- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Факт. Изкупвали са ги, и то нерядко с цената на живота си. Докато сме с робското мислене, чуждопоклонническите нагласи и липсата на адекватни учебни заведения (не само ВУЗ-ове) за политици и дипломати, ще е все така, че и по-зле.
Индианското име на Папугай е "разбиращия от история".![]()
Welcome to the Jungle...
Всъщност съм много зле по история, предпочитам да живея в настоящето, което доказва, че вие сте пълна трагедия.
Стана ми ясно, от къде ти идват тия гениални размисли, покрай Прокопиев умни хора не се въртят, те не обичат миризмата на мърша, която се носи от него.
Това много ти личи и без да го казваш. По-ограничен си даже от платените интернет тролове.
Прокопиев не ме интересува, постнах го заради мнението на един от главните редактори в "Дойче Веле", който разбира от (гео)политика доста повече от имбецили като теб.
Welcome to the Jungle...
Това за смешните факти и липсата на разумни доказателства е някак нелепо да го изтъкваш точно ти.
Ще ти дам един безплатен съвет: изкарай си главата от задника и започни да четеш книги, щото половината от тезите ти издишат като спукан балон. Хем и ще се ограмотиш малко, не е като да нямаш нужда.![]()
Welcome to the Jungle...