- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
корабе, отивам да ям, дръж фронта и от ляво, после аз ше го поема, ти да ходиш да ядеш.
хиххиихи ............... майтап да става, че тез капиталисти яко са се спекали, едни лаф не можеш си кажеш![]()
Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 20:26
мхм.
Иначе съм напълно съгласен с теб за мнението ти относно Русия. Колко е прозрачно... направо ми е жал за капиталистите..
;д с една братска кръв сме
така е братче, един голям човек беше казал, че ще има още една последна голяма война и тя ще е между кръвта и парите
Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 21:06
Дянков похвали Евразийския съюз, посъветва Европа да си спомни колко свързана е с Русия
"Евразийският съюз притежава добър потенциал. Неговата цел е свободната търговия, което ще открие нови възможности за трите страни-Русия, Казахстан и Беларус. С течение на времето към него могат да се присъединят и други държави", комчентира бившият вицепремиер и министър на финансите на България Симеон Дянков, ....
Мисля, че САЩ вече усещат, че светът не е това, което беше. "
http://glasove.com/politika/37530-dq...ana-e-s-rusiq-
ПП: "През последните 5 години в Европа всъщност няма растеж, тя е в рецесия. В САЩ растежът е много слаб – 1% годишно. Около 80% от растежа на световната икономика се пада на изток от Европейския съюз.![]()
Последно редактирано от defender : 06-05-2014 на 21:12
аз не говоря от името на дядо ми, нито преиначам, че съм едва ли не живял тогава.
Но достатъчно съм видял от ,,демокрацията''.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1276478
Скоро везните ще се обърнат.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1276500
Напротив, точно ти си най-големият защитник на комунизма в темата, без да си го видял от първо лице. Точно затова всичките ти приказки за този строй са крайно недостоверни, защото описваш нещо, за което си чел и са ти разказвали, нещо, което си си представял, но не си преживял. За теб комунизмът е нещо имагинерно, затова го величаеш толкова.
Welcome to the Jungle...
Тезата ти е крайно издъхала, защото аз говоря с факти.
А факт е , че през комунизма е имало всичко необходимо за нормален животец на средностатистическия българин, всички системи са работели, били сме индустриална и аграрно развита държава, (повечето магистрали от тогава са построени), народа е бил по-културно и морално образован с повече патриотичено въспитание.
Това са все доказани неща.
днес народа деградира от всякъде и изчезваме
като ви е приятно да живеете с останалите цигани, до последното изсечено дърво и открадната кокошка
Общественият ни елит е бил съставен от необразовани и полуграмотни хора, да имаш собствено мнение и начин на мислене е било абсолютно забранено и наказуемо, религията също е била забранена, посредствеността, лицемерието и партийното верноподаничество са били задължителни, избивани са хора за щяло и нещяло, все хубави неща.
Welcome to the Jungle...
имало е и лоши неща разбира се.
но няма как
Днес имаме повече свобода и права ли?
Ами като е така отивай и си викай пред парламента.
На никой не му пука за теб.
Хоп. Чакай, те пак ще си подават оставка. хаха
Днес всеки прави каквото си иска и накрая никой не получава нищо.. или само тоя с повече власт.
И приказките за необразованите и полуграмотни хора управители може да си ги прибереш в папката за пропаганда и лъжи.
ОБРАЗОВАНИЕТО е било в ПЪТИ по-добро от днес. За да получиш тази диплома - се е учило до скъсване.
И хората са имали прериоритети. Днес обществото е тотално смачкано и безнадежно забило, отчаяно и умиращо.
ВИЦ НА ДЕНЯ:
По времето на комунизма агитатор обяснява:
- Другари, партийната политика днес е: две плюс две е равно на шест!
Скача един дисидент и вика:
- Не, две и две винаги е било и ще бъде четири.
Пращат го в лагер. Идва "демокрацията". Същия агитатор вече е демократ и говори на митинг:
- Господа, днес демократичното правителство обяви: две и две е пет.
Скача същия дисидент (брадясал, изнемощял) и пак вика:
- Не, две и две винаги е било и ще бъде четири.
Агитатора го дръпва настрани и му казва:
- Недейте така бе, господине. По-добре ли беше вчера когато две и две беше шест?
"Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)
Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?
Папката за пропаганда и лъжи казваш.. Кой от изброените е висшист - може би членовете на партизанския отряд "Чавдар" (които след 9. IX заемат висши държавни постове)? Или пък Георги Димитров, Вълко Червенков, Тодор Живков?
Защо повечето висши партийни функционери изпращат децата си да учат висше в Западна Европа, щом българското образование е било на толкова високо ниво?
Welcome to the Jungle...
Абе не ми приказвай отново за 9-ти септември. Гледай това, което е било след 60-те години.
За 9-ти септември преврата е бил нормален. Нямало е иначе как да се наложи новия строй. До преди това е било отново капитализъм. Само елита е бил най-богата класа, които са можели да си позволат образование. А всичко друго е било глад и мизерия. Строели са се еврпейски центрове - а хората са умирали. Не забравяй Септемврийското въстание !
Интелигенцията винаги се е преследвала. Сега като толкова се хващаш за нея - на какво ниво е?
Като си умен що не станеш политик?
Напротив. Преди, ако нямаш определеното висше - нямаш права за ръководител!
И отново да споделя за българаските компютри.
Не западните са били по-добри...
Прочети малко история. Бил гейтс кога развива софтуера и кога се появат компактните компютри.
Не ми се прави на луд. Казвам ти, че висшия партиен елит са били необразовани, ти го оспорваш, след което ти давам конкретни примери и ти пак почваш да бягаш по тъча. След 60-те години управлява Живков, който също няма висше образование.
Отговори ми на въпроса.Защо повечето висши партийни функционери изпращат децата си да учат висше в Западна Европа, щом българското образование е било на толкова високо ниво?
Welcome to the Jungle...
Хей, интелигентния, ако някой който трябва да е недоволен от комунизма, то това съм аз. Дядо ми е лежал в Белене, без присъда, защото са го водили кулак. Натопил го е един циганин, понеже дядо ми е бил н-к склад за зърнени храни, и е направил забележка на циганина от "ОФ" да не взема (краде) повече с каруцата си зърнени храни и да ги раздава на циганите, защото не можел да покрие липсите със заплатата си. Живял съм при комунизма, сега живея и при (не съм сигурен) уж капитализма. За разлика от теб мога да направя сравнение с миналия живот и днешния. Преди не беше добре, но сега за над 70% от хората е много зле. Преди насила те караха да работиш, за да си полезен за себе си и да не крадеш, а сега умишлено създават безработица, за да имат контрол върху теб и те принуждават да намериш начин да плащаш за неща които не си ползвал. По този начин всички са зависими (роби) на системата. Задай си въпроса, колко хора се самоубиват сега, и колко са се самоубивали преди? Дали преди е имало такъв рекет от страна на мародери и държава срещу народа. Ако преди хората са били тероризирани по един начин, сега начинът е по-интелигентен. Аз мога да правя сравнение за разлика от теб, защото съм видял лошото преди, виждам го и сега. За това ти казвам: - Сега е много по-зле от преди! Всички сте прави че, народът сам си е избрал кой да го управлявя, но той, "НАРОДЪТ" просто няма друг избор. Все едно да ти предложат, каква смърт предпочиташ? Гилотина, бесило или разстрел! Който и да е на власт, положението няма да се промени. Нас ни заставят да живеем по този начин, и ние сме принудени, защото нищо не можем да направим с многото ни права, които са ни дадени. Винаги ще ни наказват, за щяло и нещяло, обаче ти си най-интелигентния (според теб) тук, само че розовите ти очила не са полезни никому.
^Рофл, 26-годишният 'ветеран' на социализма
АХуахаухаухаухаухаухуахуа хуауха
http://www.bouncingczech.com/kommunismus/index.html
Обърнете внимание на тази поговорка, появила се по времето на 'златните' години (по на климатроника думите) на кукунизма.“If you don't steal from the state, you are stealing from your family
Изчетете и статията ако не ви мързи, макар че като ви гледам как мрънкате се чудя и английски дали знаете![]()
Смях. Какво като няма? Бойко Борисов има ли?
А да не би Сергей Станишев или който и да е друг висшист в новото правителство е наистина кадърен и качествен човек, който се бори за държавата ,а не за партията си?
Половината и повече от висшистите днес са некадърни издънки, имащи са за много големи. Половината от тях са еднопосочни зубрачи, които не мислят с главата си.
От толкова мършави висшисти - държавата е пред фалит.
Да не би Пеевски, който има висше за адвокат си заслужава мястото?
Вече си изваждаш от на кучето гъза извадки в опитите да се защитиш.
Помисли малко.
Днес повече от половината завършващи не работят по специалността си, а масово хора със средно са собственици и управители важни сектори. Масово синчетата им наследяват всичко, а кадърните биват само използвани. Винаги е било така.
На времето не всеки е имало възможността за висше. И не всеки е можел да го вземе с един изпит.
кораб, тука един капиталист ми пише, че го заболяло сърцето, дай малко да ги съжалим, че ке земат да пукнат - то тва е стрес.
Дай да се обръщаме към тях по-европейски толерИраАнтно..... мухахха
хуманноо, хуманоо![]()
Въобще не ме интересува, че се държа и пиша по нецивилизован и по не европейски начин. Така мисля за правилно. Ясно и точно. Другото е за чешене на езиците .
Да не си мислиш, че някой се трогва? Напротив. Те не разполагат с чувства и за това се опитват по хХинтелигентен начин да предизвикат интереса на аудиторията в тяхна полза. Само че разумът винаги намира истината из между фактите и знанието.
Винаги всичко се показва и заблудата не е вечна.
В стрес сме всички. Някои по-малко, други повече.
Физически хората изнемощават и се психират.
Не само работниците.
Всеки вижда какво става, с малката разлика, че не всеки знае отговорите на въпростите, или се заблуждава.