- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Украйна бомбандира собствения си народ
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...51336-yc55.htm
ти си глупак, целия youtube е заринат от подобни видеа. ВСИЧКИ вече знаят за това. А това видео е истинно. Вече и Западните медии и журналисти пишат, че там е трета световна и бомбандиат градовете им. В СЛавянск например имаше пълна хуманитарна криза, защото му бяха нарочно прекъснати и изолиран месеци наред от армията.
^се ми е тая на кво са ти повлияли. Ако тези неща действително са излъчвани в национален ефир в Руската федерация, т'ва си е чисто престъпление.
=> след като знам от 1ва ръка, че в украйна не е такова положението, каквото се представя от руснаците и след като попаднах на тези снимки и има достатъчно инфо из нета, потвърждаващо, че тези неща действително са излъчвани в ефир в Русия значи нещо вони на изгнило.
И вонята май се носи от Кремъл този път. Все ми е тая има ли или няма война в Украйна. Пак играеш по тъча и увърташ - единствената теза, която застъпвам тук е, че руснаците ги водят за носа и ги лъжат на килограм и това не можеш да го оспориш. Ако нямаш какво да кажеш по последното изречение си замълчи. Не ме итнересува прекрасно ли е или не в Украйна. Интересува ме пускат ли лъжлива информация в национален ефир руските медии. Ако отговорът е да - ми .. толкова по-зле.
аз лично тези 2 снимки на които съм попадал са били във фейса, по сайтовете на руските телевизии не съм ги виждал, а във фейса всеки може да си публикува каквото си иска, не може да се контролира.
абе на какъв език да ти обясня, че това грам не ме касае.
Престъплението си е престъпление, независимо как ще го оправдаваш.
едит; и си редактира мнението, браво ;3
аве педаал ли си къв си, аре отиди на живо тогава като си такъв слепец да гледа.. вече няколко убити журналисти има. Украинците от Киев кво знаят? Като свалиха два транспортни самолета и цяла украинска девизия от системата град и вече около 10 потвърдени паднали хеликоптери от началото - и тва ли е лъжа ве тъп? Самата Украйна си признава.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 07-15-2014 на 23:27
знаете ли кое е най-якото - сега с чиста съвест мога да отметна абсолютно всяка информация, идваща от руска страна, като пропаганда и глупости на килограм.
Знаете за лъжливото овчарче предполагам ;3
няма какво да си редактирам мнението аз съм убеден, че в Източна Украйна се избиват хора.
а ти кога отиде да видиш ?ре отиди на живо тогава като си такъв слепец да гледа
с право трепят руснаци ако не друготака им се пада.
И САЩ и НАТО с право серат на Русия.
dokato ti serah na glavata.
във всяка една война е така. Те и като нападаха Ирак отначало казваха, че има само10 жертви.
Сега всеки ден се съобщават за десетки убити. И то от всички медии. Ситуацията си е като в Сирия, където има около 200 000 убити официално от 2 години на сам..
алоу, не ми обяснявай колко жертви имало =Д
американците може да са мизерници и да въртят и сучат ( като Дифендърчо :* ) ама и те не са толкова спрели, че да пускат лъжи във фабрични количества.
пак ти казвам - през хуя ми е кво става в украйна. В случая си говорим за линкчетата, които ти пуснах, в тях са опровергани 60 лъжи, съчинени от болните тикви в кремъл. Е не тва и сащ , и ес и китай ако щеш вкупом трябва да завдят. Числото сигурно ще излезе 60 х 1000 след някое и друго десетилетие, ама тогава няма да има русия, така че няма от какво да се тревожим![]()
може да са съчинени от болни хамерикански тикви, за да може после да напишат тази статия - и да нулират мозъка на такива като тебе.
ПП: щом хамериканците убедиха света, че да бомбандираш обикновени хора било налагане на демокрация, всичко е възможно
Последно редактирано от defender : 07-15-2014 на 23:48
е чакай са нали каза 2 поста назад, че си видял 2 от статиите в руски медии
са да не излезе, че американци пускат лъжлива информация в руските медии, че да ги дискредитират
edit; аа нвм, във фейса си ги вжидал. извини ме. ти сигурно дори не следиш руските медии (не че аз го правя де), но си убеден, че не са ги пускали тези неща![]()
казах, че съм ги видял във фейса, а не в сайтове на руски медии......... фейса е хамерикански, ЦРУ брат
айде де
Немците минават на пишещи машини заради шпионажа на САЩ
http://www.fbr.bg/read.php?n=4200
ПП: хамериканците са навсякъде, превърнаха света в световен Big Brother
Аурисе, докажи ми, че не си хамерикански агент ве.
кой ти каза, че не съм![]()
живея до южния парк![]()
леле, верно ли ве, аз почти всеки ден минавам от там, сигурно ме следиш, за тва ли ми го каза
ПП: а да бе, там е хамериканското посолство, баси за малко...
кой им даде да си построят посолството в южния парк в защитена зона.
Последно редактирано от defender : 07-16-2014 на 00:44