- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
И геометрията е безполезна, налиДа не говорим за преподавателите, които учат децата. Философия ми казваш... философията освен на заличаване на добродетелните качества, галене на егото и отричане на християнските морални ценности, на друго какво учи?![]()
Без геометрия си за никъде в което и да било научно поприще.
Без философия - в което и да било хуманитарно.
Не бил тъп после. лмао
// бтв що се отнася до библейския бълвоч - съветвам те да се запознаеш с Кант - по-противен християнин здраве му кажи
Става въпрос за безкомпромисност и девственост. Вярвам, че с това съм ти привлякъл интереса![]()
В нормалните държави още от 8 клас учениците си избират специалности, които предмети искат да изучават, а тук по 7 часа на ден учиш неща, за които никой не те пита, дали ще следваш с тях или не. И то не е основно образование и за обща култура, ами информация, която е за студентско ниво. И докато тук по математика учат децата таблицата на умножение, точно в твоята Америка я изучават 3 години по-късно.
Да не говорим за дисциплината и всичките ценности, които се изгубиха. Днешния българин е друг манталитет, КОЙТО НЕ НИ ОБЕДИНЯВА. И ей такива защитници на простотията и великите свободи ще ни довършат.
точно в 'моята' америка обаче завършват с познания по линейна алгебра и висша математика. А тук к'во ... тригонометрични функции (които се зубрят, рофл), логаритми и стереометрия.
Радиан знаеш ли к'во е ? Басирам се, че не.
Хайде поинтересувай се как стават нещата на запад - виж го този курс. Пък и да е промивка на мозъци - ти нали си знаеш, че се опитват да те промиват - няма да се поддадеш.
Пък като видиш, ела пак да си говорим защо аджеба ми допада как се случват нещата там.
И за каква простотия говориш ? Гей паради и поп култура, нали ? А нашата и руската простотия къде ги забравяш ?
https://www.youtube.com/watch?v=zpQV1OJG3sM
простотията е навсякъде, ае стига ми идолизирай тоя запад. Запада не ни превъзхожда нито културно, нито духовно, нито ценностно, превъзхожда ни единствено със силата си и парите си и внушената ни сляпа вяра в тези пари, което им предава стойност. Наложената финансовата система си е абсолютно секта.
Завършват с нужното, а не с разни бърбории... Ей, ти ги изкара големи професори, да знаят какво полином и матрица. :Д
Нормално ли е книга като КЛЕТНИЦИТЕ да се чете 4-5 клас ?!?
И въпреки това не одобрявам американската образователна система. Точно тяхната държавна система е тотално убита и умните и богатите родители си пращат децата в частни гимназии. Както и тук вече така..
А за ценностна система.. няма място за сравнение. Сега не българско семейство съществува.. Идиотите си правят квото искат, учат децата на простотия... а знаеш колко е важна средата. Не всичко е в родителите.
^_^ защо тогава се дупиш на Русия, в която финансовата система е абсолютно същата ?
// харесва ми социалната система в скандинавските държави. В крайна сметка съм на мнението, че работата на държавата е да предоставя условия, при които да са възможни безплатното образование и здравна система. И тук ми приключват отношенията с държавата и остатъка от обществото.
Вие двамата искате тоталитарен строй, който да регулира живота ми. Сори, ама можете да вървите на майната си![]()
абе аз ще взема като вас да стана, като се изроди простия народ, ние като специалисти ще контролираме и ще смучим кат пиявици
За да може държавата да е независима от частния капитал, той да не й извива ръцете и тя да може да го контролира в морални граници и да не се изроди, то държавата трябва да има финансова мощ, следователно всички природни ресурси трябва да са в ръцете на държавата или печеливши предприятия.
ЧЕЗ е държавна чешка фирма, ЕВН австрийска държавна фирма, Глобул е собственост на норвежка държавна фирма, ей затова държавите им ще имат за пенсии, ще имат за здравеопазване и образование.
Последно редактирано от defender : 10-10-2014 на 17:45
дефендере, ти пък с твоите държавни рабути, ще кажеш, че държавата ще ги дава на народа....
знаеш ли кво ще стане ако границите се затворят и разчитаме на наши ресурси?
А какво ще се промени, като загубим пазарите на цяла Европа?
какви граници да се затворят ве, държавни фирми и предприятия има и в най-развитите западни демокрации, наред с частните такива. Така нито държавата става роб на частниците, но и нито ограничава тяхната свобода, нито позволява те да минават някакви законни граници и правила.
кво искаш да кажеш, не знам. Да се присвоят насилствено частните фирми ли? Какъв роб е държавата, като самата тя ги поддържа, а те от своя страна също са зависими. И тва Русия или Атака ще го промени? Като излезем от ЕС кво ще стане, ае обясни ми. Каква вълшебна промяна? Трябва, да, ама вари прави революция...
Нищо не искам да кажа, явно всеки народ заслужава съдбата си.
ами и аз си мисля вече така... обичам България, обаче хората (българите) са се променили (всички така разправят и го вярвам), че само всеки гледа да те измами.. еми с такива хора не може.
корабе, какво си се отчаял от народа, ти значи вече си готов за асимилация на ценностите. Я виж германците на футбол като им вкарат гол и се борят до последната секунда на продължението и почти винаги побеждават.
Аурисе, абе кога ще си признаеш, че работиш в Американското посолство ве?
a кога сме били ние германци :Д освен![]()
Фердинант
Последно редактирано от defender : 10-10-2014 на 21:22
Сърбия посреща Владимир Путин с военен парад
"Президентът на Сърбия Томислав Николич заяви, че страната не се притеснява от това, че може да попречи на присъединяването си към ЕС, след като отказа да подкрепи санкциите на Запада спрямо Русия.
"Когато решихме, че ще водим преговори с ЕС, не е ставало дума за въвеждане на санкции срещу Русия", заяви Николич."
http://www.webcafe.bg/id_640179397
къде сте банда псевдо-демократи, с неосъзната комунистическа мистика в поведението.
Тука ли стеее, не ви чувам, ръцете гореее и всички заедно "оп-саааа, оп-сааааа"
Протести срещу властта на корпорациите у нас и в целия свят
"Столицата не е единственият град в България, който се вдига на протест. Мероприятия има още във Варна, Пловдив, Шумен, Добрич, Видин и Пазарджик.
Протестни действия има още в Берлин, Мюнхен, Париж, Атина, Хелзинки, Любляна, Брюксел и много други."
http://glasove.com/obshtestvo/42831-...a-korporaciite
спокойно в Русия няма да има, там им забраниха да имат мнение
n00bs