- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
![]()
![]()
![]()
тъкмо щях да се плесна през челото от къв сайт си вадя инфото и той дифендъра се изцепието откъде чете
![]()
ми банкерите държат всичко в тая система, случайни хора няма.
Епа нали крещеше, че българите били спящ народ, роби! Епа нали казваше, че нашето правителство е виновно? Епа срещу тех ше се бием. А после ще се зибваме тея дето подкрепят ЕС, и тея дето са За рУСЯ.
пс сега украйна е вкарана в истинкса братоубийствена война заради САЩ И ЕС! А украинците от десен сектор си нямаш представа какви нечовешки зверства извършват с атаките си над населени места, където се опитват да се окриват бунтовниците- ПОДКРЕПЯНИ ОТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ!
виж банкерите ако искаш да сваляш нямам против. нищо против нямам свободните пазари и капитала, ама файда от баките наистина не виждам освен да дебелеят разни паразити ;/
ма пък и не разбирам нищо от икономика, та може и да не може без тях, ба ли го![]()
питам. ЗАЩО КОПЕЛЕТАТА ОТ ЕС И НАТО СИ ЗАКРИВАТ ОЧИТЕ ЗА АТАКИТЕ НА ЕВРЕИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ ВЪРХУ ХАМАС И МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ?!?!?!?!??!?!? ЗАЩО ОБВИНЯВАТ ЯНОКУВИЧ КАТО ПРЕСТЪПНИК, А ПОРОШЕНКО, КОЙТО ХВЪРЛИ ЦЯЛАТА АРМИЯ СРЕЩУ НЕВННИ - ГО ПОДКРЕПЯТ? защо позволиха на джихадистите да завземат Ирак и Сирия!
а тва са хора средна класа уж
Именно!
http://www.examiner.com/list/russia-...-about-ukraine
чакам коментар от дифендъра =D
боже, са зачетох и коментарите под статията.
путин наистина е за бесилото, нз просто
едит; всъщност аз нз дори закво се връзвах на глупости и си мислех, че има дори нищожна вероятност в украйна действително да са на власт някви неонацисти и анарахисти при положение, че на няколко пъти съм питал хора, живеещи в украйна ква е ситуацията.
Ако тази статия (и особено коментарите под нея) не ви говорят достатъчно за руската външна политика то нз какво трябва да се случи, че да ви светне най-сетне ;/
я, има и още ;
http://www.examiner.com/list/russia-...-about-ukraine
@ климатик, предвид последните линкове кажи ми ква причина имам дори за момент да се замисля, че видеото, което ми пускаш, е реално снимано в украйна през последните 6 месеца ?
никва.
^
Добре значи това означава, че в Източна Украйна не се убиват хора и всичко там е прекрасно, така ли?
От тези 20 снимки, който са изброени, аз съм попадал само на 2 от тях и тези 2 снимки не са ми повлияли на възгледа.