- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Ай ш ва иба в идиотите... Никой друг не пише в темата, ама си джавкате...![]()
Май вече не ни предвиждат за земеделска държава и туристическа дестинация, а за военна база. По-лошо е, отколкото го мислим!
http://pan.bg/view_article-49-23332-...go-mislim.html
Eдна четвърт от ЕС живее в бедност
http://nreporter.info/e%D0%B4%D0%BD%...E%D1%81%D1%82/
Четири четвърти от САИЗ* живее в бедност
хттп://яжмикура.инфо
*саиз - северноазиатскаимперияназ лото ie путчинска евразия ie сибирската пустош ie живвем на газ и милостина ie россиа
хахахахаха, добро включване на Auriss
На роптаещите срещу капитализма, демокрацията, ЕС, САЩ, глобалното затопляне и още каквито-се-сетят-измишльотини ще им кажа само:
If you don't like it, then go fuck yourselves.![]()
Welcome to the Jungle...
добро, добро, Auriss
най-накрая някой да напише нещо оригинално и от сърце, темата се беше превърнала в монотонна боза.
Ако това е системата на хора като тебе........ никога няма да се примиря с нея (много егоцентрично ми звучиш)
ПП: Тази система, не мисля че е истинска демокрация т.е. свобода, равенство, братство
Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 13:43
А твоята система каква е - да се правиш на ревностен православен християнин, защитник на бедните и онеправданите, на традиционния морал и ценности, а в същото време да твърдиш, че ядреното оръжие и начинът на управление и имперската политика от Русия са полезни и хуманни? Сигурно си чувал лафа - "прекален светец и Богу не е драг" (особено когато е такъв лицемер).
Ако световната политика и икономика се водеха по руския начин, досега да сме самозатрили.
Welcome to the Jungle...
Оу, още нещо научавам. Че промените в климата описани като глобално затопляне са лъжа?
Дам, капиталистите със сигурно нямат абсолютно никаква вина за това, че ледовете в Килиманджаро се топят и милиони страдат от недостига вода, а заради новите предпирятия в Индия - пресъхват и стават негодни най-големите реки.
Докато вие си тъпчите дебелогъзите сланини, други хора се подговят за промяна.
А вие още си мислите, че светът ви е завързан под краката.
казал съм, че страхът от ядреното оръжие е единствения начин за да се ограничат хищническите амбиции на алчните за да завладеят по-слабите и техните блага, а не че е хубаво с него да се избиват хора - а че страхът от него е отрезвителен.
не Русия е използвала ядрено оръжия досега, единствената държава използвала ядрено оръжие в цялата история на човечеството е САЩ над Хирошима и Нагасаки.
капиталист е = на![]()
Промяната рано или късно ще дойде, но не заради празните приказки на интернет-писачите, а заради реални идеи и политики. В България разбира се всичко това ще дойде със солидно закъснение.
Капитализмът е просъществувал 400 г. и продължава да е основната система на обществено-икономическите взаимноотношения. Комунизмът умря след едва 72 г. Всеки с елементарни познания по аритметика може да си направи сметката коя е по-добрата система.
Welcome to the Jungle...
Кремъл е задействал и по-модерни методи за борба с "врага":
http://www.webcafe.bg/id_758989255_R...reshtu_Amerika
Welcome to the Jungle...
DarkTemplar
ти не си никакъв демократ, защото демокрация не е това, което става в тази система (тя се използва само за прикритие и прокарване на зли намерения).
Ти си просто едно момченце, дето има някакви облаги от тази порочна система и просто се криеш зад Демокрацията, за да може чрез нея да прикриеш ниските си подбуди, които всъщност стоят в основата на това че защитаваш тази система.
Ти не я защитаваш заради възтържествуване на справедливост, любов към народа или други светли чувства.
Дано вече си ме разбрал.
Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 14:01
умело се движдат към нова война![]()
Мда, със сигурност имам облаги, лицемерен набожнико. Облагите ми са да се смея на заблудени души като теб и откровени неграмотници като климатроника. Ако си използвахте мозъците за мислене, вместо за запаметяване на "великите соц спомени" на бабите и дядовците ви, може би щяхте да родите нещо смислено.
Светът отдавна живее воден от интереса, не от измисления ви морал. А е измислен, защото самите вие сте измислени виртуални герои, които стоят в ъгъла и се мъчат да роптаят срещу системата, която ги поддържа живи. Озлобени сте от факта, че сте абсолютно безгласни букви и потенциални тотални неудачници, затова плюете със заучени фрази и соц клишета. Тотален фарс.
Welcome to the Jungle...