.
Затворена тема
Страница 3 от 157 ПървиПърви 12345671353103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ох горките избиват ги охх чак да ти се дореве хайде стига глупости .
    ц ц ц

Само да вметан няма как да ми е жал за хора който не биха се поколебали да убият приятелят ми . Така че не на мен въобще не ми е жал за горките иракчани .

Мега фен
    ne iskam da ti go kaja, no se durjish kato promit mozuk... ili dite

Мозакът си ми е наред .Не очаквай точно от мен да ги подкрепям .

Мега фен
    you are the bigest troll i have ever seen

Ок съгласявам се мозът ми е промит и товят също .
    Спирам с темата явно няма да стигнем до съгласие

Мега фен
    Окей

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    И според теб защо нямаме тези неща. Защото някой/великите сили/ нямат изгода да сме велики + нашите дупедавци в последните 20 и няколко години и картинката става ясна. А и ние или по точно управляващите точно защото си мълчим сме стигнали до тук да се чудим на кого по напред да се нагъзим че да изкараме някой кирлив лев.
    България в миналото е била една от най-великите сили и основателка на православно христианските народи като Русия, Сърбия и т.н. Дали сме им култура, писменост и всичко останало за да са това днес. Много велики държави са лягали в краката на тогавашна България. Как мислите дали ако тогава народа е имал такова сбъркано самосъзнание както днешното е щял да направи тези неща. Или ако само се оплаква - ама те ще ни се скарат, ще ни наложат санкции, ще ни забранят привилегиите, ооо ама те са по големи по територия мале какво ще правим сега.
    не разбрах се кое не си съгласен?

тва кви сме били ми е ясно какво общо има сега?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    направо съм онемял :Д
    Личи си.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Само да вметан няма как да ми е жал за хора който не биха се поколебали да убият приятелят ми . Така че не на мен въобще не ми е жал за горките иракчани .
    Много гаден двоен стандард. "Приятелят ми е американски-войник-лайно, и животът му струва милион пъти повече, отколкото на когото и да е бил иракчанин". Нали прекрасно осъзнаваш, че самия ти пост директно противоречи на това, в което се опитваше да убедиш климатроник - а, именно, че американските войници са изпратени там, за да помагат. За какво помагане става дума, когато ти, личност, която не е пряко свързана по някакъв начин с войните, мисли така? Ами, какво остава за тези, които наистина са?

Назад в темата споменаха, че 5000 американски войници били загинали на фона на половин милион иракчани. Ама, какво толкова, половин милион не е нищо щом става дума за горките иракчани; те са боклуците на земята; само американците имат право да отнемат живот, 'ма техния живот струва повече от всичко. Ами, всичките случаи, в които американски военни служби целенасочено бомбардират сватби и други събития в Арабския свят? И тези ли хора са боклуци? И техния ли живот не струва?

Град
    София, България
    И dimitar., отново ви сложи в малкия си джоб. Референдумът наистина беше незаконен, а гласовете на сила изкарани. 12-14% от населението на Крим са татари, които още при обявяването, че референдумът ще се проведе, изразиха своята опозиция и казаха, че никога не биха гласували за присъединяване към Русия, защото не са сигурно в това как тя ще ги третира като етническа група, предвид историята.

Още повече, че мирнити supervision of the elections изобщо не бяха мирни. Каквото и да си говорим, Русия постъпи незаконно, бъркайки в торбичката със славянски територии и изтегляйки си нещо свое. Русия наистина е налагала и продължава да опитва да налага своето влияние над определени страни; влияние, което никоя страна не е искала. И това е най-малкото и провинение към тях. Но, същевременно, както един форумец се изказа под статията в един онлайн вестник - аз отказвам да допусна държава, която напада веднъж годишно да ме учи на пренаписване на граници и нарушаване на конституции. Държава, чийто президент и сенат приеха и узакониха официално убийството на когото пожелаят, навсякъде по света само по недоказани обвинения в тероризъм. Броят на "нарушени конституции" и военни нападения от страна на САЩ след ВСВ е по-голям от броят на държавите в Европа. По-горе беше пуснат линк със списък към тях.

И завършвам с коментар дословно цитиран от един потребител и насочен към синеочка - в момента промиват недоразвитите мозъци на инфалтилни продавачи в Макдоналдс с гадна пропаганда пред която Ленин и Гьобелс биха се изчервили. Не може да си пусна шведската телевизия TV4 и да гледам американско талк шоу, в което се провежда разговор между две личности - водещ и жена, написала книга, критикуваща Путин. Докато тя описваше как Путин не знае какво се говори по негов адрес на запад, обяснявайки, че причината зад това е фактът, че той не използва интернет, зад нея, на голям екран, се показваха снимки на Путин, гол до кръстта с ланец и мускули, държащ ловна пушка и носещ намръщен поглед. Е, изсмях се гръмко.

Лошото е, че това което ни учеха за комунизма се оказа лъжа. По-лошото е че това което ни учеха за капитализмът се оказа истина. И в тоя ред на мисли, якуза е прав. Трябва да се спре това тъпо деление на "левси или цска", "америка или русия", защото в истинския живот ние не сме нищо друго от парчета месо, които трябва да защитават своята собствена кожа, вместо интересите на държави, които не ги интересува общото благо на когото и да е било освен себе си.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Както обикновено конспиративните теории за лошия еврейски Запад, който иска да ни направи педерасти и да ни задуши с кемтрейлс, са налице.
    Това, че нещо според вас и Путин е морално, не означава, че то е правилно, в този случай - и законно. Окупацията на Крим от Русия и последвалото анексиране на полуострова са факт (да, окупация е, нищо, че не се стигна до война с водородни бомби). Набързо скалъпеният незаконен референдум - също. Защо е такъв, четете тук http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/03/...eferendumut_v/ (цялата статия, ако обичате). Ако желаещите да се присъединят към Русия украински граждани в Крим наистина бяха 97%, защо беше нужно да се изпращат въоръжени сили, които да "следят" за мирното протичане на референдума, да се слагат за международни наблюдатели компроментирани партньори на руската власт, да се потъпква конституцията на Украйна (чл. 73: "Изключително с общоукраински референдум се решават въпроси за промяна на територията на Украйна") и т.н.? Къде отидоха 14-те процента кримски татари, които са против присъединяване на региона към Русия? Може би са забравили да гласуват.
    Нелепо е да подкрепяте личните интереси на държава, нанесла толкова вреди на България и българския народ, колкото ционизираният нормален свят трудно може да постигне (справка - поглед в историята).
    Сериозна ли мислиш това което си написал?
    Щом "гледаш" така в историята я погледни Крим каква територия е била преди 50тина години и как става украинска. А и виж пак колко процента руснаци живеят в Крим и колко украинци.

Точно на това се казва двоен стандарт. Наложен пак от американците.
    Едните могат другите не.

Град
    София, България
    Авторе, и ти си в грешка, обаче. Никога не бих асоциазирала Русия с "всичко българско". Това, че България и Русия имат общи основи, когато става дума за език и вяра, изобщо не означава, че трябва да ги подкрепим сляпо.

Няма значение каква е историята на Крим. Фактът, че Крушчов е "подарил" Крим на Украйна след като идва на власт 1954-та година, по никакъв начин не дава правото на Русия да анексира Крим от територията на Русия чрез референдум, който, изненада, е незаконен според конституцията на Украйна.

Сериозно ли не сме видяли нищо лошо от тях? Я, си помисли хубаво. Прекалено biased си в изказванията си. Отказваш да си кучка на Съединените Американски щати, но, същевременно, си събуваш гащите, предлагайки задника си на Русия.

Чета и се смея с глас. Референдума бил незаконен. Имало военни действия в Крим. 14-15% татари. Извънземнете отвлякоха жена на 3ти юни - опа това беше от друг филм.
    Незаконно може да кажеш на сегашната власт в Украйна, която реално влезе в управлението с измама и държавен преврат. Там нямаше никаква процедура за смяна но за това се мълчи. Защо ли? А да бе те влязоха в ЕС които пък са дупе и гащи със САЩ.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Авторе, и ти си в грешка, обаче. Никога не бих асоциазирала Русия с "всичко българско". Това, че България и Русия имат общи основи, когато става дума за език и вяра, изобщо не означава, че трябва да ги подкрепим сляпо.

Няма значение каква е историята на Крим. Фактът, че Крушчов е "подарил" Крим на Украйна след като идва на власт 1954-та година, по никакъв начин не дава правото на Русия да анексира Крим от територията на Русия чрез референдум, който, изненада, е незаконен според конституцията на Украйна.

Сериозно ли не сме видяли нищо лошо от тях? Я, си помисли хубаво. Прекалено biased си в изказванията си. Отказваш да си кучка на Съединените Американски щати, но, същевременно, си събуваш гащите, предлагайки задника си на Русия.
    Ако се разровиш малко ще видиш че попринцип много пъти съм казвал че България трябва да е самостоятелна, самостоятелна и пак самостоятелна. Това че в момента е правилно да подкрепим Русия която не веднъж е правила това за нас по никакъв начин не означава че трябва да лягаме под тяхната или под която и да е друга чужда намеса.
    Последно редактирано от SNikolov_Rugby : 03-25-2014 на 18:55

Град
    София, България
    ^За последен път ти го казвам - ако си мислиш, че единствено ЕС и САЩ постъпват незаконно, докато Русия е "невинна" и "неопетнена", е... Лъжеш се. Изобщо не знам защо пускаш такава тема, когато отказваш да се вслушаш в чуждото мнение. Не може димитър да ти предостави маса факти, които доказват, че действията на Русия са незаконни, а ти да продължаваш да ни опяваш за вината на САЩ/ЕС, игнорирайки това, което той ти посочва. Всъщност, на практика прилагаш двойния стандард, срещу който така се възмущаваш, когато синеочка по-горе го изрази - "Русия може да мами, защото САЩ е мамила двойно повече".

Преди време потребител беше сравнил гласуването за ГЕРБ или БСП с анален секс - и в двата случая си на*бан, просто единия избор е с лубрикант, другия без. Абсолютно същата аналогия може да се приложи и в ситуацията в избора, който караш потребителите да правят тук.

^За последен път ти го казвам - ако си мислиш, че единствено ЕС и САЩ постъпват незаконно, докато Русия е "невинна" и "неопетнена", е... Лъжеш се. Изобщо не знам защо пускаш такава тема, когато отказваш да се вслушаш в чуждото мнение. Не може димитър да ти предостави маса факти, които доказват, че действията на Русия са незаконни, а ти да продължаваш да ни опяваш за вината на САЩ/ЕС, игнорирайки това, което той ти посочва. Всъщност, на практика прилагаш двойния стандард, срещу който така се възмущаваш, когато синеочка по-горе го изрази - "Русия може да мами, защото САЩ е мамила двойно повече".

Преди време потребител беше сравнил гласуването за ГЕРБ или БСП с анален секс - и в двата случая си на*бан, просто единия избор е с лубрикант, другия без. Абсолютно същата аналогия може да се приложи и в ситуацията в избора, който караш потребителите да правят тук.
    Ако ми предостави малко по достоверна информация може и да повярвам. Ти прочете ли констиуцията на Украйна че да казваш че е нарушена, видя ли някой ранен, бит или притискан от руски военни, гледали пряко референдума в крим? Е аз проверих всичко и референдума гледах и чесно да ви кажа не мога да нарека хора които скачат и пеят от радост по улиците и прегръщат "окупаторите за хора които са измъчвани и карани насилствено да гласуват.

Град
    София, България
    Ако беше прочел статията, която Димитър пусна щеше да видиш достоверна информация. Но как да спориш с човек, който избира това, което чете?

Значи това което е публикувал той е по вярно от истинската конституция на Украйна, от нередактираните репортажи които гледах преди и по време на референдума и от конентарите на заселниците там. Така ли?

Мега фен

Референдума не го направи Русия, ами местното правителство. Да не забравяме, че Крим беше автономна република.
    А до въпроса с военните. Ако не бяха те, мислите ли, че при един такъв сценарии новите власти в Киев нямаше да изпратят едни други зелени батковци,които да провалят всичко?
    Чакам с нетърпение как ще се развият следващите стъпки. Молдова, Монголия, че дори и Аляска :Д вече искат да се присъединяват. Очакват ни промени на картата. Иначе, да, всичко неизгодно за ЕС ще е незаконно И Русия няма как да не оказва влияние върху държавите около перифериите й като велика сила. Не може да позволи в никакъв случай влияние на НАТО в страни близки до нея и последствието от нейното притискаме ще доведе до фатални сцени..

Мега фен
    Ако се разровиш малко ще видиш че попринцип много пъти съм казвал че България трябва да е самостоятелна, самостоятелна и пак самостоятелна. Това че в момента е правилно да подкрепим Русия която не веднъж е правила това за нас по никакъв начин не означава че трябва да лягаме под тяхната или под която и да е друга чужда намеса.
    е ние не можем да бъдем баш самостоятелни..

Много ми е интересно защо нямаше нито една медия в Крим по време на "зверската окупация" и "чудовищния референдум" освен Alfa и руските медии.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    е ние не можем да бъдем баш самостоятелни..
    Абе то можем ама няма кой да ни даде.

Мега фен
    Абе то можем ама няма кой да ни даде.
    смисъл? ние можем да сме аграрна страна, да но това не е достатъчно според мен, твърде бедни сме на полезни изкопаеми..
    абе не знам, ама ние не можем по природа и да имахме нещо щеше да го разрушим.
    всъщност благата на Българската земя не са малко, но отдавна вече са разрушени и пропилявани.. не можем и това е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си