[url]
edit ;
мислех да си го спестя, ама ... аз един човек не познавам, който да има сериозни финансови затруднения. Естествено всеки иска още + , говорим за основни неща - пари за храна, дрехи и сметки сигурно имаш, пък то по бай тошово време друго трудно би могло да си купиш. Единствено възрастните хора със смешните пенсии едва свързват двата края, но ще оставя на твоето въображение чия е вината за това.
Винаги ми става смешно като почне да ми хвали някой тези години. И се присещам как ми обясняваше един съсед една година че е чакал за
разрешение да си купи кола ... или хладилник ЛОЛ ... 'щото били такава рядкост, че по магазините ги криели и трябвало да бутнеш малко пари под масата, че да ти
дадат да си купиш. Същото и с въпросните разрешения за таратайки. Мой роднина пък, разправяше бабата, бог да я прости, искал спортист да става и се наложило да бутнат парички на треньора. И работа като си търсели се налагало парички да бутат. И за разрешение апартамент да си купят същото ...
Бе пълен цирк. Не знам на коя планета живеете, ама ... абе все тая. Ще си чета и ще се смея, пък вие си пишете глупостите