.
Затворена тема
Страница 55 от 157 ПървиПърви ... 54551525354555657585965105155 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 3909
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    А този холдинг кой го държи, холандци ли? Кво се правиш на луд.
    световните фамилии го държат

Мега фен

тъкмо щях да се плесна през челото от къв сайт си вадя инфото и той дифендъра се изцепи ето откъде чете

Мега фен
    ми банкерите държат всичко в тая система, случайни хора няма.

И срещу кой ще се бием бе климатроник, ще тръгнем да освобождаваме Македония, или ще протестираме на Софийския майдан против ЕС, както Украинците протестираха за него?
    Епа нали крещеше, че българите били спящ народ, роби! Епа нали казваше, че нашето правителство е виновно? Епа срещу тех ше се бием. А после ще се зибваме тея дето подкрепят ЕС, и тея дето са За рУСЯ.

пс сега украйна е вкарана в истинкса братоубийствена война заради САЩ И ЕС! А украинците от десен сектор си нямаш представа какви нечовешки зверства извършват с атаките си над населени места, където се опитват да се окриват бунтовниците- ПОДКРЕПЯНИ ОТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ!

Мега фен
    виж банкерите ако искаш да сваляш нямам против. нищо против нямам свободните пазари и капитала, ама файда от баките наистина не виждам освен да дебелеят разни паразити ;/
    ма пък и не разбирам нищо от икономика, та може и да не може без тях, ба ли го

питам. ЗАЩО КОПЕЛЕТАТА ОТ ЕС И НАТО СИ ЗАКРИВАТ ОЧИТЕ ЗА АТАКИТЕ НА ЕВРЕИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ ВЪРХУ ХАМАС И МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ?!?!?!?!??!?!? ЗАЩО ОБВИНЯВАТ ЯНОКУВИЧ КАТО ПРЕСТЪПНИК, А ПОРОШЕНКО, КОЙТО ХВЪРЛИ ЦЯЛАТА АРМИЯ СРЕЩУ НЕВННИ - ГО ПОДКРЕПЯТ? защо позволиха на джихадистите да завземат Ирак и Сирия!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    виж банкерите ако искаш да сваляш нямам против. нищо против нямам свободните пазари и капитала, ама файда от баките наистина не виждам освен да дебелеят разни паразити ;/
    ма пък и не разбирам нищо от икономика, та може и да не може без тях, ба ли го
    капитализъм без банкери не съществува ве, затова цялата държава сега ще спасява банките. ама за здравеопазването пръста не си мръдна.

уж при капитализма неефективно предприятие се фалира ама при банките що не е така, поредното лицемерие, на цялата лицемерна система.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Епа нали крещеше, че българите били спящ народ, роби! Епа нали казваше, че нашето правителство е виновно? Епа срещу тех ше се бием. А после ще се зибваме тея дето подкрепят ЕС, и тея дето са За рУСЯ.
    Абе, що говориш глупости? Подценяваш много умението на народа ни да псува! Кой ще ходи да се мори на площада, т'ва тежка работа, като може да пие 1 ракия пред телевизора и да тегли една сочна майна и на политиците, и на протестиращите?

Абе, що говориш глупости? Подценяваш много умението на народа ни да псува! Кой ще ходи да се мори на площада, т'ва тежка работа, като може да пие 1 ракия пред телевизора и да тегли една сочна майна и на политиците, и на протестиращите?
    подценяваш глада до ко води

Мега фен
    подценяваш глада до ко води
    Malko li godini gladuvat?

Malko li godini gladuvat?
    но стават все повече и по-гладни

а тва са хора средна класа уж

anonymous708973
    Guest
    Епа сркъдето се опитват да се окриват бунтовниците- ПОДКРЕПЯНИ ОТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ!
    Сепаратистите са подкрепяни от цялото население ли?
    Ти газ ли си пил?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти газ ли си пил?!
    Цялото население на Източна Украйна беше обявено за терористи, около 20-25 милион човека.
    това не е нормално.

и това заради 2 милиона Украинци от Западна Украйна, който направиха мейдана в Киев

anonymous708973
    Guest
    Именно!

Мега фен
    http://www.examiner.com/list/russia-...-about-ukraine

чакам коментар от дифендъра =D

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти газ ли си пил?!
    На Източна Украйна, защото там преобладава руско говорящите в някои области. И не са сепаратисти.. От Киев са истинските сепаратисти.

Мега фен
    боже, са зачетох и коментарите под статията.

путин наистина е за бесилото, нз просто

едит; всъщност аз нз дори закво се връзвах на глупости и си мислех, че има дори нищожна вероятност в украйна действително да са на власт някви неонацисти и анарахисти при положение, че на няколко пъти съм питал хора, живеещи в украйна ква е ситуацията.

Ако тази статия (и особено коментарите под нея) не ви говорят достатъчно за руската външна политика то нз какво трябва да се случи, че да ви светне най-сетне ;/

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    http://www.examiner.com/list/russia-...-about-ukraine

чакам коментар от дифендъра =D
    И от долу са пуснали истинското клипче опревергаващо пропагандата ти.

Мега фен
    @ климатик, предвид последните линкове кажи ми ква причина имам дори за момент да се замисля, че видеото, което ми пускаш, е реално снимано в украйна през последните 6 месеца ?
    никва.

Мега фен
    И от долу са пуснали истинското клипче опревергаващо пропагандата ти.
    ква пропаганда е мен, да не мислиш, че ще седна да ти 'пропагандирам' нещо. от крачол в крачол ми е

Мега фен
    ^
    Добре значи това означава, че в Източна Украйна не се убиват хора и всичко там е прекрасно, така ли?

От тези 20 снимки, който са изброени, аз съм попадал само на 2 от тях и тези 2 снимки не са ми повлияли на възгледа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си