.
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ох, виж, продължавате да си тъпчете на едно място. Цял ден можете да си вадите някакви статистики и Темплъра да се мъчи да ви оборва, но на мен ми се струва, че проблемът ви не е със системата, а с хората, което е напълно нормално. Пропускате си покрай ушите обаче, че същите тези хора, които са проблем на съвременното, демократично, капиталистическо общество, ще са проблем и на такова, отговарящо на вашите представи за социална справедливост. Един бърз прочит на историята на отминалия век го доказва.

С Климатроник продължавате да спорите, но откровено не разбирам какво се опитвате да кажете. Ще направя някакъв опит да отгатна, пък ти ми кажи прав ли съм - оставам с впечатлението, че сте на мнение, че за България ще е по-добре да е в близки отношения с Русия. То всъщност вие си го казахте в прав текст, но наистина ми се вижда абсурдно, че искам отговор да / не. Мерси.
    И ако е така - как изобщо ще го обосновете, след като Русия е в пъти повече от същото, в което вините Запада ? По-корумпирана е, по-бедна, хората живеят в пъти по-зле, държавата покровителства олигарсите, а малкият човек е просто работна ръка без право на глас. Как това отговаря на изискванията ви за справедливост е отвъд въображението ми.
    ми не ме четеш, явно много мързел ви е ударило всички като чуете нещо ново за Русия.
    Обясних защо Русия е в това положение и какво е възможно да направи обединението.
    Не изключвам, че ЕС може да си смени принципа и политиката, да промени пътя си, ама тъй като гледам, няма нищо да стане по добър начин.
    и какво спорите за приложението на комунизма? 45-та година, България е от изгубилите втората световна война, ние сме били с Хитлер, натциста... много преди това капиталистите виждате какво правят със СЕПТЕМВРИЙСКОТО въстание.. после що се били родили терористи, жадни за отмъщение и за избиване на капиталисти.... едно и също е.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-23-2014 на 21:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си