- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Тая тъпа путка мястото й е в затвора, особено ако това й е излязло от устата.Трябва да изчакаме всичко това да се срине, да му помогнем, ако може
И не виждам с кво е по-различна от Волен. Да сравняваш ЕС с СССР е меко казано малоумно.
амин"понятията "народ" и "родина" трябва да отидат на бунището на историята"
вие глобалистчета, либерастчета ли сте?
от някоя неправителствена организация ли сте?
Плащат ли ви?
Безродници ли сте?
Поздравявате ли се за националните празници?
Тачите ли традициите?
ПП: честит 2-ри юни, ден на Ботев. (може ли и вие да ни поздравите или нещо вътрешно ви кара да си прехапвате езика като го казвате)
Последно редактирано от defender : 06-02-2014 на 21:40
Аз съм платен трол на европедерастите, за другите не знам![]()
Ами тя е френската съответка на Волен. Националистка с налудничави идеи и тотално популистки обещания. Обаче е малко по-лустросана (все пак е французойка) от нашия фашизоиден дивак. Гледам я как се мазни на Путин и замазва положението с уж голистката си позиция и ми се драйфа. Сега се наслаждава на триумфа си на европейските избори и затова е толкова дашна и смела в интервютата.
Welcome to the Jungle...
Не забравяйтe, че тя спечели последните европейски избори във Франция - не се мислете за по-хитри от френския народ, сигурно имат причини да я изберат, защото може би осъзнаха измамната и илюзорна демокрация на ЕС.
![]()
По-скоро я избраха, заради кризата и безработицата и съответно загубата на доверие в досегашните управляващи (десните и социалистите). Точно див националист да ми говори за демокрация, айде нема нужда...
Welcome to the Jungle...
Няма какво да шикалкавя, много добре знам коя е, кой е баща й и т.н. Доста често съм мяркал нейни изказвания във френските медии и съм наясно с идеите и възгледите й.
Само не разбрах кой си ти, че да осъждаш организация, чиято структура, принципи и цели очевидно са ти непонятни? Имаш ли изобщо висше икономическо/юридическо/или по други обществени науки образование, че да се броиш за компетентен? Гледам те как повтаряш като папагал приказките на разни авторитарни лидери или крайни националисти и ти се смея, защото сам не разбираш какви нелепици подкрепяш.
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-02-2014 на 17:19
Welcome to the Jungle...
доообре, а тогава как ще коментираш победата във Великобритания на партията аналог на партията на Льо Пен, хайде импровизирай, много те бива - искам обаче так да го измислиш, че да получа наслада от майсторлъка ти да спекулираш.
а в Гърция........
Малък, сладък.
Аз ли спекулирам, или ти ми избягваш въпросите, които издават политическата ти и икономическа некомпетентност? Кажи си, че нямаш подобно образование, няма да ти се подигравам, даже може да ти дам някой съвет какво да прочетеш, та да ти се поизяснят някои неща.
Фарадж си беше в най-изгодна позиция, защото яхна антиемигрантската кампания, която беше подета от множество английски медии и предизвика сериозен обществен отзвук, та чак и премиерът-косерватор Камерън започна да й приглася. Британците винаги са били изолационисти и не искат никой да им се бърка в държавните дела, затова не се кефят на ЕС и винаги са били скептични към идеята за подобно обединение. Те си кютат в Британската общност, въртят чужди капитали (арабски, индийски, руски, американски, китайски и т.н.) в Лондонското сити и това ги устройва идеално. Затова и Камерън беше един от хората, които най-силно настояваха за орязване на новия европейски бюджет, защото не искал неговия народ да плаща подобренията в Източна Европа.
Обаче Фарадж не иска да прави коалиция в ЕП с Марин Льо Пен и другите перковци. Това как ще го коментираш?
Welcome to the Jungle...
Оу че образовано икономическо мнение пусна, направо ПРИЩИ от социални умения.
Двойка имаш.
ФАКТ е , че емиграцията и имиграцията са предизивкани благодарение на капиталистическите боклуци и долната глобализация, която политика ЕС така умело потдържа.
Факт е, че не само във Франция и Англия ще бият националистите. Ами вече и в Италия.
Шибания капитализъм ще остане в историята и ще бъде само оплюван както и капиталиситите ще се слагат на за натцисти след още някоя година.
Робските вериги на обикнвения човек ще паднат и ще се стуварят в най-големите тирани. Америка ще рухне.
АМИН.
Да, никой няма да иска да плаща на Изтока и за това Изтока ще ги накара да си платят![]()
В Италия спечели Демократическата партия на новия премиер Матео Ренци, която НЕ Е националистическа, а про-европейска. Пак се изказваш неподготвен и плямпаш глупости на поразия.
Welcome to the Jungle...
Националистите освен скандали друго не умеят. Обаче избори се печелят с идеи и работещи политики, не със скандали и провокации. Специално в Италия, евроскептиците, водени от бившия актьор и блогър Джузепе "Бепе" Грило, имат 2 пъти по-малко гласове от демократите на Ренци.
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-02-2014 на 18:43
Welcome to the Jungle...
Като опре до родното - националистите винаги печелят. Винаги в тежко положение на държавата, именно те дават най-харесваните идеи.
А демократите само се четкат на фирмаджиите и лъжат хората с тяхните простотии. Имат много сбъркани представи и са готови да убият всички заради себе си и да го изнесат ,,демократично''.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-02-2014 на 18:47
Заеби харесването, в напрегната ситуацията като сегашната, са нужни РАБОТЕЩИ идеи, не популистки (а повечето от прокламираните от националистите са точно такива).
Знам, че за теб демокрация, капитализъм и т.н. са мръсни думи. Добре, че повечето европейци не разсъждават толкова примитивно, иначе щяхме да се върнем във времето на Инквизицията.
Welcome to the Jungle...
И първобитните общества са имали по-добри организации от най-смешната и примитивна - демокрацията, КОЯТО не дава никакви РАБОТЕЩИ идеи, а само експлоатира в името на материалното.
В историята не винаги изборите са правени по демократичен начин.
Както военното положение не е пожелание. Или военния преврат никой не го е избирал.
Демокрацията е най-лъжливата сиситема. Нито е демократична, нито е влат на народа. Комунизма дори е много повече в полза на народа, отколкото капитализма.
щото вие докато гласувате на следващите избори - отново ще се наредят едни и същи пиандири на власт![]()