.
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Threaded View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Те винаги са били баш това. Айде, Дифендър е няк'ъв чалнат индивид - религиозен е в крайна сметка. Но Климатика си е най-обикновен лузър, който, както вече се разбрахме, ще ми сервира бирата или ще ми увива дюнери до края на живота си.
    Сигурно не е лесно да си роден прост, некадърен, тесногръд, нагъл и завистлив. И да изпитваш отчаяна нужда да се доказваш като ръсиш глупости на поразия по теми и проблеми, които са ти непонятни. Ей това е климатика.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Мога да ти кажа, че постовете ми са в защита на по-голямата част от населението, заразлика от твоите, които са в полза само на тези, които по един или друг начин са се издигнали и им е все тая за останалите.
    Това, че някой има качествата на мафиот и знае как успешно да използва хората и да забогатява на чужда глава, не означава, че всички останали, които не могат по подобен начин да се развиват и предпочитат със научения си занаят и двете си ръце да се изхранват, че трябва да мизерстват. Какво искаш да ми кажеш? Че една сервитьорка има по-малък принос за развитието на обществото от някой надул се частник? Много си жалък, честно.
    И не, циганите имат общо с демокрацията, те са олицетворение на нея, на това, как всичко им е позволено и не можем да се справим с тях именно заради ,,демократичните ценности'' .
    Кой защитаваш бе, михлюз? Жалките неуспели и постоянно оправдаващи се некадърници като теб ли? Ти даже и за изтривалка за обувки не ставаш.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-26-2014 на 12:36
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си