.
Затворена тема
Страница 73 от 157 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 3909
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Между другото Емилиян Станев е бил доста гъст с Бай Тошо и сигурно затова си е позволил този смел жест. Много други са щели да бъдат екзекутирани за подобно "своеволие". ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Те по авджийска линия са били дружки :Д

Яд ме е че не мога да намеря къде бях чел за това как цар Тодор изхвърля един от Политбюро и всички останали постове защото защото го бие на табла.

Системата при комунизма е призовавала за равество, за обединение на хората, така че не мисля, че вади най-лошите черти. Хората са работили, развивали са се в която сфера си искат и всичко си е функционирало. Разбира се, че има и много лоши черти.
    Капитализмът също обаче е обречен още с идването му, а демокрация никога няма да видим.

Тодор Живков е казал, че след комунизъм идва демокрация и обратното, явно е прав... всяка една система се изхабява в даден момент.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Системата при комунизма е призовавала за равество, за обединение на хората, така че не мисля, че вади най-лошите черти. Хората са работили, развивали са се в която сфера си искат и всичко си е функционирало. Разбира се, че има и много лоши черти.
    Капитализмът също обаче е обречен още с идването му, а демокрация никога няма да видим.

Тодор Живков е казал, че след комунизъм идва демокрация и обратното, явно е прав... всяка една система се изхабява в даден момент.
    Равенство климатроник, сериозно? Как можеш да четеш такива неща и да си пропускаш край ушите, искам и аз да мога така?
    Какво равенство във тоталитарна система? Знаеш ли какво значи 'тоталитарен' ?

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=4623&Level=1

Мега фен
    Нобеловият комитет поиска Обама да върне наградата за мир

"Ягланд с още четирима други членове на Комитета заяви, че те досега никога не са искали от никого да връща наградата за мира...

Председателят обяви, че Барак Обама може да върне наградата в обикновен пощенски плик по пощата, ако това му помогне да преодолее смущението и срама от публично връщане. "

http://www.frognews.bg/news_74847/No...radata_za_mir/

ПП: "Ягланд заяви, че в деня на гласуването за присъждане на наградата за мира на Обама (...) членовете на комитета са били „абсолютно пияни", тъй като по същото време се е провеждал годишния фестивал AQUAVIT-дегустация в Норвегия."
    Последно редактирано от defender : 08-19-2014 на 19:13

Аз за идеологията ти казвам. Иначе, че винаги е имало мръсотии - така е, но НАРОДА и повечето хора са имали работа, жилища и нормални доходи. Да, трябвало е да не противоречиш на партията, да се запишеш като нейн член и по този начин не са злоупотребявали с теб, само че сега да не ме обвините в лепка - партийците също са ги дебнели достатъчно добре за кражби и лъжи, не са се качвали толкова лесно по-стълбичката. Но най НАЙ НАЙ НАЙ-доброто е било, че е имало връзка и контакт из между стълбите, етажите (разпределението) във властта, а сега таква липсва и хората от горе не виждат какво става с хората едно ниво под тях, а да не говорим за политиците най-от горе, че те пък въобще не знаят и не ги интересува какво става под тях.

Мега фен
    Отиди го кажи на шведите. Или на датчаните. Или на швейцарците. Тоя 'обречен' капитализъм съществува от векове в тези държави.

дифендър, смени репертоара малко. Писна ми да чета за Съединените Щати и Русия. Един дол дренки са и без това

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Отиди го кажи на шведите. Или на датчаните. Или на швейцарците. Тоя 'обречен' капитализъм съществува от векове в тези държави.

дифендър, смени репертоара малко. Писна ми да чета за Съединените Щати и Русия. Един дол дренки са и без това
    при нас няма да стане.

Мега фен
    я кажи сега защо няма да стане ?

//без да намесваш чуждите държави по възможност

Мега фен
    ми такава е темата, Аурисе.

Мега фен
    ама темата е подкрепа за русия, не хейт за щатите / зап европа

като няма кво хубаво да кажеш за русия не пиши нищо :Д:Д:Д

я кажи сега защо няма да стане ?

//без да намесваш чуждите държави по възможност
    защото чисто физически и психически няма да издържим, и като народ не сме за демокрация и развитите държави ни притискат.. няма бивша социалистическа държава, която да успее да победи конкуренцията на Запада..

Мега фен
    а на какъв народ му отива демокрацията според теб.
    И развитите държави защо нас ни притискат, а примерно Естония и другите там балтийски ги бутат напред ?

Мега фен
    ами те сега са в конфликт, иначе каква ще е причината да подкрепяме Русия ако няма срещу какво

Мега фен
    е да де ама като подкрепяш някого / нещо идеята е да изтъкваш +овете му, а не минусите на опонента, нали ?

Ако всъщност искаш да кажеш, че Щатите са голямо и миризливо лайно, а Русия средно по размер такова така кажи, да се съгласяваме всички и да се приключва

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами те сега са в конфликт, иначе каква ще е причината да подкрепяме Русия ако няма срещу какво
    Че имат несметни природни богатства, а са с по-малък БВП от Нидерландия?
    Т.е казано кат за теб, бедни са хората.

а на какъв народ му отива демокрацията според теб.
    И развитите държави защо нас ни притискат, а примерно Естония и другите там балтийски ги бутат напред ?
    ами не знам, но Естония я бутат за влияние, защото е до Русия. Иначе те защо бутат Украйна, Молдова и Грузия в тази криза, като всички знаят, че с нищо не могат да им помогнат, както на нас? Целта е да се източат! Защото явно ЕС е воден от интереса на САЩ и няколко Западно Европейски държави.

демокрация - разделяй, завладявай и граби - империализъм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    защото чисто физически и психически няма да издържим, и като народ не сме за демокрация и развитите държави ни притискат.. няма бивша социалистическа държава, която да успее да победи конкуренцията на Запада..
    И пак глупост. Аз ти казах, отиди и прочети Търновската конституция. Писана от истински бълари. Не съветски и/или западни шпиони.
    Хора от народа. И я сравни с Живковата конституция от '56-та, която е писана под съветска дикотвка.
    2 поколения, 45-години и народа ни е народ от страхливци и лицемери. Никой не отстоява нищо. Виж в комунизма имало ли е протести, някой защитил ли е свое право? Всички са мълчали и гълтали и ти сега се чудиш защо сме зле. Как няма да сме зле?
    Нямаме народ, оставяме горе онея да си веят коня. Никой не търси отговорност.

А и защо няма бивша соц република която да бие запада? Щото има конспирация срещу нас или защото нашето производство е спъвано от липса на лична мотивация, раздута бюрокрация и неспираща корупция? Замисли се!

да ве, продължавайте с тази корупция.. нали това е бил целта на прехода.. да се издокараме до тук и да не можем да продължим.. ми вари сваляй правителства, ве, то само с митинги ставало хахаахахах.. все едно само една партия ни е управлявала.. ми ае сега и барека ще видим ве.

Мега фен
    ами не знам, но Естония я бутат за влияние, защото е до Русия
    Ти съзнаваш ли, че сме славянска държава, баш в центъра на Балканския п-в и ако някой ден руското влияние в централна Азия падне (а то ще се случи) ще е баш Б-я държавата с огромно политическо значение

Виждаш ли Грузия и Азербайджан къде са ? Ако не бяха под руска власт тези 2 държави, Русия в момента щеше да е във фалит. Т'ва е единственото, което ги крепи. Европа зависи от Руски газ, но Европа може да си осигури газ и от оцветените държави, стига Русия да не пречеше.
    Кой е агресорът сега ? Грешни ли постъпва западния свят като се опитва да подкопае криминалната хойка в Кремъл ?

Мега фен
    А Чехия, която има в пъти по-добър стандарт на живот от нас за какво я бутат?

Мега фен Аватара на draid
    Ооо не ми говори само за агресор. САЩ са олицетворение на тая дума. Срещу думата в тълковния речник има американско знаме. Американците унищожиха близкия изток и пряко помогнаха за създаването на толкова силни терористични организации. Влиянието на Русия в Азия няма скоро да падне, а дори и да намалее значително, там са още Китай и Индия, така че забрави за западно влияние в Азия.

Отделно много фантазии за Русия и Украйна се изписаха. Вие какво си мислите, че утре Русия ще влезе да окупира Украйна ли ? Това е толкова несериозно, че не смятам и да го коментирам.

хахаха Еми, то и Румъния е по-развита :Д

викайте, викайте, ЕС колкото и да се опитва, няма да изолира Русия, Русия ще изолира ЕС.

Мега фен
    аз впрочем само да допълня, че тези, оцветените отгоре държави, са и причината Китай изобщо да е в добри отношения с Русия. Тая държава се крепи буквално на 2 клончета и денят, в който ще се счупят, никак не е далеч.

edit ;

Американците унищожиха близкия изток и пряко помогнаха за създаването на толкова силни терористични организации
    И двамата знаем, че тва е колективна работа на САЩ и СССР. Къде са руснаците сега да си изчистят нацапаното ?

edit 2; нз защо си мислят някои хора, че Китай =/= Запад. По-противно капиталистическа държава май няма.
    Последно редактирано от Auriss : 08-19-2014 на 19:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си