- Е то и в Русия е див капитализъм. Даже по-зле от е от Щатите по времето на Рокфелер.
- Колко пъти да ти казвам, че е заради запада. В Русия си пазят природата и нямат педали и мангали, т'ва е важното.
- Хубаво, де, така и не разбрах - зле ли е или не е зле живота в Русия ?
- Абе ти тъп ли си бе, нали ти обяснявам, че е заради западните педерасти и фашисти, които се опитват да я разпокъсат и да поробят населението, превръщайки го в долни консуматори и роби.
- ... ??? Чакай малко сега, аз те питам добре ли се живее в Русия или зле. Нали твърдиш, че ще е по-добре за Б-я да е в близки отношения с тази държава. Мен ми се струва, че хората са бедни, а всичко, което казваш за западните държави е факт и там - просто е в пъти по-изявено - демек по-зле.
- Нали ти казах, че е заради САЩ. Само си врат носа навсякъде и се мешат във вътрешната политика на всяка държава. Ама Путин ще ги оправи, ще видиш. Идва нова трета световна война и руските танкове и самолети са най-велики.
- Е то ако стане толкова зле положението едва ли до такове и самолети ще опира. Поддържат армия, че да притискат съседите си - същото, което САЩ прави по света и срещу което недоволстваше преди малко.
- Оф бе бате виж американците кви са смешници. Т'ва не е народ - к'ва култура имат, к'ва история ? Такава държава няма и ден да издържи срещу мощта на съветската .. опс , руската армия.
- Добре, добре, чакай малко. Пак се отклоняваме. Питам зле ли е животът в Русия или не е зле ?