тях ме биваше, с 1 стигнахме и до национално. Някой ден ако имам дете няма да го запиша (освен ако не поиска, де ... ), 'щото е безсмислено.
Много смешни сте ми. Хем крякате за 'нормален' живот, хем човек като ви покаже, че може да се живее съвсем нормално, решавате да смените темата и да плюете по богатите.
Дай да се изясним най-сетне - вие система, в която всички имат достъп до образование, здравеопазване и въобще основни неща ли искате или система, в която просто няма как да забогатее човек ?![]()
ти си определено безнадежден случай.
Чувствата са взаимни :*
Все пак ми отговори на въпроса ако обичаш![]()
Системата, която е сега е такава, че заради прекалено богатите - хиляди гладуват.
Докато преди е нямало богати и бедни. Хората са били и с друго самосъзнание и светоглед...
Тоест - по-добре е било.
Аз не казвам да се връща комунзма, но това не означава, че с дефендер не сме прави.
Забравих да кажа, че ако САЩ е олицетворението на тази система, то тогава не искам страната ми да се превръща във фалирала държава като САЩ с трилиони дългове, нито искам да ни американизират морално и културно.
не иска и да се фалшифицират съвременните учебници по история - в някои от които например се казва, че Левски бил заловен от полицията, а Ботев бил терорист.
Последно редактирано от defender : 05-30-2014 на 21:32
Пак щях тръгна да сипвам, но се усетих, че сме на път да се изясним.
Кажи ми, според теб, богатите умишлено ли предизвикват тази ситуация, която описваш ?
Или може би просто опира до алчност ?
С хората ли ти е проблемът или със системата ? Или с факта, че подобна система позволява на подобни хора да третират остатъка по такъв начин ?
И най-важното - кой е виновен и кой им го позволява ? Не е сложно.
Първоначално написано от defender
Цитирам те, тъй като искам да ти задам един въпрос (пък и е забавно, 'щото правиш това, в което ме обвиняваш лол)Първоначално написано от defender
Как реши, че здравеопазването, образованието и ??електричеството и водата??? са човешки права ? Съгласен съм, де, да не решиш, че съм на друго мнение, но тези права са заложени в един документ, който е символ на запада, срещу който пискате.
Цитатът, който си пуснал, единствено доказва лицемерието на този господин, който докара държавата и народа си до гражданска война (предполагам следите събитията там).
И най-нелепото е, че ти ВЕЧЕ си американизиран, тъй като ООН и декларацията за правата на човека са по инициатива на Съединените Щати и тяхно творение. Не знам как да ти обясня, че недоволството, което изпитваш от системата, произтича от западната култура и от западната ценностна система.то тогава не искам страната ми да се превръща във фалирала държава като САЩ с трилиони дългове, нито искам да ни американизират морално и културно.
В тоталитарните държави нямаш права, колкото и да ти се иска да го вярваш. И не намираш потъпкването на достойнството на хора, които не харесваш, за нещо нередно.
Това са глупости.
В тоталитарната система също е имало ПРАВА. Зависи какво слагаш под тях. Сега е свободия без права и правила!
Много хора умишлено и безсъзнателно предизвикват тези погроми, заради тяхната алчност. Те взимат властта и правата са само при тях.
Против съм системата, защото тя е съставена с цел колонизиране на по-слабите във всяка смисъл на думата.
Против съм, защото предизвиква срив на цялата ценностна система на нациата.
Тя не ни обединява, ами разкъсва. Вече го говорихме.
Идеята на тази система е егоистична и демонизирана. Тя довежда само до апокалипсис и разруха.
ами защото когато е лишен от тях човек не може да е съставна част от съвременното общество, просто се ражда и е обречен на изолация, мизерия и не му се дава шанс за реализация.
Въздух, вода са права за живот, електричеството и образованието са права за да се впишеш в съвременното общество, а да не бъдеш изолиран и оставен на произвола.
Не може да се родиш и някой да ти иска пари за тези неща, за да се впишеш в обществото иначе не.
А ти защо си мислиш, че определям какво е добро и зло или правилно или неправилно по декларацията за правата на човека на САЩ. То те по техните си закони оправдават и фашизма в Източна Украйна.
Ами добре, аз кога съм подкрепял тоталитарната държава, като станем тоталитарна държава ще се борим и срещу тази несправедливост колко можем. Макар, че мисля, и сега сме в нещо подобно на тоталитарна държава, само сме ограничени не със сила, ами на психическо ниво - тоест свободата ни е само в несъществени неща, които не влияят на системата.
Последно редактирано от defender : 05-30-2014 на 22:48
а за Американския фашизъм: "От 1907 до 1981 година Америка принудително е стерилизирала над 60 000 свои граждани, защото били малоценни индивиди, които са недостойни да се размножават. Твърди се, че тази програма е послужила за пример на нацистите."
няма значение къде е фашизма, трябва да се изобличава, а не да се подкрепя под благовидни предлози уж според законите на САЩ.
^ значи си съгласен, че Русия е държава на шепа престъпници, близки до властта, действията й в Крим са незаконни ?Първоначално написано от defender
Незаконни в Крим са действията на Сащ, Те са световноизвестни престърници и за тях двойните и тройни стандарти спрямо другите страни са практика. Свикнали са безнаказано да безчинстват, но все някога ще си платят за това. Не може престъпника (Сащ) да обвинява в престъпление някой (Русия), който не си дава неговото.
След това нагло поведение на Сащ, с право Русия трябва да си върне и Аляска.
Талибаните ги създадоха отново Сащ. Който гроб копае другиму, сам пада в него. А, ти като създадеш семейство (ако създадеш) и имаш деца, но да останеш без работа и в къщи да се разболеят, като нямаш пари да си платиш ток, вода и др. текущи нужди, друга песен ще запееш. Колко процента от населението ходят по курорти, или на екскурзийки в днешно време според теб? А, знаеш ли как е било преди ти да се родиш, според стандарта за всички?
Там е работата, че не си ми продал колата, дори и не си ми я подарил. Дал си ми я за временно ползване, при определени условия, и след като аз не спазвам условията или договорът ми за ползване е изтекъл, справедливо е да си я вземеш обратно, дори и без да се скараме.
Какви журналисти са, просто на запад са успяли да промият напълно мозъците на населението си, там вярват на всичко, което прочетат по вестниците.
На Русия вече не и пука за запада, но запада продължава да си действа по един и същ начин, който беше по времето на разделението.
Понеже и ние имаме пример за убит журналист, ще ти разясня някои неща.
Г. Марков беше неизвестна фигура, докато не го убиха, голямото му постижение в живота е точно това - бил е убит.
С нищо друго не е известен, нищо друго не е постигнал в жалкия си живот, една тъпа политическа марионетка беше, която обичаше лукса и реши, че бягайки на запад, ще го получи.