- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
^^какво съм заслепен ве, темата е за защита на Русия в конфликта със Запада около ситуацията в Украйна, а вие къде ме отведохте.
Морално съм за Русия в тоя конфликт, морааааално, а не материално.
какви рублажии, какви доларожии , какъв хокей.
Ми добре, викай ми рублажия, ебаси кефа.
Последно редактирано от defender : 10-14-2014 на 17:00
Значи морално си за държава, която изпраща свой войници на територията на друга държава, за да и попречи да следва пътя, който е избрала? Не виждам с какво това ги различава от САЩ.
n00bs
За желанието на 2-3 милиона украинци в Западна Украйна ли говориш или за 20 милиона в източна Украйна.
Аз съм на мнение че според волята на населението Украйна трябва да се разцепи на две. Тия хора не могат да живя заедно предвид убежденията си, правата на човека са по-вани от територията. Не може да обявяваш цяла Източна Украйна и цели градове в сепаратисти и да ги избиваш. Тва е изтрещяване или просто залежите на шистов газ са на Изток (знам ли).
Какво желание?! Бюлетините стоят наредени в правилна купчинка в урната. Говорил ли си с някой украйнец? Е аз имам познат който живее в България и те не им пука нито за Русия, нито за САЩ, искат да си живеят мирно. Това че Путин е платил на хора да отидат и да правят безредици, не е желанието на 2млн. човека. За какви права на човека говориш? В Русия ако направиш протест свършваш в ареста, хората в опозиция са масово атакувани от Кремъл. Аллах, Исус, Буда, Кришна, Тангра, Зевс, Ра, да ни пазят от такива права. Ако не им харесва политиката на държавата, са свободни да я напуснат. Ето това е тяхно право, ако не желаят да напускат, да си направят партия, която да ги представлява в парламента на Украйна, ето това е тяхно право. Дай Кърджали да си го вземат турците, по-важни са правата от територията ни.
n00bs
Виж. Вие май още не си давате сметка, че в Украйна този сценарии със прозападните и произточните правителства се е случвал неколкократно, а икономическото и социално състояние се е влошило ДОООСТА много.
Второто, което е, че... прозападните украинции и НАЦИОНАЛИСТИТЕ им (фашисти) от десен сектор са взели много големи позиции в управлението.
Трето... пополистко проповядване за демокрация и свободи е залъгало по-голяма част от украиниците.
Тоест, НЯМА начин в това положение Източна Украйна да се освободи от захвадките на Запада.. Не можеш да изселиш 20 милиона руснаци. Естествен ход на Русия е да им ,,помогне''. Най-малкото, заради самата себе си. Защото не може да позволи НАТО да я притисне толкова близо.
И е истина , че протестите и новото им правителство в Киев са изцяло организирани от САЩ.
Малоумен е, задето казва истината ? Това ли твърдиш ? Смис. ... толкова ми е абсурдно, че искам да го потвърдиш - малоумен ли е, задето назовава нещата с инстинските им имена ?
Да кажеш, че е неразумна постъпка - окей. Ама малоумен ??
И какво общо имаме ние с Русия ? Аз не харесвам руснаци ; моите приятели не харесват руснаци. Аз слушам западна музика, гледам западни предавания, купувам си западни дрехи и електроника , ползвам английски ежедневно. Същото важи и за познатите ми. Иначе казано - културно, България няма абсолютно нищо общо с Русия.
Т'ва, че ни ползват азбуката, не знам защо трябва да е в техен плюс. Киргистан и Казахстнах също пишат на кирилица - и те сигурно са ни близки културно.
Най-нелепото е, че единственото, по което си приличат държавите ни е некомпетентното, анти-човешко управление и ширещата се корупция.
Оставам с впечатлението, че на базата на това ги приемаш за 'близки'.
Малко като да си отраснал в някое гето и отрепките от съседното 'гето' да са ти близки, ама виж - студентите в Принстън (примерно) - с тях нямаш много общо. Нали ... 'щото си отрепка.
Ами съжалявам, ама нито аз, нито хората около мен имат к'вото и да било общо с персонификацията на руската държава. И ме обижда, че навираш българския народ (и така мен) в един кюп с тези избесняли, алкохолизирани простаци.
Значи според теб излиза, че нямаме общо и с Македония, което не е така, защото сме един народ.
Според теб излиза, че Английския е по-близък от Руския до българския, което меко казано е малоумно.
Според теб излиза, че ние не сме източно православни, а католици?!
Според теб излиза, че българския народ носи културата, манталитета и съзнанието на Запада, защото гледаме хамерикански филми и ползваме тяхната техника? А ние защо тогава не произвеждаме същата?
Значи българското население е с по-висок процент на образованост и интелигентност от руското?
И тука няма пияници?
А защо София не прилича на един европейски град, а всеки си хвърля боклуците пред вратата? Защо не поддържате чисто като австрийците? Защо не си чистите первазите от снега? Защо не направихте една фабрика за рециклиране?
Къде я виждаш тази западна подредба при нас? ПРИМЕРНО.
Американците ли ни изкараха от османската империя?
Президента, ако мислиш, че казва някаква истина, ми е много мъчно за теб... Единственото, което прави е да се държи като П утка, каквато е.
Около мен няма пияници ; навън се държа като бял човек ; семейството ми са възпитани, сдържани и интелигентни хора.
Дадох ти преди пример с бг компания, която пише софт.
Аз общо с нито с Русия, нито с бай-Ганьовския стереотип, който се опитваш да лепнеш на българския народ имам. За теб не мога да говоря.
От македонци лични впечатления нямам. Не мога да ти отговоря на въпроса.
http://www.vidin-online.com/tursko-r...arska-politika
нямам намерение повече да пиша по темата.
Купи си и на Божидар Димитров книжката 12 мита ако ти се чете.
Имам я книжката за 12-те мита. Ами и в моята компания няма пияници, но не мога да бъда сляп за всички, които виждам.
А именно, че българите в по-голямата си плътност са от типа на бай-Ганьо. Както в Русия има пияници и невъзпитани хора, така и тук. Интелигенция в Русия също в колкото си искаш и на много високо ниво. Само че, ако изключим външната политиката на държавите, руския народ е много по-близък още от исторически времена до българския. Близостта на двата езика е най-голямо доказателство.
какви исторически времена ? Светослав ?
Дошли са няколко пъти руски парцали да се колят с турските парцали, че да могат да си изнасят боклуците през черно море. Т'ва е цялата история.
Всяка друга намеса на Русия по отношение на Б-я е била с катастрофални за държавата ни последствия.
Обяснявай ми ти иначе колко са ни близки. Аз пък предпочитам след 100г. българите да гледат на германците и англичаните като на близки.
За каквото и да са дошли, второ Априлско е можело да няма. И 100 години да сме с Германия, пак руския ще е по-разбираем за нас.Не обвинявай никой, че сами не можем да пръднем.. Ако още бяхме соц, нямаше да пишеш за катастрофи
И да не беше соца, пак щеше да е същото.
Като цениш толкова близостта, що не си за Сърбия? Щото те исторически, фонетически, граматически и както по друг начин се сетиш са ни по-близки от Руснаците?
Айде пак урок по история ; http://bnr.bg/en/post/100293434/stef...nized-bulgariaНе обвинявай никой, че сами не можем да пръднем..
Да ти кажа ли кой уби единствения истински българин в българското управление ?
Сръбския е по-далечен и неразбираем..![]()
Аурисе, каква ти е връзката с Бил Гейтс?
Да не сте дъщерна фирма на Микрософт или?
ще ми се да бях, ама нъцкинай-обикновен софийски келеш съм си.
а теб в рубли ли ти плащат на работното място ?
“Ислямска държава” спретва Световно по футбол за терористи
http://topsport.ibox.bg/news/id_1395021973
ПП: бах мааааму
"Адолф Хитлер е избран за „Мъж на годината“ от списание „Таймс“ за 1938 г."
"Форд финансира Адолф Хитлер и неговите националистически и антисемитски движения в Мюнхен."
http://alternative0pinion.blogspot.com/
Последно редактирано от defender : 10-15-2014 на 13:10
Ами не знам, сигурно от вашия край по-добре се разбирате. Ако си от Видин. Иначе аз не разбирам сръбски.