.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^За последен път ти го казвам - ако си мислиш, че единствено ЕС и САЩ постъпват незаконно, докато Русия е "невинна" и "неопетнена", е... Лъжеш се. Изобщо не знам защо пускаш такава тема, когато отказваш да се вслушаш в чуждото мнение. Не може димитър да ти предостави маса факти, които доказват, че действията на Русия са незаконни, а ти да продължаваш да ни опяваш за вината на САЩ/ЕС, игнорирайки това, което той ти посочва. Всъщност, на практика прилагаш двойния стандард, срещу който така се възмущаваш, когато синеочка по-горе го изрази - "Русия може да мами, защото САЩ е мамила двойно повече".

Преди време потребител беше сравнил гласуването за ГЕРБ или БСП с анален секс - и в двата случая си на*бан, просто единия избор е с лубрикант, другия без. Абсолютно същата аналогия може да се приложи и в ситуацията в избора, който караш потребителите да правят тук.
    Ако ми предостави малко по достоверна информация може и да повярвам. Ти прочете ли констиуцията на Украйна че да казваш че е нарушена, видя ли някой ранен, бит или притискан от руски военни, гледали пряко референдума в крим? Е аз проверих всичко и референдума гледах и чесно да ви кажа не мога да нарека хора които скачат и пеят от радост по улиците и прегръщат "окупаторите за хора които са измъчвани и карани насилствено да гласуват.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    Е аз проверих всичко и референдума гледах и чесно да ви кажа не мога да нарека хора които скачат и пеят от радост по улиците и прегръщат "окупаторите за хора които са измъчвани и карани насилствено да гласуват.

Те и тия пеят и се прегръщат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си