.
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    [url]

edit ;

мислех да си го спестя, ама ... аз един човек не познавам, който да има сериозни финансови затруднения. Естествено всеки иска още + , говорим за основни неща - пари за храна, дрехи и сметки сигурно имаш, пък то по бай тошово време друго трудно би могло да си купиш. Единствено възрастните хора със смешните пенсии едва свързват двата края, но ще оставя на твоето въображение чия е вината за това.
    Винаги ми става смешно като почне да ми хвали някой тези години. И се присещам как ми обясняваше един съсед една година че е чакал за разрешение да си купи кола ... или хладилник ЛОЛ ... 'щото били такава рядкост, че по магазините ги криели и трябвало да бутнеш малко пари под масата, че да ти дадат да си купиш. Същото и с въпросните разрешения за таратайки. Мой роднина пък, разправяше бабата, бог да я прости, искал спортист да става и се наложило да бутнат парички на треньора. И работа като си търсели се налагало парички да бутат. И за разрешение апартамент да си купят същото ...
    Бе пълен цирк. Не знам на коя планета живеете, ама ... абе все тая. Ще си чета и ще се смея, пък вие си пишете глупостите
    Лелее, смятай как мислят политиците ни в България, които притежават хиляди банкноти и средата им изцяло във висшите среди, щом има хора, от горе долу крепящата се средна класа в някои части на България, които живеят в добри финансови среди.
    Средната заплата в България е 500-600 лв. Това са масовите заплати и не само за хора с висше. На второ място се нареждат хората с минимални заплати от порядъка 300 -400 лв. Разбира се има една не малка част също със заплати от 1000 до 2000 лв. Тези хора най-вече или държат свои предприятия, или имат дългогодишен стаж и опит в кариерата им. Останалите са мулту хилиядери, милионери, които разполагат с най-голямата част от българските доходи и парични средства на държавата.
    А сега ми кажи какъв хладилник ще си купиш със 600 лв?
    Забравяш и нещо важно. Технологиите се развиват. Ако преди 30 години се е чакало за кола, а сега не, това е защото светът се модернизира, напредва и върви нагоре, а не защото хората в миналото са били бедняци.

Преди корупцията я е имало, но сега тя се шири в космополитни размери.
    И не на последно. Днес, защото нали всичко ни е цъфнало и вързало - имаме най-прекрасната столица на света (разрушена), дишаме най-чистия въздух от новите ни хубави коли и всеки луикенд си правим разходки, ту до великолепното ни застроено Черноморие на хотел със смайващ изглед към ... стената на друг фантастичен мол.
    ИМАЛИ СМЕ държава и закони :Д
    Последно редактирано от klimatronik : 03-31-2014 на 11:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си