- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Париж
Чикаго.
Палестинците сами си го просят с тези провокации.
Не може да се подиграваш с богоизбрания народ, да не приемаш неговия лайфстайл и това да остане безнаказано.
нпп, също е богоизбран, ама му се подиграваш.
ПП: Митко, за да кажеш, че някой народ е богоизбран, първо самия ти трябва да вярваш в Бог, че съществува иначе държанието ти би изглеждало малко шизофренично.
От това веднага стигам до извода, че ти вярваш в Бог или пък...................
Ако са богоизбран народ, а Бог е любов, кажи ми тогава къде точно е богоизбраността и яде ли се.
Последно редактирано от defender : 07-29-2014 на 12:43
и в резултат славната армия на САЩ освободи Европа от Хилтер, а в края на 20в и от СССР
https://www.youtube.com/watch?v=m5WJJVSE_BE
представяш ли си, сержант Джон отива на война с гаджето редник Боб, секс туризъм брат.
а дифендъра си мечтае за сандвич ;3
грешиш, за пълнени чушки
ауу палавник
Абе, искам да ви питам (групичката) вас майките ви като сте малки учат ли ви, че сте по-специални?
Последно редактирано от defender : 07-29-2014 на 13:37
мен от малък ми го повтарят![]()
да, за това ме научиха да чета от 5 годишен, усетиха, че умствено съм над останалите пет годишни
n00bs
Ама иначе сте глобалисти, а!?
За какво човек, който се мисли за "по-специален" му трябва глобализация, освен за да управлява "по-нисшия"? (естествено в кавички)
Кажи ми.
Последно редактирано от defender : 07-29-2014 на 13:46
къде видя, че съм го преценил аз (усетихА)? родителите ми така са решили, явно ти си със забавено развитие
n00bs
в акото ли човъркаше ?ПП: а аз на 5 годинки си играх с една пръчка на двора, баси.![]()