- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
пхахаххахахаааххах Да, от любов идват рицари да ни спасяват аххааххааххахааахха
пхахаххахааха
мале лелеле
За си правят тук държава и ограбват златото на цял Константиноп хахаха Наивнино си еййй.. Духовната им основа, на която са се държали и идват тук е именно вярата, че ще ходят в рая кат умрат.
същото, което написа за западна европа, клизматроник, важи и за русия.
и не помня да съм казвал, че имам намерението да лижа чиято и да било "ку р ви". Т'ва е твоя работа, твой начин на мислене и твои разсъждения. Сипвай ми после, ама ти си този, който обяснява, че трябва да се 'лиже' или едното, или другото. Нз кой е родоотстъпника в този случай, а най-нелепото е, че не се имам ни най-малко за патриот, националисти и тем подобни простотии. И все пак си ми гнусен и ме дразниш на някво фундаментално ниво. Тия глупости ако ги заприказваш на някой адекватен българин ще те строши от бой, помни ми думите.
аз наистина почвам да си мисля, че климатика и дифендър са платени писачи, колкото и параноично да звучи. Толкова подмолно приканване към подронване суверенитета на държавата и предаването й в чужди ръце не мисля, че би могъл да затвори здравомислещ човек.
Абсурдно е просто.
edit; затвори = сътвори ;д
Последно редактирано от Auriss : 07-15-2014 на 21:13
ОФИЦИАЛНО: САЩ имат договор с извънземна раса от 1954г.!
http://bradva.bg/bg/article/article-15451#.U8WZIUCCgy3
ПП: извънземните са виновни за всичко![]()
По-скоро дифендъра, седи си и си пуска няква пропаганда.
Климатроника, кво да кажем за него, в бедната му глава се мътят някакви тежки мисли за бъдеща революция под егидата на Русия, която обаче не е баш Русия ами е нещо друго. Никой не знае какво точно. Но няма значение, русите ни обичат и ще ни спасят.
Това са най-печелившите проекти за България. Тая мъгла да не би Русия да я съдава - бат Байко 5 пъти си сменяше мнението за Белене - ще строим, ням да строим, после хамериканските посланици "демократично" дойдоха и орешака спря Южен поток и хвърли оставка.
Италия също признаха, че Южен поток е много важен за тях и печеливш, но хамериканците пак се намесиха дето никой не ги е канил.
^аха а лукойл, а газовата криза преди няколко години , а алексей петров къде ги забравяш ?
цялата българска мафия са руски протеженца.
поне да бяха западни, че дърпат конците някви копрорации и да наливат кинти, а то бедняци и селяндури кръстосват улиците с калашници и гранати по заръка на кремъл. и преди някой да се изцепи да си спомни убийствата около филчев
а 'бат бойко' е искрящ и лъщящ пример за онова, което Итърнал спомена - хем се дупим на путин, хем се дупим на сащ. смех
абсолютно![]()
Долу геометрията, да живее пролетариатът![]()
Много ви е смешно, ама АКО така продължава, както е сега с фалита на болниците, банките и ВСКИЧО - няма да има 1, 2 години и все ще се намерят организатори, безредиците ще избухнат с много по-силни мащаби, а София ще е новия Киев.
Иначе сега Киев бомбандират жилищни квартали и убиват невнни жени деца и старци ! Вече убитите са хиляди. Емигриралите също. Ще дойде момента,когато Русия няма да се изтърпи и ще направи нещоРадвайте се ,че Путин е толкова мирно дитенце, сравнение с някои други, ако го заместят. Гадно е ,че САЩ и в двата случая печелят. Щото сега Украйна ще посиска да си върне Крим, ако Русия нищо не направи и си освободят Източна Украйна на цената с геноцид и конц лагери, които САЩ ги съветват да правят за пленниците -могат нацистите да нападнат Крим. Търпението на Русия не е вечно обаче...
и коментарът отдолу, с който съм напълно съгласен ;Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО „Лукойл“ показва интересни неща: почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк „Евразия“, което притежава на 100 %.
http://noligarh.com/%D0%B8%D0%B7%D0%...9%D0%BD%D0%BE/Лукойл е втората по големина нефтодобивна компания в Русия. Нейното седалище е в Москва, по нататък са безсмислени всякакви писания!
пак си сучеш изпод пръстите и да бягаш по тъча.