.
Затворена тема
Страница 89 от 157 ПървиПърви ... 397985868788899091929399139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 3909
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Най-висшия действащ US военен: Да, нашите арабски съюзници финансират ИДИЛ

http://desinfowar.wordpress.com/2014/09/17/3/

ПП: ае, със здраве.
    според теб, откъде идват всичките тия калашници, те сами ли си ги произвеждат?
    n00bs

Мега фен
    ^ Защо да е манна небесна? Искаш света да се превърне в американо-израелски монопол ли?
    Сега не е ли?

Мега фен
    Ами докато ги има Русия, Китай и Иран, не е.

Мега фен
    Ами докато ги има Русия, Китай и Иран, не е.
    Едните са газова колонка, другите са завинтвачи на гайки и третите не знам защо са тук изобщо.

Мега фен
    Не знам какви са, но се вижда, че и ЕС и САЩ да са се упълчили срещу Русия, тя и сама може да оцелее и да се изхрани, за разлика от световния паразит и с най-големия дълг в историята на човечеството.

Мега фен
    Не знам какви са, но се вижда, че и ЕС и САЩ да са се упълчили срещу Русия, тя и сама може да оцелее и да се изхрани, за разлика от световния паразит и с най-големия дълг в историята на човечеството.
    Ако не беше толкова предубеден, щеше да разбереш, че икономиката се базира на кредити и не е важно колко дължи една държава, а как живеят гражданите ѝ.

Мега фен
    В САЩ в началото на 21 век средната класа е вече почти изкоренена - има малък процент много богати и 98% бедни.

Абе, когато долара рухне ще разбереш.

Ако не стане Трета Световна, САЩ съм почти сигурен, че или ще стане военна диктатура или ще им революция.
    Последно редактирано от defender : 09-17-2014 на 20:26

Мега фен
    Мдъ, а аз познавам и редовно контактувам с въпросната 'изчезваща' средна класа и никак не ми правят впечатление на недоволни. Онзи ден един седя до никое време, че да си preorder-не айфон 6 за себе си и жена си. Преди няколко месеца го уволнили от работа, 'щото възроптал срещу мениджъра във фирмата, която била позната на шефа и абсолютно некомпетентна за позицията си (да ти звучи познато ?). Знаеш ли как си намери работа ? Попита си познатите във фейсбук и получи няколко предложения с препоръка за интервю. За работа, в която няма опит, но предлага няколко седмици платено! обучение и стабилна заплата. На практика си смени професията. А живее в град със 100к души.

Пискай колкото искаш срещу Щатите и Западна Европа. Реалността е, че хората там живеят в пъти по-добре от нас и десетки пъти по-добре от тези в Русиа. Не знам кви революции и военни диктатури те гонят. Наистина трябва да спреш да четеш руска пропаганда.

Мега фен
    ок, до няколко години ще видим кой прав кой крив.
    За мен САЩ сега живеят от натрупана инерция от времето на разцвета си след Втората Световна война.

" - От 7,000,000 до 12,000,000 са безработните; този брой варира в зависимост от възможностите за сезонна ангажираност. Увеличаващ се брой от хронично безработните показва признаци на стрес и емоциална потиснатост.
    - 6,000,000 са ангажираните временно. Около 60% от тях се стремят към постоянно работно място.
    - 15,000,000 или повече са работниците “на договор” на половин работно време или на намалено работно време. Те работят без каквито и да било екстри и всеки един от тях се нуждае от работа на пълно работно време.
    - 3,000,000 още са безработни, но нерегистрирани, защото са загубили право на “социални помощи” – защото никога не са били обхванати от системата за “социални помощи” – защото са престанали да търсят работа – защото са влезли в армията, понеже не са могли да намерят друга работа.
    - 80,000,000 живеят с доходи, поставени от Министерството на труда на Съединените щати в категорията “под средно жизнено ниво”.
    - 35,000,000 от тях живеят под нивото на бедността.
    - 12,000,000 от бедните, стигнали до дъното на бедността, страдат от хроничен глад и недохранване. По-голямата част от хората, живеещи на или под нивото на бедността гладуват определени периоди от време през годината.
    - 2,000,000 или повече са бездомните, принудени да живеят по улиците или във временни подслони.
    - 160,000,000 + са членове на задлъжнели домакинства – рязко увеличение от 100-те милиона или по-малко преди само едно десетилетие. По-голяма част от тях заявяват, че са заели пари не за лукс, а за посрещане на ежедневни нужди. Увеличаващата се задлъжнялост заплашва все повече и повече семейства от икономически срив."

Майкъл Паренти

Откъс от книгата “Dirty Truths”, City Light Books, 1996.
    Последно редактирано от defender : 09-17-2014 на 20:59

Мега фен
    ок, до няколко години ще видим кой прав кой крив.
    За мен САЩ сега живеят от натрупана инерция от времето на разцвета си след Втората Световна война.

" - От 7,000,000 до 12,000,000 са безработните; този брой варира в зависимост от възможностите за сезонна ангажираност. Увеличаващ се брой от хронично безработните показва признаци на стрес и емоциална потиснатост.
    - 6,000,000 са ангажираните временно. Около 60% от тях се стремят към постоянно работно място.
    - 15,000,000 или повече са работниците “на договор” на половин работно време или на намалено работно време. Те работят без каквито и да било екстри и всеки един от тях се нуждае от работа на пълно работно време.
    - 3,000,000 още са безработни, но нерегистрирани, защото са загубили право на “социални помощи” – защото никога не са били обхванати от системата за “социални помощи” – защото са престанали да търсят работа – защото са влезли в армията, понеже не са могли да намерят друга работа.
    - 80,000,000 живеят с доходи, поставени от Министерството на труда на Съединените щати в категорията “под средно жизнено ниво”.
    - 35,000,000 от тях живеят под нивото на бедността.
    - 12,000,000 от бедните, стигнали до дъното на бедността, страдат от хроничен глад и недохранване. По-голямата част от хората, живеещи на или под нивото на бедността гладуват определени периоди от време през годината.
    - 2,000,000 или повече са бездомните, принудени да живеят по улиците или във временни подслони.
    - 160,000,000 + са членове на задлъжнели домакинства – рязко увеличение от 100-те милиона или по-малко преди само едно десетилетие. По-голяма част от тях заявяват, че са заели пари не за лукс, а за посрещане на ежедневни нужди. Увеличаващата се задлъжнялост заплашва все повече и повече семейства от икономически срив."

Майкъл Паренти

Откъс от книгата “Dirty Truths”, City Light Books, 1996.
    18 години са минали от написването на съдържанието на цитата ти.....
    И още толкова ще минат и пак ще видиш, че не си прав.

Мега фен
    и на базата на каква аргументация го казваш това или просто си превъзбуден

Мега фен
    и на базата на каква аргументация го казваш това или просто си превъзбуден
    Няма изгледи да стане обратното.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Наистина трябва да спреш да четеш руска пропаганда.
    Или да се научи да я чете правилно т.е наобратно.

Мега фен
    "По данни на нобеловия лауреат за икономика Джоузеф Стиглиц днес „средната
    заплата на американския работещ е по-ниска от тази през 1989 г.“… „Доходите на
    най-богатия 1% са нараснали за петилетката от 2009 г. насам с 95%, докато долните
    90% са обеднели“, тоест при тях процентът е отрицателен! С така наречената
    „вертикална мобилност“ е приключено – родилите се бедни в САЩ и децата с
    внучетата им ще си останат и умрат бедняци, а „Американската мечта“ е една
    Холивудска измама."

В коя посока да го чета?

ПП: Дайте ми тогава някое мнение на специалисти, че САЩ просперира.
    Началото на края, започна на 11.09.2001
    Последно редактирано от defender : 09-17-2014 на 22:14

Мега фен
    САЩ са най-големия производител на оръжие, контролират 90% от контрола на хероин в света (Афганистан). Нямат изгледи да фалират скоро.
    Ясно е, че в един момент пилетата ще се върнат в гнездото да снасят и тогава ще стане страшно, но докато дойде този момент бая вода ще изтече.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако фалират, твоята любима Русия и тя ще яде сиренясалия, резервната им валута е долара.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    САЩ са най-големия производител на оръжие, контролират 90% от контрола на хероин в света (Афганистан). Нямат изгледи да фалират скоро..
    Оръжията и хероина причиняват страдание и разбиват човешки животи и ти подкрепяш държава, която си изкарва парите с това. (А другите й начини са ГМО и шистов газ).

Мега фен
    Оръжията и хероина причиняват страдание и разбиват човешки животи и ти подкрепяш държава, която си изкарва парите с това. (А другите й начини са ГМО и шистов газ).
    Ти колко си тъп....

ПП. Русия е втория най-голям производител на оръжие.

Мега фен
    ПП: ПП (усмифка)

Мега фен
    Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

39-ият американски президент разкритикува остро външната политика на САЩ и Барак Обама

В своето последно интервю Картър заяви, че САЩ заслужено е получила образът, според който държавата „разпалва въоръжени конфликти практически по всякакъв повод”.

Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води.

„Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт“, заяви пред изданието „Салон” бившият президент на Съединените щати.

Картър припомни и лицемерното изказване на държавния секретар на САЩ Джон Кери, че да се атакува и нахлуе в чужда държава през 21в. е неприемливо. Интервюиращия журналист запитал бившия президент не е ли това същото, което САЩ направиха с Ирак, например.

„Напълно вярно, отговорил Картър. Ние направихме това. И през цялото време правим това. За съжаление, такъв е Вашингтон. И това продължава вече много години”, отговорил Джими Картър."

http://www.vlastta.com/displaynews/68999

ПП: Как да се усмиФнеш?
    Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 10:54

Мега фен
    Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

39-ият американски президент разкритикува остро външната политика на САЩ и Барак Обама

В своето последно интервю Картър заяви, че САЩ заслужено е получила образът, според който държавата „разпалва въоръжени конфликти практически по всякакъв повод”.

Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води.

„Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт“, заяви пред изданието „Салон” бившият президент на Съединените щати.

Картър припомни и лицемерното изказване на държавния секретар на САЩ Джон Кери, че да се атакува и нахлуе в чужда държава през 21в. е неприемливо. Интервюиращия журналист запитал бившия президент не е ли това същото, което САЩ направиха с Ирак, например.

„Напълно вярно, отговорил Картър. Ние направихме това. И през цялото време правим това. За съжаление, такъв е Вашингтон. И това продължава вече много години”, отговорил Джими Картър."

ПП: Как да се усмиФнеш?
    Кажи нещо ново. Икономиката им е базирана на водене на войни.
    ПП: ей сега видях, че снощи съм написал, че САЩ контролират контрола
    и аз колко съм тъп...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    ПП: ей сега видях, че снощи съм написал, че САЩ контролират контрола
    и аз колко съм тъп...
    еее, че ти си казал истината, получил си Божие просветление.

Мега фен
    еее, че ти си казал истината, получил си Божие просветление.
    Аре да не богохулстваш?

ПП: и аз винаги си казвам истината, ти все още си много тъп. :Д

Мега фен
    Добре бе, кажи ми някаква позитивна причина поради, която подкрепяш САЩ?

С Ауриса евреи ли сте?

ПП: Предполагаем отговор.

Стандарта на живот, печалбата.

Да.
    Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 11:05

Мега фен
    Добре бе, кажи ми някаква позитивна или пък добродетелна причина поради, която подкрепяш САЩ,

С Ауриса евреи ли сте?
    Намери ми пост в който изразявам подкрепям САЩ?
    Колко станаха вече, прегледай ги всичките, ако намериш някой в тяхна защита ще спра да пиша тук.
    Дори не се шегувам!

С климатроника сте като децата, винаги в полюса - ако съм против Русия значи съм за САЩ и vice versa. Ама не е така и света е доста по-шарен от черно и бяло.

ПП: и двете държави са зло, и двете са агресори. А Русия ми е по-големия проблем на мен, защото смятат, че тук им е някаква едва ли не заддунавска губерния.
    Последно редактирано от Aeternal : 09-18-2014 на 11:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си