.
Затворена тема
Страница 33 от 157 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 3909
    Бареков преди е бил доста добър журналист и е спечелил внимание и известност от тогава.
    То е ясно, че някой финансира Бареков. Дали е проект за участие в замяна на Атака и съставяне на нова тройна коалиция? Не ми се вярва... А за Росен Петров какво мислите? Винаги съм го мислил за интелигентен и чувствителен човек... Направо не мога да повярвам, ако се е хванал с това само заради парите...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А за Росен Петров какво мислите? Винаги съм го мислил за интелигентен и чувствителен човек... Направо не мога да повярвам, ако се е хванал с това само заради парите...
    Поредното ГОЛЯМО разочарование...

anonymous708973
    Guest
    Абе, като казахте Росен Петров... нали някой го беше пребил? Много съм назад с информацията, някой може ли да каже повече по темата?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, като казахте Росен Петров... нали някой го беше пребил? Много съм назад с информацията, някой може ли да каже повече по темата?
    Не съм чул, но си го заслужава... Такъв трябва и националистите да го бият, и мангалите, и педалите да го шибат... Бахти измикяра...

Мега фен
    животът в ЕС през 21 век за обикновения човек (за обикновения, не за оня другия) - ама споко и по-лошо ще става:

"Следва нова сцена от караници, разправии и викове. Накрая идва сестра, която мери кръвното на жената. Оказва се 260 на 140. Отново за тези, които имат високо кръвно – това е наистина прекалено високо. Сестрата й слага някаква инжекция и излиза. Отново се затваря в малката стаичка, в която влязох първоначално. Лекарят, поуспокоил се малко, ме пита кой е личният лекар на баба. Когато му казвам, той казва.

- Ама защо я водите тук. Нейният лекар няма договор с нас. Отведете я в другата болница. Хайде, нямам време. И си тръгва.

Аз хващам баба, която вече е в живо/умряло състояние, отново я качвам в колата и я карам към другата болница. Отново двадесет минути чакане за лекар, отново въпроси какво й е състоянието, отново въпроси защо я водя при тях и отново инжекция. Накрая я прибирам вкъщи с двете таблетки валериан, които й бяха дали.

Не знам каква „спешна” помощ е това. Не знам къде трябва да отида и каква трябваше да бъде моята реакция."

http://www.lentata.com/page_5834.html

ПП: свиквайте, това ще е вашето естествено състояние занапред в системата.
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:07

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    животът в ЕС през 21 век за обикновения човек (за обикновения, не за оня другия) - ама споко и по-лошо ще става.

"Следва нова сцена от караници, разправии и викове. Накрая идва сестра, която мери кръвното на жената. Оказва се 260 на 140. Отново за тези, които имат високо кръвно – това е наистина прекалено високо. Сестрата й слага някаква инжекция и излиза. Отново се затваря в малката стаичка, в която влязох първоначално. Лекарят, поуспокоил се малко, ме пита кой е личният лекар на баба. Когато му казвам, той казва.

- Ама защо я водите тук. Нейният лекар няма договор с нас. Отведете я в другата болница. Хайде, нямам време.

И си тръгва. Аз хващам баба, която вече е в живо/умряло състояние, отново я качвам в колата и я карам към другата болница. Отново двадесет минути чакане за лекар, отново въпроси какво й е състоянието, отново въпроси защо я водя при тях и отново инжекция. Накрая я прибирам вкъщи с двете таблетки валериан, които й бяха дали.

Не знам каква „спешна” помощ е това. Не знам къде трябва да отида и каква трябваше да бъде моята реакция."

http://www.lentata.com/page_5834.html
    Те заради това има пребити лекари... Това, обаче, не е по вина нито на ЕС, нито на САЩ, нито на малоумниците, които управляват... Това е бездушието на една голяма част от хората в България/а и не само/... Тук всички се изживяват на доктор Хаус-овци и се държат надменно и саркастично... Разликата с въпросния филмов герой е, че те са некадърници и не могат една свястна диагноза да съберат...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    на ЕС, нито на САЩ, нито на малоумниците, които управляват.
    напротив, така е уредена системата за обикновения човек, няма нищо случайно, нищо.... това е цялостна политика за облик на системата.
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:11

напротив, така е уредена системата за обикновения човек, няма нищо случайно, нищо.... това е цялостна политика за облик на системата.
    много в конспирации се вкарахте... Никой не го ебе за България... Защо да си правят труда да ни съсипват, като и ние си се справяме блестящо?

Мега фен
    много в конспирации се вкарахте...
    това е любимото ми ............... аз съм рационален, ти фантазираш.
    огледай се бе, анализирай

ПП: това не е само за България
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 13:06

това е любимото ми ............... аз съм рационален, ти фантазираш.
    огледай се бе, анализирай
    и кое ти е рационалното? Това, че се оповаваш на съмнителни блогове и сайтове? Такива са всички, между другото... Аз се оглеждам и виждам, че обществото ни е прогнило издъно и за това нямат вина нито комунистите, нито демократите, нито извънземните... Започва се от най-елементарното.. Отиваш в София и питаш "Как да стигна до НДК?", едни те подминават сякаш им искаш пари, други вдигат рамене, правейки се, че не знаят, трети ти теглят майната, щото са паднали на flappy bird заради теб, а са стигнали до 150 точки... На 5-тия опит попадаш на някой свестен, който ще те упъти, ама ти вече си изнервен и се скарваш с него, щот не можеш да се ориентираш...
    Какво има да му анализирам?

Мега фен
    ок.................!

Мега фен
    "Масови протести в Испания с искане за разрушаване на монархията и създаване на нова република. Лондон и Берлин също са обхванати от масова протестна вълна срещу политиката на ЕС. Дано това е начало на голямата вълна от бунтове срещу целия абсурден строй, в който живеем."

"Huge demonstrations are happening across the Spanish state tonight as people flood into the streets to demand an end to the Monarchy and the start of the 3rd Republic.
    Demonstrations are also happening in many cities across the EU including Berlin & London.
    Huge banner in Madrid reading 'No King, No Master, Long Live Anarchism' - с Alan Dawson."

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:35

много в конспирации се вкарахте... Никой не го ебе за България... Защо да си правят труда да ни съсипват, като и ние си се справяме блестящо?
    защото, ако за нас достигаше, за другитя няма да има.
    всяка система си има начало и край, неизбежно е . на края навсякъде избиват непоправими грешки и строя бива заменян.

Ахахах...
    арабската пролет какво направи? Строят се смени и? Много е лесно да обвиняваме системата за всичко, но не е само тя... Със сегашното мислене на хората си заслужаваме напълно строя.

защото, ако за нас достигаше, за другитя няма да има.
    всяка система си има начало и край, неизбежно е . на края навсякъде избиват непоправими грешки и строя бива заменян.
    я ми обясни какво са ни взели, че да им стига на тях? Петрола сигурно? Или милионите тонове злато? Нашите малоумници са дали на смешна концесия златодобивните ни мини, но от там нито се вадят трилионите евро, за които говореше Воленчо, нито някой е дошъл и ни ги е взел на сила... Такива конспирации бих си набил, ако имахме наистина какво да ни вземат, а то няма...

и кое ти е рационалното? Това, че се оповаваш на съмнителни блогове и сайтове? Такива са всички, между другото... Аз се оглеждам и виждам, че обществото ни е прогнило издъно и за това нямат вина нито комунистите, нито демократите, нито извънземните... Започва се от най-елементарното.. Отиваш в София и питаш "Как да стигна до НДК?", едни те подминават сякаш им искаш пари, други вдигат рамене, правейки се, че не знаят, трети ти теглят майната, щото са паднали на flappy bird заради теб, а са стигнали до 150 точки... На 5-тия опит попадаш на някой свестен, който ще те упъти, ама ти вече си изнервен и се скарваш с него, щот не можеш да се ориентираш...
    Какво има да му анализирам?
    това е щото народа е тотатално нещастен и сринат и промит. в големите градове на всякъде по света, хората се движат като роботи и никой не заговаря другя. Направен е един експеримент. На едно много оживено място - един човек започва да се прави на много болен и ляга на улицата. Хората го заглеждат и отмнинават. Някой се спират за малко, но след това отново заминават. Не знам след чак колко време си - някой от стотиците минаващи до него се спира и отива да го види как е, що е...
    Та това е.. забурзаното ежедневие ..

това е щото народа е тотатално нещастен и сринат и промит. в големите градове на всякъде по света, хората се движат като роботи и никой не заговаря другя. Направен е един експеримент. На едно много оживено място - един човек започва да се прави на много болен и ляга на улицата. Хората го заглеждат и отмнинават. Някой се спират за малко, но след това отново заминават. Не знам след чак колко време си - някой от стотиците минаващи до него се спира и отива да го види как е, що е...
    Та това е.. забурзаното ежедневие ..
    ДА и системата ли е виновна за това? Сигурно за 5 минути да помогнеш на човека ще ти потъне кораба с коприната?

Ахахах...
    арабската пролет какво направи? Строят се смени и? Много е лесно да обвиняваме системата за всичко, но не е само тя... Със сегашното мислене на хората си заслужаваме напълно строя.
    не забравяй каква беше целта на арабската пролет ... - демокрацията бре. Фашкстка демокрация.

не забравяй каква беше целта на арабската пролет ... - демокрацията бре. Фашкстка демокрация.
    Аре пак... Ама те хората я искаха тая демокрация... или поне част от хората...

я ми обясни какво са ни взели, че да им стига на тях? Петрола сигурно? Или милионите тонове злато? Нашите малоумници са дали на смешна концесия златодобивните ни мини, но от там нито се вадят трилионите евро, за които говореше Воленчо, нито някой е дошъл и ни ги е взел на сила... Такива конспирации бих си набил, ако имахме наистина какво да ни вземат, а то няма...
    Целта е да не можем да им бъдем конкуренция в нищо. Да изкупуваме по възмножност само тяхните продукти, а нашите да бъдат подарявани. Както и да е, това не се наблюдава само у нас, но и по цял свят. Просто ще дойде един момент, когато ще избухнат едни войни.

ДА и системата ли е виновна за това? Сигурно за 5 минути да помогнеш на човека ще ти потъне кораба с коприната?
    Ами, аз ти казах. Този експеримент е направен в Лондон май. Тоест, не народа ти е виновен за провала на демокрацията. А демокрацията сама по-себе си е - всеки само да се оправя. Точно така е. Направи сметка китайците колко задружни са, в какъв дух са възпитавани, и какви са американците. Тук един да скочи на помощ, а там цял народ. А познай защо? Точно защото системата ни е такава. Ние израстваме в нейното въспитание и дух. Няма как да сме различни.

ами ние не я ли искахме? Всички сме тръгнали с нагласата за по-добро. Кой ще знае какво всъщност ще се случи?
    Обикнвенния човек не е гений или свръх сензон.

Мега фен
    тебе някой като иска да те излъже ти представя злото в истинското му лице или го маскира в красив думи, за да го пожелаеш и така да ти го наложи без да се съпротивяваш........... и без излишни разходи.

а иначе демокрацията само по себе си е хубаво нещо, но често се злоупотребява с него.
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:54

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Росен Петров и интелигентен в едно изречение?!
    n00bs

Мега фен
    вижте пичове, още една история:

Как са ограбени българските пенсионери учители.
    Всеки учител има право да се пенсионира 3 години преди пенсионната възраст за страната, обаче трябва за всеки месец да му се удържа 0,2% от пенсията за тези 3 години.
    Обаче изведнъж се появява някаква си скрита разпоредба и някакъв си параграф, който изведнъж казва, че ще им се удържа 10,6% от пенсията и то не за 3 години, а за 5 години т.е. в закона пише 0,2 за 3 години, а в някаква прикрита разпоредба по някакъв си параграф пишело 10,6 за 5 години.

Да живей обикновения отруден човек, пенсионер.
    Това не е случайно, това е политика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си