Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
животът в ЕС през 21 век за обикновения човек (за обикновения, не за оня другия) - ама споко и по-лошо ще става.

"Следва нова сцена от караници, разправии и викове. Накрая идва сестра, която мери кръвното на жената. Оказва се 260 на 140. Отново за тези, които имат високо кръвно – това е наистина прекалено високо. Сестрата й слага някаква инжекция и излиза. Отново се затваря в малката стаичка, в която влязох първоначално. Лекарят, поуспокоил се малко, ме пита кой е личният лекар на баба. Когато му казвам, той казва.

- Ама защо я водите тук. Нейният лекар няма договор с нас. Отведете я в другата болница. Хайде, нямам време.

И си тръгва. Аз хващам баба, която вече е в живо/умряло състояние, отново я качвам в колата и я карам към другата болница. Отново двадесет минути чакане за лекар, отново въпроси какво й е състоянието, отново въпроси защо я водя при тях и отново инжекция. Накрая я прибирам вкъщи с двете таблетки валериан, които й бяха дали.

Не знам каква „спешна” помощ е това. Не знам къде трябва да отида и каква трябваше да бъде моята реакция."

http://www.lentata.com/page_5834.html
Те заради това има пребити лекари... Това, обаче, не е по вина нито на ЕС, нито на САЩ, нито на малоумниците, които управляват... Това е бездушието на една голяма част от хората в България/а и не само/... Тук всички се изживяват на доктор Хаус-овци и се държат надменно и саркастично... Разликата с въпросния филмов герой е, че те са некадърници и не могат една свястна диагноза да съберат...