- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Хиляди граждани във Франция излязоха на мирно шествие в подкрепа на Палестина
"Много от участниците в демонстрацията носеха снимки на убити палестински деца
Хиляди хора демонстрираха във Франция днес в подкрепа на палестинците в Ивицата Газа и за да осъдят, според тях, израелската агресия срещу крайбрежния анклав"
http://www.bulgaria.utre.bg/2014/07/...a_na_palestina
Затова ли в България няма и една руска банка.
Сигурно Била, Лидъл, Карфур, Кауфланд, Фантастика, Пикадили, Метро са руски.
Сигурно златото ни го изнася руска корпорация.
Сигурно Русия иска да ни дупчи житницата Добруджа за шистов газ.
Сигурно ВЕИ централите ни ги държат руски фирми а не Американски.
Сигурно енергоразпределителни ни дружества са руски.
Сигурно новия реактор на АЕЦ Козлодуй ще е руски и ще го строй руска фирма, а не Американска.
и т.н.
Смешко си...
Последно редактирано от defender : 07-22-2014 на 20:08
На теб това ти е проблема, нали? Че не са руски, не че сме в бахти скапаното положение.
сигурно и ти си евреин и си гониш интереса.
ПП: или другия вариант е че си тъп или заблуден.
Последно редактирано от defender : 07-22-2014 на 20:15
коментирайте последните изцепки на Расим Плевнелиев, искам да чуя мненията ви
тоя президент не са го избирали разумни хора![]()
цялата групичка сте начетени парчета, личи ви, че сте умни.
Не съм турчин.
Няма какво да спорим, аз мислех, че сте заблудени, че да спорим, ама вие много добре знаете какво правите.
Няма вече иудеин, ни елин; няма роб, ни свободник; няма мъжки пол, ни женски; защото всички вие едно сте в Христа Иисуса. (Гал 3:28 )
Всички народи са равни пред Бога, няма богоизбрани.
Последно редактирано от defender : 07-22-2014 на 20:58
Не е лесно да си продажен сопол :Д
Ако беше малко по-умен щеше да ми видиш в постовете, че съм против членството на бг в ЕС, че мисля САЩ за най-големите терористи в света, понеже цялата им индустрия се крепи на производството на оръжия и контрола над Афганистан - най-големия производител на опиум в света.
Но пък ако беше прочел, как щеше да ми обориш тезата?
А, че Соломон Паси иска САЩ да донесат ядрена бомба на съхранение в България и така да превърне страната ни мишена при евентуална война.
Как ще коментираш
ПП: ми вземи да си разшириш полето
Последно редактирано от defender : 07-22-2014 на 22:06
Дай източник да видя. Не съм го чувал.
Но няма как да стане на практика. Русия няма да го позволи.
А личното ми мнение, е че предложителя на тая идея е за съд.
"Появилият се от полит-нафталина Паси, който не е ходил войник, защото се отървал като умствено недоразвит, поиска американски ядрени ракети в България. Идеята му е те да бъдат пренесени от Холандия, която вече не ги иска, в България и Румъния, за да са по-близо до Русия и да летят до Москва по-бързо.
Сега разбирате нашата теза защо България през последните 25 години се превърна в резерват на идиоти."
http://infobalkani.wordpress.com/201...8%D1%82%D0%B5/
Мда, еййй много си хитър братчето ми.
Искам да минеш един тест, кажи (т.е. напиши в тази тема от форума), че мислиш, че евреите не са богоизбран народ и че Иисус Христос е Син Божи, иначе ти нямам доверие, че искрено ти пука за доброто на България и българския народ, а гониш други интереси - ама да го кажеш (напишеш във форума) без разни еврейски хитрости, като заключване на пръсти и други.
ПП: кво става, гърчиш ли се, трепери ли ти устичката, а, хихи.
Последно редактирано от defender : 07-22-2014 на 22:52