- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
ми, като например - кой какво си купил, какъв апартамент имал - маловажни неща, които по никакъв начин не влияят съществено върху живота на народите, като някои други неща, например войни, насилственото налагане на демокрации, тероризъм, ракети падат в училища, и т.н.
начи няма проблем да е престъпник стига да ти споделя убежденията ?
аз не знам дали е престъпник и от къде са му тези пари, а и това не влияе на живота ми съществено.
Нека да осигури достоен живот на народа, пък ако иска и да има 5 апартамента щом е кадърен човек и не вреди на другите.
значи ако си кадърен няма проблем да си богат, пък ако ще и парите ти да са с неясен произход ?
ПП: не е за тебе бе Аурисио, ................ ти пък кво си помисли.
Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 22:57
сигурен ли си, че си от мъжки пол ? Малко на жена ми напомняш с похватите си - първо провокираш, после шикалкавиш, а накрая се чудиш как да се изнижеш ?
Или жена, или неосъзнат хомосексуалист ;/ Последното обяснява и хомофобията ти.
Искрените ми съболезнованияи лека вечер
Дифендър, ако правилно разбирам, че в контекста на изказването ти хомосексуалността е въпросното зло, то бих искал да те осведомя, че в рамките на ЕС поведението ти е незаконно.злото да е равноправно на доброто в обществото ли.
http://eeas.europa.eu/delegations/un...12_forb_en.htm
Просто ей така, по приятелски ;3
първо в изказването си не съм казал нищо за хомосексуализма.
второ искаш да се съглася с тебе като ми внушаваш страх ли, това не е ли наказуемо.
впрочем в тая система всичко е абсолютен боламач. Границите на всичко са размити.
хем свобода, хем равноправие, хем наказание и т.н.,
Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 23:19
Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.
и аз ще взема да цитирам наказателния кодекс, климатроник, дифендър, внимавайте![]()
просто те осведомявам.
да не вземеш да се озовеш в някоя нормална държава и да си отвориш устата
по приятелски нали ти казах ;3
Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Кой закон е по-закон от другия закон в скапаната система.
Хем мога да си кажа убежденията, хем имам свобода на словото, хем могат да ме накажат.
и другото което е, аз не съм фашист.
законите имат пояснения, не ги чети избирателно
просто по default се приема, че всички недемократични идеологии са престъпления срещу човешките права => са незаконни
по твоята логика аз не мога да бъда съден или преследван, ако убежденията ми са на радикален терорист
Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава ... // ... Те са противници на класовия конфликт и обвиняват капиталистическите либерални демокрации в създаването на такива конфликти, а комунистите — в експлоатирането им. ...//... Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителстваЯ па да не сиПървоначално написано от defender
![]()
Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 23:39
да натъртя на 'невярна'Клеветата е разпространението на невярна информация
Последно редактирано от defender : 07-25-2014 на 23:49
е, поне сина му осъдихме