.
Затворена тема
Страница 64 от 157 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 3909
    Мега фен Аватара на draid
    63 страници повтаряте едно и също 5 човека.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Би ли разяснил кое е битовизъм ?

ми, като например - кой какво си купил, какъв апартамент имал - маловажни неща, които по никакъв начин не влияят съществено върху живота на народите, като някои други неща, например войни, насилственото налагане на демокрации, тероризъм, ракети падат в училища, и т.н.

Мега фен
    начи няма проблем да е престъпник стига да ти споделя убежденията ?

Мега фен
    аз не знам дали е престъпник и от къде са му тези пари, а и това не влияе на живота ми съществено.

Нека да осигури достоен живот на народа, пък ако иска и да има 5 апартамента щом е кадърен човек и не вреди на другите.

Мега фен
    значи ако си кадърен няма проблем да си богат, пък ако ще и парите ти да са с неясен произход ?

Мега фен

ПП: не е за тебе бе Аурисио , ................ ти пък кво си помисли.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 22:57

Мега фен
    сигурен ли си, че си от мъжки пол ? Малко на жена ми напомняш с похватите си - първо провокираш, после шикалкавиш, а накрая се чудиш как да се изнижеш ?

Или жена, или неосъзнат хомосексуалист ;/ Последното обяснява и хомофобията ти.

Искрените ми съболезнования и лека вечер

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    „Правете еднополов секс“

„Нашият път не е пълноценен докато нашите гей братя и сестри се третират като някой, който е извън закона … и ако ние сме създадени наистина равни, то и любовта, която ние показваме един на друг, също трябва да бъде еднаква“.
    равноправие, голям ужас, нали

anonymous895156
    Guest
    аз не знам дали е престъпник и от къде са му тези пари, а и това не влияе на живота ми съществено.

Нека да осигури достоен живот на народа, пък ако иска и да има 5 апартамента щом е кадърен човек и не вреди на другите.
    газ ли пи снощи

Мега фен
    сигурен ли си, че си от мъжки пол ? Малко на жена ми напомняш с похватите си - първо провокираш, после шикалкавиш, а накрая се чудиш как да се изнижеш ?

Или жена, или неосъзнат хомосексуалист ;/ Последното обяснява и хомофобията ти.
    Какъвто пожелаеш, силата е в тебе.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    равноправие, голям ужас, нали
    например искаш убиеца и крадеца да имат равни права с честния човек ли, ми аз не искам.

какво ще рече равноправие, злото да е равноправно на доброто в обществото ли.

Мега фен
    злото да е равноправно на доброто в обществото ли.
    Дифендър, ако правилно разбирам, че в контекста на изказването ти хомосексуалността е въпросното зло, то бих искал да те осведомя, че в рамките на ЕС поведението ти е незаконно.
    http://eeas.europa.eu/delegations/un...12_forb_en.htm

Просто ей така, по приятелски ;3

Мега фен
    Дифендър, ако правилно разбирам, че в контекста на изказването ти хомосексуалността е въпросното зло, то бих искал да те осведомя, че в рамките на ЕС поведението ти е незаконно.
    http://eeas.europa.eu/delegations/un...12_forb_en.htm

Просто ей така, по приятелски ;3
    първо в изказването си не съм казал нищо за хомосексуализма.
    второ искаш да се съглася с тебе като ми внушаваш страх ли, това не е ли наказуемо.

впрочем в тая система всичко е абсолютен боламач. Границите на всичко са размити.

хем свобода, хем равноправие, хем наказание и т.н.,
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 23:19

anonymous895156
    Guest
    Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.

и аз ще взема да цитирам наказателния кодекс, климатроник, дифендър, внимавайте

Мега фен
    просто те осведомявам.
    да не вземеш да се озовеш в някоя нормална държава и да си отвориш устата
    по приятелски нали ти казах ;3

Мега фен
    Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.

и аз ще взема да цитирам наказателния кодекс, климатроник, дифендър, внимавайте
    Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

Кой закон е по-закон от другия закон в скапаната система.

Хем мога да си кажа убежденията, хем имам свобода на словото, хем могат да ме накажат.

и другото което е, аз не съм фашист.

anonymous895156
    Guest
    Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

Кой закон е по-закон от другия закон в скапаната система.

Хем мога да си кажа убежденията, хем имам свобода на словото, хем могат да ме накажат.

законите имат пояснения, не ги чети избирателно
    просто по default се приема, че всички недемократични идеологии са престъпления срещу човешките права => са незаконни
    по твоята логика аз не мога да бъда съден или преследван, ако убежденията ми са на радикален терорист

Мега фен
    Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава ... // ... Те са противници на класовия конфликт и обвиняват капиталистическите либерални демокрации в създаването на такива конфликти, а комунистите — в експлоатирането им. ...//... Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителства
    Цитирай Първоначално написано от defender
    Я па да не си

Мега фен
    ^
    ^
    ми добре, аз не мразя хомосексуалистите, но не го одобрявам хомосексуализма иначе мога да живея заедно с хомосексуалистите в обществото.

сега ми кажи кой закон ме лови, отворко

Я па да не си
    искаш да кажеш че ме обвиняваш че съм ли, чакай да намеря в закона за клевета.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 23:39

anonymous895156
    Guest
    ^
    ^
    ми добре, аз не мразя хомосексуалистите, но не го одобрявам хомосексуализма иначе и мога да живея заедно с хомосексуалистите в обществото.

сега ми кажи кой закон нарушавам отворко
    не си задължен да харесваш никого, а само да не дискриминираш когото и да било или да се обявяваш за отнемане/недаване на изконни човешки права на отделни социални или етнически групи

Мега фен
    не си задължен да харесваш никого, а само да не дискриминираш когото и да било, или да се обявяваш за отнемане на правата на отделни социални или етнически групи
    ми аз на кой съм отнел правата в тоя форум.

Ама аз вече като говоря за хомосексуализма ще казвам, че в Библията се казва еди какво си за хомосексуализма, а не че аз го казвам, ходи осъди Бог.

Мега фен
    Клеветата е разпространението на невярна информация
    да натъртя на 'невярна'

anonymous895156
    Guest
    Аз вече като говоря за хомосексуализма ще казвам че в Библията се казва еди какво си за хомосексулизма, а не че аз го казвам, ходи осъди Бог
    всъщност, ако трябва да съдя по библията, този бог е извършил немалко терористични актове, които бих класифицирал като престъпления срещу човечеството, и трябва да бъде даден под съд в хага

Мега фен
    ми нали не вярваш в Него, ако Го съдиш трябва да вярваш че съществува, ако не вярваш че съществува не можеш го осъдиш.

да натъртя на 'невярна'
    Как ще докажеш че е вярна, аз ти казва, че не съм фашист. Искаш да кажеш, че лъжа ли. Как ще го докажеш.
    Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 23:49

anonymous895156
    Guest
    е, поне сина му осъдихме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си