Първоначално написано от
Auriss
Ох, виж, продължавате да си тъпчете на едно място. Цял ден можете да си вадите някакви статистики и Темплъра да се мъчи да ви оборва, но на мен ми се струва, че проблемът ви не е със системата, а с хората, което е напълно нормално. Пропускате си покрай ушите обаче, че същите тези хора, които са проблем на съвременното, демократично, капиталистическо общество, ще са проблем и на такова, отговарящо на вашите представи за социална справедливост. Един бърз прочит на историята на отминалия век го доказва.
С Климатроник продължавате да спорите, но откровено не разбирам какво се опитвате да кажете. Ще направя някакъв опит да отгатна, пък ти ми кажи прав ли съм - оставам с впечатлението, че сте на мнение, че за България ще е по-добре да е в близки отношения с Русия. То всъщност вие си го казахте в прав текст, но наистина ми се вижда абсурдно, че искам отговор да / не. Мерси.
И ако е така - как изобщо ще го обосновете, след като Русия е в пъти повече от същото, в което вините Запада ? По-корумпирана е, по-бедна, хората живеят в пъти по-зле, държавата покровителства олигарсите, а малкият човек е просто работна ръка без право на глас. Как това отговаря на изискванията ви за справедливост е отвъд въображението ми.