.
Затворена тема
Страница 63 от 157 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 3909

и не са били гаджета?

anonymous895156
    Guest

anonymous895156
    Guest

Мега фен
    https://www.youtube.com/watch?v=wH0eHekt84g

Отделих си 5 минути от живота да си мина през Ютюб историята и да го намеря това.

Много възхитена ми се струва Меркел от него, няма що.

И такива гнусотии да говориш доста нахалство се изисква.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=wH0eHekt84g

Отделих си 5 минути от живота да си мина през Ютюб историята и да го намеря това.

Много възхитена ми се струва Меркел от него, няма що.

И такива гнусотии да говориш доста нахалство се изисква.
    Какво лошо е казал, я сега кажи ;Д

Меркел е израстнала в системата на съветския съюз и много добре си разбира Путин. Верно се карат сега, ама са си свои хора.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Дарк както дифендъра не е прав, така и на моменти ти се изказваш като прекален американофил. При такива крайни заключения надали може да погледнете обективно на нещата. От край време хората се делят на САЩ и Русия. Истината е че и двете държави правят много пакости на света в момента, дори САЩ мога да ги сложа на първо място като причинители на редица проблеми в световен мащаб. Моля ви не гледайте само едната страна на монетата, в Америка също не са цъфнали и вързали по прекалено много въпроси.
    Темата е за Русия и аз коментирам Русия. Ако има такава за Америка, ще изкажа съответното мнение и там. А дифендъра го нареждам, защото е заблуден глупак и промит мозък, който не може да изкаже нито едно смислено и аргументирано мнение, а постоянно спами с разни тъпотии от крайно съмнителни източници и уверено ни агитира да сме руски подлоги.

НЕ се имам за американофил, камо ли за прекален. Това, че съм русофоб е съвсем друга бира.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Тигъре, всичките ми разумни изчисления, мисловни процеси и логически асоциации ми казват, че ти не си напълно българин, просто съм убеден 99,9%.
    Кажи ми какъв си, не се страхувай, аз не мразя никой народ създаден от Бога под слънцето, просто констатирам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ни агитира да сме руски подлоги.
    Ето виж, АГИТИРАМ ВИ ДА НЕ СТЕ РУСКИ ПОДЛОГИ, но това не означа, че ще спра да поствам или говоря това, което мисля за правда.
    Какво, всички да станем като тебе ли, не е ли егоистично, приеми, че има различни хора. Ако си имаш гадже, пробвай да промениш нея да стане като тебе и да мисли като тебе, като си толко куражлия, ама като става въпрос за мене много си отворен, а, даже и обиждаш, ами обиждай си гаджето.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 01:00

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тигъре, всичките ми разумни изчисления, мисловни процеси и логически асоциации ми казват, че ти не си напълно българин, просто съм убеден 99,9%.
    Кажи ми какъв си, не се страхувай, аз не мразя никой народ създаден от Бога под слънцето, просто констатирам.
    1) ти многократно доказа, че си неспособен на разумни изчисления и логически асоциации
    2) ходът ти в стил "крадецът вика "дръжте крадеца" е безкрайно изтъркан и плод на явно безсилие и зле прикрита наглост
    3) кой беше ти, че да ти давам отчет какъв съм и какъв не съм?

Ако това да съм "напълно българин" означава да съм безхарактерна овца, която вечно чака някой друг "да я оправи" и да определи съдбата й, то явно наистина не съм "напълно българин". Даже може да се каже, че изобщо не съм такъв, поне не и в смисъла, който ти влагаш в това. Сори, но не съм безхарактерен депресиран идиот с нулеви житейски перспективи. Ако ти си такъв или си се оградил с такива, това е изцяло твой проблем.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Добре прав си, само ми кажи с какво в предишния си коментар те накарах да се обидиш и да станеш така сприхав.

Като съм те питал какъв си, като, че ли някаква невероятна обида съм ти нанесъл.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 00:12

Мега фен
    Израелска ракета удари училище в Газа и взе поне 15 жертви

http://nreporter.info/%D0%B8%D0%B7%D...0%D0%B7%D0%B0/

Мега фен
    "Стотици жители на Калифорния излязоха на протест по време на речта на американския президент. Те скандираха против зверствата на Израел спрямо Палестина и най-вече против огромната финансова помощт, която САЩ предоставя на Израел. Протестиращите бяха няколкостотин, сред тях имаше както американци, латиноамериканци, американци от арабски произход, леви, мирни активисти и много хора несъгласни с агресията на Израел. Те се обединиха под настояването си за мир. Един от протестиращите заявява:

"- Докато градове като Детройт фалират, водоснабдяването е проблем необяснимо е защо правителството трябва да дава десетки милиони на Израел, за да финансира подобна агресия, която виждаме днес."

Рейтингът на Барак Обама е рекордно нисък, по-малко от половината американци заявяват, че подкрепят президента и водената от него политика."
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 19:36

Мега фен
    Стотици жители на Москва излязоха на протест.

Пратиха ги в Сибир

Пратиха ги в Сибир
    Ако са били педали, сигурно.
    В САЩ до скоро избиваха зверски чернокожите на протестите. Не останаха хора, иначе нормално, малцинствена държава са. Доста добре подготвени са за протести и веднага всичко се заличава. Медийте на САЩ са най-големите манипулатори и за това днес хиляди хора и журналисти се оплакват.

Мега фен

Пратиха ги в Сибир
    Пример:

"Русия 2011 година - Десетки хиляди се събраха на протест срещу Путин
    Митингът мина без сериозни инциденти, но отново имаше арести"

"САЩ март - Жителите на град Албакърки в американския щат Ню Мексико организираха протест срещу жестокостта на местната полиция. Полицията е разпръснала демонстрантите със сълзотворен газ.
    По-рано в интернет се появи видео, на което се вижда как полицай застрелва бездомник.
    Хакерската група „Anonymous” обяви намерението си да отмъсти за смъртта на бездомника и организира атака срещу сайта на градската полицията.
    Според вестник „Albuquerque Journal”, през 2010 г. полицаите са стреляли по заподозрени 37 пъти, в резултат на което са загинали 24 души".

http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...-nasilie-2856/
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 19:53

Мега фен
    http://www.koat.com/news/crowd-spill...g-apd/25165760

Не се учудвам от подвеждащото представяне на информация от страна на сайтчето ти.

Мега фен
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 21:52

Мега фен

Мега фен
    айдеее, групичката почва с битовизмите..............

Мега фен
    Путин vs. Обама

"Националното послание на Путин към Русия (2013 г.):

„Отглеждайте деца“

„За да бъде Русия суверенна и силна, ние трябва сме повече. Ние трябва да бъдем морално по-добри, ние трябва да станам по-конкурентоспособни в нашата работа и творчесто … Важно е семействата да направят тази стъпка (да имат трето дете) … Вярвам, че норма в Русия трябва да бъде семейство с три деца. “

Националното послание на Обама към Америка (2013 г.):

„Правете еднополов секс“

„Нашият път не е пълноценен докато нашите гей братя и сестри се третират като някой, който е извън закона … и ако ние сме създадени наистина равни, то и любовта, която ние показваме един на друг, също трябва да бъде еднаква“.

Коя ли държава ще оцелее?"

http://30dumi.eu/archives/59084

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    айдеее, групичката почва с битовизмите..............
    Би ли разяснил кое е битовизъм ?

2 страници назад сипвахте по българската икономика 'щото имало монополисти които 'крадат' от хората.

Путьо откъде се е сдобил с 2млн за хралупа за чавето ?

Мега фен
    Ние трябва да бъдем морално по-добри
    моралист джебчия хаха

ще иска 3то, че и 30то дете ще иска. То не останаха нормални хора в русия - всички емигрираха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си