- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Ето една статия, която показва и обяснява тенденциите и радикализирането на мненията в Европа:
http://www.capital.bg/politika_i_iko...at_umorata_ot/
(написана е преди евроизборите, но обрисува доста добре обществено-политическите настроения и познава изхода от тях)
Welcome to the Jungle...
Май социалистите навсякъде електората им е от "най-високо" интелектуално качество. И все пак ЕС го крепят интересите на Германия и Франция за мен.
На нашата политическа сцена си имаме достатъчно забавления в лицето на Бареков, даже вече си имаме и правителство в сянка. Още не мога да го разбера тоя шут, ама ми се струва, че е някакъв БСП угоден проект.
Последно редактирано от draid : 06-03-2014 на 09:56
Е то е очевадно. Я кажи ся от кое Пловдивско село е изскочил.
От журналист до политик има огрооомна разлика. Просто някой му налива пари сега и той наистина си повярва, че ще става Премиер и ще оправя държавата, ама ако някой си мисли, че Бареков решава каквото и да било...
Като гледах онова видео на Барека и компания от 96-та, явно от почти 20 години си има проблеми по отношение на задниците и тяхното лизане.
n00bs
Абе, като казахте Росен Петров... нали някой го беше пребил? Много съм назад с информацията, някой може ли да каже повече по темата?
животът в ЕС през 21 век за обикновения човек (за обикновения, не за оня другия) - ама споко и по-лошо ще става:
"Следва нова сцена от караници, разправии и викове. Накрая идва сестра, която мери кръвното на жената. Оказва се 260 на 140. Отново за тези, които имат високо кръвно – това е наистина прекалено високо. Сестрата й слага някаква инжекция и излиза. Отново се затваря в малката стаичка, в която влязох първоначално. Лекарят, поуспокоил се малко, ме пита кой е личният лекар на баба. Когато му казвам, той казва.
- Ама защо я водите тук. Нейният лекар няма договор с нас. Отведете я в другата болница. Хайде, нямам време. И си тръгва.
Аз хващам баба, която вече е в живо/умряло състояние, отново я качвам в колата и я карам към другата болница. Отново двадесет минути чакане за лекар, отново въпроси какво й е състоянието, отново въпроси защо я водя при тях и отново инжекция. Накрая я прибирам вкъщи с двете таблетки валериан, които й бяха дали.
Не знам каква „спешна” помощ е това. Не знам къде трябва да отида и каква трябваше да бъде моята реакция."
http://www.lentata.com/page_5834.html
ПП: свиквайте, това ще е вашето естествено състояние занапред в системата.
Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:07
Те заради това има пребити лекари... Това, обаче, не е по вина нито на ЕС, нито на САЩ, нито на малоумниците, които управляват... Това е бездушието на една голяма част от хората в България/а и не само/... Тук всички се изживяват на доктор Хаус-овци и се държат надменно и саркастично... Разликата с въпросния филмов герой е, че те са некадърници и не могат една свястна диагноза да съберат...
ок.................!
"Масови протести в Испания с искане за разрушаване на монархията и създаване на нова република. Лондон и Берлин също са обхванати от масова протестна вълна срещу политиката на ЕС. Дано това е начало на голямата вълна от бунтове срещу целия абсурден строй, в който живеем."
"Huge demonstrations are happening across the Spanish state tonight as people flood into the streets to demand an end to the Monarchy and the start of the 3rd Republic.
Demonstrations are also happening in many cities across the EU including Berlin & London.
Huge banner in Madrid reading 'No King, No Master, Long Live Anarchism' - с Alan Dawson."
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:35
Ахахах...
арабската пролет какво направи? Строят се смени и? Много е лесно да обвиняваме системата за всичко, но не е само тя... Със сегашното мислене на хората си заслужаваме напълно строя.
тебе някой като иска да те излъже ти представя злото в истинското му лице или го маскира в красив думи, за да го пожелаеш и така да ти го наложи без да се съпротивяваш........... и без излишни разходи.
а иначе демокрацията само по себе си е хубаво нещо, но често се злоупотребява с него.
Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:54
Ок, айде, амуджите ги лъжат заради петрола... А нас защо им е да лъжат? Сигурно 7млн. д. ще им направим кой знае каква печалба от внос? Айде стига! И аз съм привърженик на комунистическата идея, ама не е виновна за всичко сегашната система... Дори и да се върне онзи режим, пак ще се навъдят тарикати, дето да цоцат без да работят...