.
Затворена тема
Страница 37 от 157 ПървиПърви ... 273334353637383940414787137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    .

Светът отдавна живее воден от интереса, не от измисления ви морал.
    Да си дойдем на думата, май накрая всичко опира до вяра vs атеизъм - това май стои в основата на всичко и на всяка система.

Това е истинската битка в основата на всичко.
    Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 14:15

Мда, със сигурност имам облаги, лицемерен набожнико. Облагите ми са да се смея на заблудени души като теб и откровени неграмотници като климатроника. Ако си използвахте мозъците за мислене, вместо за запаметяване на "великите соц спомени" на бабите и дядовците ви, може би щяхте да родите нещо смислено.

Светът отдавна живее воден от интереса, не от измисления ви морал. А е измислен, защото самите вие сте измислени виртуални герои, които стоят в ъгъла и се мъчат да роптаят срещу системата, която ги поддържа живи. Озлобени сте от факта, че сте абсолютно безгласни букви и потенциални тотални неудачници, затова плюете със заучени фрази и соц клишета. Тотален фарс.
    Плюм, плюем и с право! Осъзналите се ставаме все повече, а ние разпространяваме нов тип на мислене, на тези, които не разбират. И на копелетата, които видя на снимките по-горе ще им дойде реда.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Да си дойдем на думата, май накрая всичко опира до вяра vs атеизъм - това май стои в основата на всичко и на всяка система.

Това е истинската битка в основата на всичко.
    Ама ти мислиш, че религията все още управлява света?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Ама ти мислиш, че религията все още управлява света?
    мен не ме интересува кой управлява светът, стари мой приятелю, а кой управлява сърцето ми.

аз не нагаждам сърцето си към светът, ти го нагаждаш и ако утре светът изведнъж ти каже, че да убиваш хора е нормално и ще ти носи печалба, сигурно ще го направиш, а на хората, които ще ти казват във някой форум, че не е нормално ще се подиграваш

Това е истинската война.
    НЕ Е ДО ВЯРА, АМИ ДО СЪВЕСТ И ДОБРОТА. Аз не съм голям вярваш при положение, че ставам свидетел на такива простотии, но това не означава, че не искам да се боря за доброто. Щото такива като дарктемблър са просто едни мижитурки гледащи себе си и неги интересува свято, не свято, правилно или неправилно, мръсно или чисто... но трябва да е обилно и вкусно. Интересът е бил най-важния, моралът затрит бил.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-05-2014 на 14:21

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    мен не ме интересува кой управлява светът, стари мой приятелю, а кой управлява сърцето ми.

аз не нагаждам сърцето си към светът, ти го нагаждаш и ако утре светът изведнъж ти каже, че да убиваш хора е нормално и ще ти носи печалба, сигурно ще го направиш, а на хората, които ще ти казват във някой форум, че не е нормално ще се подиграваш
    Всеки има право да изповядва ценностите, които намира за истинни и правилни. Аз винаги съм смятал, че разумът е над емоцията и начинът ми на мислене се е определял от това. Нямам против никоя религия, но фактите са, че светът отдавна е различен, а "традициите не са това, което бяха". Това, че вие не го приемате, си е изцяло ваша работа. Но не го натрапвайте на другите, защото нямате това право.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ми добре, няма нищо лошо да си защитник на капитализма, лошото е че покрай това си затваряш очите за явни несправедливости в него и това е точно, защото емоциите ти надделяват, а не разума.

комунизмът като система също има много несправедливости, аз съм и против тях.

но е факт, че по време на комунизма не умираха хора от глад и защото не могат да си платят сметките или защото не могат да се образоват, защото нямат пари.

anonymous895156
    Guest
    golemiq_korab_minava, интересни пропагандни снимчици

Светът отдавна живее воден от интереса, не от измисления ви морал. А е измислен, защото самите вие сте измислени виртуални герои, които стоят в ъгъла и се мъчат да роптаят срещу системата, която ги поддържа живи. Озлобени сте от факта, че сте абсолютно безгласни букви и потенциални тотални неудачници, затова плюете със заучени фрази и соц клишета. Тотален фарс.
    хубаво е да осмислите и това

нали осъзнаваш, че в основата на възхвалявания от теб комунизъм стои точно атеизмът?

Мега фен
    ^ в по-горното ми мнение виж че съм казал, че в комунизма имаше несправедливости, които не защитавам.

Мега фен
    ми добре, няма нищо лошо да си защитник на капитализма, лошото е че покрай това си затваряш очите за явни несправедливости в него и това е точно, защото емоциите ти надделяват, а не разума.

но е факт, че по време на комунизма не умираха хора от глад и защото не могат да си платят сметките или защото не могат да се образоват, защото нямат пари.
    И решението ти е да се върнем към система която фалира и която ограничаваше правата на гражданите(по скоро поданици) си, а не да потърсим система която работи?

Истинско прогресивно мислене показвате, другарю.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    И решението ти е да се върнем към система която фалира и която ограничаваше правата на гражданите(по скоро поданици) си, а не да потърсим система която работи?

Истинско прогресивно мислене показвате, другарю.
    Новата система, за да проработи, трябва да е по-близо до комунизма, отколкото до капитализма.
    А за снимките, които съм изкарал... не, не са пропаганда. Те са с много по-стара история и има много истина в тях. Дивия капитализъм се състои точно в това - има благо само за шепа мафиоти или издигнали се, а цял свят под тях бива налагат под тежеки изтезания. Затова капитализма ще рухне и то в нашия живот още. Много пъти е ставало това. Колкото по-бързо си отворите очите и разберете, че не Русия е виновна за вашия опадък, толкова по-бързо ще заздравим като държава/

Мега фен
    ^
    ^
    дори инките са имали по-добра и справедлива система от нашата ........................ мислиш ли, че съвременните хора не могат да измислят по-добра и справедлива система, могат, но просто някои не искат,защото нали те са си добре (кво им пука, ходете на майната си, си казват).

Може би такава система ще евразийския съюз, не знам, може би - ще поживеем, ще видим.
    Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 15:10

^
    ^
    дори инките са имали по-добра и справедлива система от нашата ........................ мислиш ли, че съвременните хора не могат да измислят по-добра и справедлива система, могат, но просто някои не искат,защото нали те са си добре (кво им пука, ходете на майната си, си казват).

Може би такава система ще евразийския съюз, не знам, може би - ще поживеем, ще видим.
    Дано успее Евразийския съюз и се разшири, защото натискът върху него от ЕС и Америка е огромен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Дано успее Евразийския съюз и се разшири, защото натискът върху него от ЕС и Америка е огромен.
    лошото е че хората, които мислят новите системи, много често са точно от тези дето обичат да казват, аз съм си добре, кво ми пука, ходете на майната си, и правят системата по техните си правила.

Дано Евразийски съюз да не е от тези (макар, че имам съмнения).

Мега фен
    Имам чувството, че да спори с вас човек е също толкова унизително, колкото и да ви подкрепя.

1. В Русия в момента цари по-голяма социална несправедливост и олигархия отколкото в по-голямата част от западна европа.
    2. Най-точното определение на комунизма -
    "И затова, когато западните революционерчета крещят за коренна промяна на света, за бъдещ щастлив живот при социализма или комунизма, ние искаме да им кажем: „Елате при нас, под похлупака, елате и живейте вашия щастлив живот!“ Те не знаят съдържанието на думите, които бръщолевят, и се опияняват от инфантилните си фантазии. Ние знаем това съдържание. Платили сме най-висока цена, за да го научим. Ние сме видели как зад красивите лозунги на революцията вървят гладни за власт големи и малки акули, видели сме как първата линия на идеалистите неизбежно се подменя от банда безогледни властолюбци, алчни диктатори, агенти на чужда държава, които, веднъж докопали властта, създават най-потисническата полицейска държава и връщат духовното развитие на народа си поне с няколко века назад. Видели сме как изчезват личностите, как се унищожава човешката индивидуалност, как се корумпира духовен живот на цял народ, за да се сведе до безропотно стадо. Видели сме много от тези най-унижаващи човешкото достойнство манифестации, където нормални хора трябва да аплодират някакъв жалък нещастник, който се е самообявил за полубог и има маха снизходително от висините на своята полицейска недостъпност. Видели сме, че единствената цел в живота на тези другари е да държат със зъби и нокти властта, единствените им интереси са тези на собственото им грандоманско съществувание, единственото щастие, за което се борят, е тяхното собствено щастие и единствената служба, която имат, е да служат на чуждата държава — собственик на похлупака. Те си спомнят, че са българи, или пък забравят, че са българи според текущите нареждания на чуждото външно министерство, което ги е назначило. Те са толкова големи патриоти, че на няколко пъти, попаднали в хаос и безизходица, молят господарите си официално да присъединят България и да я превърнат в поредната губерния."
    3. Някой от вас мисли ли, че сегашната система в Дания(Швеция,Швейцария,Фин адния,Холандия и прочие) примерно е по-несправедлива и несъвършена от описаното горе? Защото аз имам приятели които работят в Дания и те ми казват, че получават реално 40% от заплатата си, понеже 60% отиват в държавата под формата на данъци.
    4. Събрали сте се тук няколко човека с наивни, бабешки представи за Русия и света и се мъчите да ни убедите в неща, които и вие знаете че не са така. При положение, че бълагрската действителност в момента е умалено копие на руската =>
    една модерна столица с висок стандарт на живот и от там нататък всичко е мизерия(София - deja vu?).

Ако имаше малко повече мозък в главата си,бих ти разказал няколко семейни истории с надеждата да разбереш кои точно хора умираха и бяха унищожавани всячески по времето на комунизма.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Маргарет Тачър беше казала - комунизмът свършва когато свършат чуждите пари.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Ако имаше малко повече мозък в главата си,бих ти разказал няколко семейни истории с надеждата да разбереш кои точно хора умираха и бяха унищожавани всячески по времето на комунизма.
    16 годишното се обажда

говорете си , те вече развяват по някои земи червеното знаме съюза

Мега фен
    говорете си , те вече развяват по някои земи червеното знаме съюза
    Това ти е аргумента.
    На мен ми се струва, че ти защитаваш тоя режим само и единствено защото в нормална държава без привилегии и корупция ще си на дъното на обществената стълбица.

16 годишното се обажда
    Е,поне не си изкарвам злобата към света по форумите.

anonymous895156
    Guest
    16 годишното се обажда
    преминаването към личностни нападки говори за ниска способност да се обосновеш и защитиш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Маргарет Тачър беше казала - комунизмът свършва когато свършат чуждите пари.
    затова ли най-големите дългове са на страните в ЕС, а САЩ е на минус 17 трилиона и живее единствено от това, че печата долари без покритие (и така повлича целия свят), докато системата се срине, и единствения начин да се задържи на върха това е да отслаби останалите държави, ама Русия и Китай се усетиха (най-вече Русия, защото тя доскоро беше в тази същата система и васално положение и си мислеха, че в кърпа им е вързана и ще има да смучат още поне 100 години природни блага и да поддържа системата), да, ама не и затова сега Русия им е черна.
    Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 20:05

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    преминаването към личностни нападки говори за ниска способност да се обосновеш и защитиш
    кое е лична нападка? че някакви малчогани на 14-16 се изрязяват като преживяли комунизма и пишат от първо лице? Или семейния разказ на баба и дядо е най-важен?
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-05-2014 на 20:17

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Това ти е аргумента.
    На мен ми се струва, че ти защитаваш тоя режим само и единствено защото в нормална държава без привилегии и корупция ще си на дъното на обществената стълбица.
    хахаха. Колко лошо ти се струва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си