.
Затворена тема
Страница 31 от 157 ПървиПърви ... 212728293031323334354181131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 3909
    Мега фен
    Трябва да изчакаме всичко това да се срине, да му помогнем, ако може
    Тая тъпа путка мястото й е в затвора, особено ако това й е излязло от устата.

И не виждам с кво е по-различна от Волен. Да сравняваш ЕС с СССР е меко казано малоумно.

"понятията "народ" и "родина" трябва да отидат на бунището на историята"
    амин

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "председателя на Европейския съвет Херман Ван Ромпой : "понятията "народ" и "родина" трябва да отидат на бунището на историята"
    какво нередно виждаш тук?

Мега фен
    вие глобалистчета, либерастчета ли сте?

от някоя неправителствена организация ли сте?

Плащат ли ви?

Безродници ли сте?

Поздравявате ли се за националните празници?

Тачите ли традициите?

ПП: честит 2-ри юни, ден на Ботев. (може ли и вие да ни поздравите или нещо вътрешно ви кара да си прехапвате езика като го казвате)
    Последно редактирано от defender : 06-02-2014 на 21:40

anonymous895156
    Guest
    Аз съм платен трол на европедерастите, за другите не знам

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Тая тъпа путка мястото й е в затвора, особено ако това й е излязло от устата.

И не виждам с кво е по-различна от Волен. Да сравняваш ЕС с СССР е меко казано малоумно.
    Ами тя е френската съответка на Волен. Националистка с налудничави идеи и тотално популистки обещания. Обаче е малко по-лустросана (все пак е французойка) от нашия фашизоиден дивак. Гледам я как се мазни на Путин и замазва положението с уж голистката си позиция и ми се драйфа. Сега се наслаждава на триумфа си на европейските избори и затова е толкова дашна и смела в интервютата.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Не забравяйтe, че тя спечели последните европейски избори във Франция - не се мислете за по-хитри от френския народ, сигурно имат причини да я изберат, защото може би осъзнаха измамната и илюзорна демокрация на ЕС.

По-скоро я избраха, заради кризата и безработицата и съответно загубата на доверие в досегашните управляващи (десните и социалистите). Точно див националист да ми говори за демокрация, айде нема нужда...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    По-скоро я избраха, заради кризата и безработицата и съответно загубата на доверие в досегашните управляващи (десните и социалистите). Точно див националист да ми говори за демокрация, айде нема нужда...
    мдаааа, нейните послания винаги са били насочени към лошата политика на ЕС, с това тя е известна сред французите и с такава платформа се яви на изборите. Стига шикалкави.

Няма какво да шикалкавя, много добре знам коя е, кой е баща й и т.н. Доста често съм мяркал нейни изказвания във френските медии и съм наясно с идеите и възгледите й.

Само не разбрах кой си ти, че да осъждаш организация, чиято структура, принципи и цели очевидно са ти непонятни? Имаш ли изобщо висше икономическо/юридическо/или по други обществени науки образование, че да се броиш за компетентен? Гледам те как повтаряш като папагал приказките на разни авторитарни лидери или крайни националисти и ти се смея, защото сам не разбираш какви нелепици подкрепяш.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-02-2014 на 17:19
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    доообре, а тогава как ще коментираш победата във Великобритания на партията аналог на партията на Льо Пен, хайде импровизирай, много те бива - искам обаче так да го измислиш, че да получа наслада от майсторлъка ти да спекулираш.

а в Гърция........

Малък, сладък.

Аз ли спекулирам, или ти ми избягваш въпросите, които издават политическата ти и икономическа некомпетентност? Кажи си, че нямаш подобно образование, няма да ти се подигравам, даже може да ти дам някой съвет какво да прочетеш, та да ти се поизяснят някои неща.

Фарадж си беше в най-изгодна позиция, защото яхна антиемигрантската кампания, която беше подета от множество английски медии и предизвика сериозен обществен отзвук, та чак и премиерът-косерватор Камерън започна да й приглася. Британците винаги са били изолационисти и не искат никой да им се бърка в държавните дела, затова не се кефят на ЕС и винаги са били скептични към идеята за подобно обединение. Те си кютат в Британската общност, въртят чужди капитали (арабски, индийски, руски, американски, китайски и т.н.) в Лондонското сити и това ги устройва идеално. Затова и Камерън беше един от хората, които най-силно настояваха за орязване на новия европейски бюджет, защото не искал неговия народ да плаща подобренията в Източна Европа.

Обаче Фарадж не иска да прави коалиция в ЕП с Марин Льо Пен и другите перковци. Това как ще го коментираш?
    Welcome to the Jungle...

Аз ли спекулирам, или ти ми избягваш въпросите, които издават политическата ти и икономическа некомпетентност? Кажи си, че нямаш подобно образование, няма да ти се подигравам, даже може да ти дам някой съвет какво да прочетеш, та да ти се поизяснят някои неща.

Фарадж си беше в най-изгодна позиция, защото яхна антиемигрантската кампания, която беше подета от множество английски медии и предизвика сериозен обществен отзвук, та чак и премиерът-косерватор Камерън започна да й приглася. Британците винаги са били изолационисти и не искат никой да им се бърка в държавните дела, затова не се кефят на ЕС и винаги са били скептични към идеята за подобно обединение. Те си кютат в Британската общност, въртят чужди капитали (арабски, индийски, руски, американски, китайски и т.н.) в Лондонското сити и това ги устройва идеално. Затова и Камерън беше един от хората, които най-силно настояваха за орязване на новия европейски бюджет, защото не искал неговия народ да плаща подобренията в Източна Европа.

Обаче Фарадж не иска да прави коалиция в ЕП с Марин Льо Пен и другите перковци. Това как ще го коментираш?
    Оу че образовано икономическо мнение пусна, направо ПРИЩИ от социални умения.

Двойка имаш.

ФАКТ е , че емиграцията и имиграцията са предизивкани благодарение на капиталистическите боклуци и долната глобализация, която политика ЕС така умело потдържа.
    Факт е, че не само във Франция и Англия ще бият националистите. Ами вече и в Италия.

Шибания капитализъм ще остане в историята и ще бъде само оплюван както и капиталиситите ще се слагат на за натцисти след още някоя година.
    Робските вериги на обикнвения човек ще паднат и ще се стуварят в най-големите тирани. Америка ще рухне.
    АМИН.

Да, никой няма да иска да плаща на Изтока и за това Изтока ще ги накара да си платят

В Италия спечели Демократическата партия на новия премиер Матео Ренци, която НЕ Е националистическа, а про-европейска. Пак се изказваш неподготвен и плямпаш глупости на поразия.
    Welcome to the Jungle...

В Италия спечели Демократическата партия на новия премиер Матео Ренци, която НЕ Е националистическа, а про-европейска. Пак се изказваш неподготвен и плямпаш глупости на поразия.
    за сега , за сега.. на скоро един известен националист там се издуха в знапето на ЕС.

Националистите освен скандали друго не умеят. Обаче избори се печелят с идеи и работещи политики, не със скандали и провокации. Специално в Италия, евроскептиците, водени от бившия актьор и блогър Джузепе "Бепе" Грило, имат 2 пъти по-малко гласове от демократите на Ренци.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-02-2014 на 18:43
    Welcome to the Jungle...

Националистите освен скандали друго не умеят. Обаче избори се печелят с идеи и работещи политики, не със скандали и провокации.
    Като опре до родното - националистите винаги печелят. Винаги в тежко положение на държавата, именно те дават най-харесваните идеи.

А демократите само се четкат на фирмаджиите и лъжат хората с тяхните простотии. Имат много сбъркани представи и са готови да убият всички заради себе си и да го изнесат ,,демократично''.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-02-2014 на 18:47

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Оу че образовано икономическо мнение пусна, направо ПРИЩИ от социални умения.

Шибания капитализъм ще остане в историята и ще бъде само оплюван както и капиталиситите ще се слагат на за натцисти след още някоя година.
    Робските вериги на обикнвения човек ще паднат и ще се стуварят в най-големите тирани. Америка ще рухне.
    АМИН.
    На мен ми е интересно каква трябва да е ролята на държават според теб, след като демокрацията не става

Като опре до родното - националистите винаги печелят. Винаги в тежко положение на държавата, именно те дават най-харесваните идеи.

А демократите само се четкат на фирмаджиите и лъжат хората с тяхните простотии. Имат много сбъркани представи и са готови да убият всички заради себе си и да го изнесат ,,демократично''.
    Заеби харесването, в напрегната ситуацията като сегашната, са нужни РАБОТЕЩИ идеи, не популистки (а повечето от прокламираните от националистите са точно такива).

Знам, че за теб демокрация, капитализъм и т.н. са мръсни думи. Добре, че повечето европейци не разсъждават толкова примитивно, иначе щяхме да се върнем във времето на Инквизицията.
    Welcome to the Jungle...

Заеби харесването, в напрегната ситуацията като сегашната, са нужни РАБОТЕЩИ идеи, не популистки (а повечето от прокламираните от националистите са точно такива).

Знам, че за теб демокрация, капитализъм и т.н. са мръсни думи. Добре, че повечето европейци не разсъждават толкова примитивно, иначе щяхме да се върнем във времето на Инквизицията.
    И първобитните общества са имали по-добри организации от най-смешната и примитивна - демокрацията, КОЯТО не дава никакви РАБОТЕЩИ идеи, а само експлоатира в името на материалното.
    В историята не винаги изборите са правени по демократичен начин.
    Както военното положение не е пожелание. Или военния преврат никой не го е избирал.

Демокрацията е най-лъжливата сиситема. Нито е демократична, нито е влат на народа. Комунизма дори е много повече в полза на народа, отколкото капитализма.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    На мен ми е интересно каква трябва да е ролята на държават според теб, след като демокрацията не става
    всяка друга. промяна трябва. трябва мащабна промяна и пълно заменяне на старото с ново.
    нов поглед. И това бавно, но сигурно се случва. Под тази форма на диващина не можем да съществуаме.

щото вие докато гласувате на следващите избори - отново ще се наредят едни и същи пиандири на власт

щото вие докато гласувате на следващите избори - отново ще се наредят едни и същи пиандири на власт
    Мда, а ти си стой вкъщи и продължавай да роптаеш срещу системата. Голям реформатор си... в нета.
    Welcome to the Jungle...

Мда, а ти си стой вкъщи и продължавай да роптаеш срещу системата. Голям реформатор си... в нета.
    а ти си голям защитиник
    не предизвиквай съдбата, че туко виж и утре ще се включа в няква стро антидемократична организация, която ще преобърне света

Мега фен Аватара на an7raks
    а ти си голям защитиник
    не предизвиквай съдбата, че туко виж и утре ще се включа в няква стро антидемократична организация, която ще преобърне света
    Нидей, Уа, батка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си