Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
климатроник.
Американците поне правят нещо за да престанат терористичните актове по цял свят . Имаш ли представа колко американски военин са загинали в Афганистан Ирак и т.н. Бройката им е голяма . Понякога се налага и оръжие в ръка за да се постигне мир нали знаеш ?Хайде стига обвинявали американците и армията им за всичко . Ами ако никой не се бори срещу ограничените от живота терористи нали си представяш какво ще стане по света .
Не бях видял по наивно нещо до сега. Я ми обясни ти кога се появи тоя така наречен тероризъм ? И нямам в предвид понятието, ами по скоро кога се активизира ? Допускам, че не си наясно с нещата и за това говориш такива небивалици. Колко военни са загинали в Ирак и Афганистан според теб ? Да ги сравним ли със загиналите цивилни от тия две страни ? Защото трябва да знаеш, че всеки който е военен е станал такъв с ясната представа, че могат да го изпратят на война и да умре. Обясни ми след това какъв мир носят американците ? Защо не донесоха мир в някоя държава бедна на нефт ? Знаеш ли какъв беше предтекста да нападнат Ирак ? Ще ти кажа, наличие на оръжие за масово поразяване/химическо оръжие. Отидоха да спасят света от злите Иракчани. Няма да ти казвам дали намериха такова оръжие, сама се сети.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
Само да вметан няма как да ми е жал за хора който не биха се поколебали да убият приятелят ми . Така че не на мен въобще не ми е жал за горките иракчани .
Я се замисли, ако турците ни нападнат и дойдат в къщата ти например, баща ти би ли се поколебал да ги убие ? А приятеля ти какво прави там ? Хората защитават държавата си от агресия и нахлуване, приятеля ти е тоя които няма работа там.

Ето ти и малко снимки на умиротворяването от американците. Там където загинаха няколко хиляди американски войника и безчет цивилни граждани. Разрушиха се инфраструктури и индустрия за милиарди и държавите се сложиха под американски ботуш заради нефта им. Прочети малко за Либия и как тя се грижеше за народа си, кой им плащаше образованието, колко беше средната заплата и как хората получаваха жилища от ужаснят тиранин Кадафи. Ама няма ядове американците дойдоха и им "помогнаха"

Либия

Ирак

Ето ги и терористите, американците са спасили света от тях