- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Не бях видял по наивно нещо до сега. Я ми обясни ти кога се появи тоя така наречен тероризъм ? И нямам в предвид понятието, ами по скоро кога се активизира ? Допускам, че не си наясно с нещата и за това говориш такива небивалици. Колко военни са загинали в Ирак и Афганистан според теб ? Да ги сравним ли със загиналите цивилни от тия две страни ? Защото трябва да знаеш, че всеки който е военен е станал такъв с ясната представа, че могат да го изпратят на война и да умре. Обясни ми след това какъв мир носят американците ? Защо не донесоха мир в някоя държава бедна на нефт ? Знаеш ли какъв беше предтекста да нападнат Ирак ? Ще ти кажа, наличие на оръжие за масово поразяване/химическо оръжие. Отидоха да спасят света от злите Иракчани. Няма да ти казвам дали намериха такова оръжие, сама се сети.
Я се замисли, ако турците ни нападнат и дойдат в къщата ти например, баща ти би ли се поколебал да ги убие ? А приятеля ти какво прави там ? Хората защитават държавата си от агресия и нахлуване, приятеля ти е тоя които няма работа там.
Ето ти и малко снимки на умиротворяването от американците. Там където загинаха няколко хиляди американски войника и безчет цивилни граждани. Разрушиха се инфраструктури и индустрия за милиарди и държавите се сложиха под американски ботуш заради нефта им. Прочети малко за Либия и как тя се грижеше за народа си, кой им плащаше образованието, колко беше средната заплата и как хората получаваха жилища от ужаснят тиранин Кадафи. Ама няма ядове американците дойдоха и им "помогнаха"
Либия
Ирак
Ето ги и терористите, американците са спасили света от тях
![]()