.
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Като не се учи само в политически аспект отвори някой учебник по история и ми покажи къде точно се коментират технически подробности около оборудването на войската/ама такива, за каквито ти ме питаш/. В най-добрия случай са дадени бройката на войската и техниката, с която разполага.
    Аз ти казах, де - отиди си задай въпросите и на някой юрист или дипломат. И те няма да могат да ти отговорят. Сигурно и те са неуки и им е от изключителна важност за мирогледа да са запознати с тия неща.
    И мен не ми се спори. Възползваш се от факта, че имаш няк'ви задълбочени познания в няк'ва област и само ме пързаляш по тангенса и се опитваш да ме изкараш прост 'щото виждаш ли не знам неща, които дори да знаех, нямаше да ми променят мнението.
    Доказателство е факта, че всъщност се съгласи с твърденията ми дотук. За трети път го повтарям, 'щото просто е смешно, че продължаваш да ми говориш за каски и лодки при условие, че черно на бяло ти го пиша вече 2 страници поред - ито ми влиза в интересите, нито имам претенции да имам познания в тази област.

Ако ще спориш с някое от твърденията ми, които явно имаш нужда да ти бъдат написани на възможно най-прост български - руската армия е губила безброй войни 'послените 1000 години' (нали оттук почнахме). Второто ми твърдение беше, че руснаците са изроди.
    И с двете се съгласи. За чий лаеш тогава ?
    ЩРАФБАТ вземи го виж това нещо и млъкни

сега да ти опростя малко задачата как се отразява на икономиката една война и каква икономика има една държава която се готви за война и как се отразява това на населението

в периота 2СВ Русия е ориентирана икономически с цел построяването на повече фабрики тяхната политика е била да се разият икономически чрез производство за населението

доказателство за това е липсата на производство на оръжие

оръжията които имат са остарели или не достатъчно оптимизирани говоря за танкове дето имат само предна броня или самолети от дърво

германия вдига производството произвежда много качествени оръжия и машини драстични спрямодругите държави

имат много добри офицери и машини отлично подготвени тактически

демек руснаците бият враг който ги превъзхожда по техника оръжие и боеспособност и дефакто шанса е бил на германците

ама едните се оказват по-добри войници

пак ти повтарям че говоря за войните където Русия е била нападната там нямат такава загубена скоро време

сега виж пак за щрафбата щото не си го проверил и прати твоите твърдения подяволите

и виж и учебника по история за 11 клас да речем да видиш че има технически данни

и ако дипломата е историк или поне толкова запален колкото мен ще ми отговори щото дипломата може и да е лекар не го забравяй

сега за трети път ти казвам виж що е то щрафбат и прати твърденията си подяволите ама най много да намериш за филма като те знам каква си вейка

и като нямаш познания не ти е ли дошло на ум че аз ако имам може да знам нещо повече от теб по случая?
    Последно редактирано от haritov : 12-24-2014 на 08:16
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си